Hoe werkt een stankvrij toilet/Geberit Duofresh?

Door Ramon Wesselingh - 28 juli 2021 - Sanitair

Hoe werkt een stankvrij toilet?

Het stankvrije toilet is een andere benaming voor het Geberit Duofresh toilet. Dit toilet zorgt ervoor dat er geen ongewenste geur of stank achterblijft na een toiletbezoek. Dit systeem heeft de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt, maar hoe werkt het Duofresh systeem? En is het voor iedereen geschikt? Die vragen beantwoorden we in deze blog!

Wat is Geberit Duofresh?

Geberit Duofresh is een combinatie van een inbouwreservoir samen met een inbouwmodule en bedieningspaneel. Deze combinatie zorgt ervoor dat ongewenste geuren en stank niet blijft hangen na een toiletbeurt zodat degene na jou zonder zorgen naar het toilet kan. Dit zorgt voor een fijnere en comfortabelere toiletervaring. Met het stankvrije toilet ben je dus altijd verzekerd van een geurvrije toiletbeurt!

Hoe werkt het stankvrije toilet?

Het Geberit Duofresh toilet werkt door de lucht uit de toiletpot af te zuigen door middel van een ventilator in het reservoir. Daarnaast wordt er tegelijkertijd frisse lucht met een fijne geur in geblazen wat ervoor zorgt dat het niet alleen geurvrij is, maar dat het ook nog eens lekker ruikt. Het is mogelijk om het bijbehorende bedieningspaneel opzij te schuiven, hierdoor kan je gemakkelijk bij de speciale Duofresh Stick houder. Deze houder wordt in het reservoir geschoven met een Duofresh Stick waardoor de lucht die in de toiletpot wordt geschoven lekker gaat ruiken. Op het moment dat deze aangename lucht verdwijnt is het tijd voor een nieuwe stick.

Voor wie is Geberit Duofresh?

Voor iedereen! Als je van plan bent om je reservoir te vernieuwen dan is het een verstandige keuze om eens te kijken naar een Duofresh reservoir. Door dit te combineren met het speciale bedieningspaneel en de Duofresh toiletpot zal je nooit meer last hebben van onaangename geurtjes in de toiletruimte.

De voordelen van het stankvrije toilet:

  • Nooit meer last van onaangename geurtjes
  • Voorkomt bacteriën in de lucht door actieve afzuiging
  • Modern design
  • Gemakkelijk te installeren