Naar boven
  • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
  • Een compleet assortiment om jouw klus af te maken
  • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden

Honeywell thermostaat aansluittabel

01 augustus 2019 - Thermostaten

Welke Honeywell thermostaat hoort bij welke cv-ketel?

Elke cv-ketel heeft een andere aansturingsprotocol, om die reden is niet iedere thermostaat geschikt en zul je goed moeten kijken welke thermostaat voor jouw cv-ketel geschikt is. Je kunt dit gemakkelijk doen door het merk en model van je cv-ketel op te zoeken in de tabel en daarbij van links naar rechts te kijken welke thermostaten geschikt zijn. Daarnaast kun je ook in de tabel zien op welke klemmen de thermostaat aangesloten moet worden om samen te kunnen werken met de cv-ketel.

 

 
Welke Honeywell thermostaat hoort bij welke cv-ketel?

Wij helpen je graag de juiste Honeywell thermostaat te vinden voor je cv-ketel, daarom kun je in deze tabel precies het juiste model thermostaat bij de cv-ketel vinden!

In de Honeywell aansluittabel vind je de volgende cv-ketel merken terug: ATAG, AWB, Bosch, Junkers, Radson, Brink, Ferroli, Intergas, Itho Daalderop, Nefit, Remeha, Viessmann en Vaillant.

Naast geschiktheid vind je in de Honeywell aansluittabel ook op welke klemmen de thermostaat aangesloten moet worden bij een specifieke configuratie.

Bekijk de Honeywell aansluittabel
 
 
De Honeywell Lyric T6 is geschikt voor elke ketel!

De Honeywell Lyric T6 is geschikt voor iedere cv-ketel, stadsverwarming, blokverwarming en heteluchtsysteem. Deze slimme thermostaat is altijd geschikt dankzij de ketelmodule. De ketelmodule ondersteunt meerdere type aansluitingen, waaronder OpenTherm modulerend, 230V aan/uit, 24V aan/uit, stadsverwarming en zelfs 2-wegkleppen! De ketelmodule wordt gratis geleverd bij de Honeywell Lyric T6 en de Honeywell Lyric T6R. De Honeywell Lyric T6 is een van de goedkoopste oplossingen voor een slimme thermostaat in huis.

Of je nu wilt verwarmen op basis van je locatie (GeoFencing), een klokprogramma of slimme toepassingen wilt gebruiken zoals Google Home, Apple HomeKit, IFTTT en Alexa; dit is allemaal te bedienen via je smartphone of Apple Watch.

De Honeywell Lyric T6 of Honeywell Lyric T6R is de slimme thermostaat voor iedere woning!

Nu bestellen
 

Honeywell thermostaten

COMWO beschikt over een ruim assortiment Honeywell thermostaten. Wat je comfortwensen ook zijn, Honeywell biedt altijd de juiste oplossing!

Slimme thermostaat

Wil je de temperatuur aanpassen, programma's instellen en de thermostaat op afstand bedienen?
Kies voor een slimme thermostaat.

Bekijk alle slimme thermostaten
Klokthermostaat

Wil je de temperatuur aanpassen en programma's instellen?
Kies voor een klokthermostaat.

Bekijk alle klokthermostaten
Kamerthermostaat

Wil je uitsluitend de temperatuur aanpassen?

Kies voor een kamerthermostaat.

Bekijk alle kamerthermostaten
Meer weten over..
Evohome

Gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn de kernwoorden voor het Honeywell Evohome systeem. Je hebt de controle over de verwarming en regelt, waar je ook bent, eenvoudig de temperatuur van je woning, zelfs per ruimte.

Meer over Evohome
Lyric T6

Wil je energie besparen en de temperatuur van je huis beheren op afstand? Dan zijn de Honeywell Lyric thermostaten de juiste keuze. De Lyric beschikt over combiketel-, OpenTherm- en vloerverwarming ondersteuning.

Meer over Lyric
Chronotherm Touch

Kenmerkend voor de Chronotherm Touch is het mooie grote touchscreen, waarmee je de thermostaat kunt bedienen. Dankzij de economische en efficiënte verwarmingsregeling kun je gemakkelijk energiebesparen.

Meer over Chronotherm