Uitwisseltabellen: Snel een geschikte vervanger voor je oude pomp

Door COMWO - 29 april 2022 - Waterpompen

Is je oude pomp kapot of wil je graag een energiezuiniger model? Het uitzoeken van een nieuwe pomp kan een flinke uitdaging zijn. Gelukkig staan de fabrikanten van de pompen altijd klaar om je te helpen. Dit doen ze met behulp van een uitwisseltabel. Een uitwisseltabel laat je snel zien welke pomp een geschikte vervanger is voor de oude of kapotte pomp.

Grundfos uitwisseltabel

De uitwisseltabel van Grundfos geeft je het energiezuinigste alternatief, met tussen haakjes de budget oplossing. De uitwisseltabel houdt rekening met de overeenstemming van de debiet-druk, maar ook met de mogelijkheden met betrekking tot aanpassing op het bestaande leidingwerk.

Wilo uitwisseltabel

De uitwisseltabel van Wilo is gemakkelijk te gebruiken en zoekt voor jou naar een efficiënter pomptype om je oude pomp te vervangen. Je zoekt de bestaande pomp op in het zoekveld en het advies rolt eruit.

DAB uitwisseltabel

De uitwisseltabel van DAB zorgt ervoor dat je een vervanger vindt voor je circulatiepomp, afvalwaterpomp, bronpomp, centrifugaalpomp en je opvoerstation. Je geeft aan wat je huidige pomp is en de website geeft de vervanger aan.

Is de pomp geïntegreerd in de cv-ketel? Neem dan contact op met de fabrikant van de cv-ketel.

Kom je er met behulp van de uitwisseltabellen nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met de fabrikant voor meer informatie en hulp bij het uitzoeken van de nieuwe pomp.