Nieuw: Remeha Avanta Ace cv-ketel

Door Ramon Wesselingh - 07 september 2021 - CV ketels
Onderwerpen in deze blog:Nieuw: Remeha Avanta Ace cv-ketel

Onlangs heeft Remeha een nieuwe ketel op de markt gebracht, de Remeha Avanta Ace. Dit is de vernieuwde en verbeterde versie van de best verkochte Remeha Avanta. Door de update die dit toestel heeft gekregen is hij nu nog betrouwbaarder en gemakkelijker om te installeren.

Installatievriendelijk

De Remeha Avanta Ace cv-ketel zet de benchmark voor installatiegemak, dit is een cv-ketel waar vele andere merken van kunnen leren. Zo biedt de Remeha Avanta Ace onder andere een reeks aan onderdelen die al ingebouwd zijn zoals het sifon, het veiligheidsventiel en de terugslagklep. Dit zorgt ervoor dat er bij de installatie niet nog allerlei extra dingen onder gehangen moeten worden. Daardoor kan je bij installatie enorm veel tijd besparen.

Servicevriendelijk

Naast het gemak bij de installatie, is de Remeha Avanta Ace ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Doordat de ketel voldoende ruimte aan de binnenkant heeft kan je overal gemakkelijk bij. Dit zorgt voor minder problemen tijdens het reguliere onderhoud. Ook maakt de Remeha Avanta Ace gebruik van het eSmart Inside besturingsprogramma waardoor een erkende Remeha installateur direct de weg weet door het besturingssysteem. Ook is het door het eSmart Inside besturingsprogramma gemakkelijk om één van de Remeha slimme thermostaten te gebruiken.

Bewezen betrouwbaarheid

Doordat de Remeha Avanta Ace bijna alle onderdelen gebruikt die ook zijn gebruikt in zijn oudere broer weet je zeker dat de kwaliteit van hoge standaard is. De vorige generatie Avanta cv-ketels heeft zichzelf ruimschoots bewezen en in veel Nederlandse (en buitenlandse) huizen hangt dit pareltje dan ook nog steeds. Van het vorige model is geleerd en de zwakke onderdelen zijn bij de Avanta Ace vervangen voor nieuwe, verbeterde onderdelen.

De nieuwe Remeha Avanta Ace wordt geleverd in drie gradaties; CW3, CW4 en CW5 waardoor er voor bijna iedereen wel een geschikte Avanta Ace is.