Welke Honeywell thermostaat past op mijn ketel?

12 september 2021 - Thermostaten
Onderwerpen in deze blog:Welke Honeywell thermostaat past op mijn cv-ketel?

Niet elke cv-ketel heeft hetzelfde communicatieprotocol, daarom is niet iedere thermostaat geschikt om aan te sluiten op je cv-ketel. Je moet dus goed kijken welke thermostaat voor jouw cv-ketel geschikt is. Je kan dit gemakkelijk doen door het merk en model van je cv-ketel op te zoeken in een aansluittabel. Je kijkt daarbij van links naar rechts om te zien welke thermostaten geschikt zijn. Daarnaast kan je ook in de tabel zien op welke klemmen de thermostaat aangesloten moet worden om samen te kunnen werken met de cv-ketel.

Hoe maak ik de juiste keuze?

Wij helpen je graag de juiste Honeywell thermostaat te vinden voor je cv-ketel, daarom kan je in deze aansluittabel precies het juiste model thermostaat bij de cv-ketel vinden.

In de Honeywell aansluittabel vind je de volgende cv-ketel merken terug: ATAG, AWB, Bosch, Junkers, Radson, Brink, Ferroli, Intergas, Itho Daalderop, Nefit, Remeha, Viessmann en Vaillant.

Naast geschiktheid vind je in de Honeywell aansluittabel ook op welke klemmen de thermostaat aangesloten moet worden bij een specifieke configuratie.

Bekijk de Honeywell aansluittabel

Draadloze thermostaat kopen?

Bekijk ons assortiment

De Honeywell Home Lyric T6 is geschikt voor elke ketel

De Honeywell Home Lyric T6 is geschikt voor iedere cv-ketel, stadsverwarming, blokverwarming en heteluchtsysteem, dankzij de bijgeleverde ketelmodule. De ketelmodule ondersteunt meerdere type aansluitingen, waaronder OpenTherm modulerend, 230 V aan/uit, 24 V aan/uit, stadsverwarming en zelfs 2-wegkleppen. De ketelmodule wordt gratis geleverd bij de Honeywell Lyric T6 en de Honeywell Lyric T6R. De Honeywell Lyric T6 is één van de goedkoopste oplossingen voor een slimme thermostaat in huis.

Of je nu wilt verwarmen op basis van je locatie (GeoFencing), een klokprogramma of slimme toepassingen wilt gebruiken zoals Google Home, Apple HomeKit, IFTTT of Alexa; dit is allemaal te bedienen via je smartphone of Apple Watch.

De Honeywell Lyric T6 of Honeywell Lyric T6R is dé slimme thermostaat voor iedere woning.

Nu bestellen
.

Honeywell thermostaten

COMWO beschikt over een ruim assortiment Honeywell thermostaten. Wat je comfortwensen ook zijn, Honeywell biedt altijd de juiste oplossing.

Slimme thermostaat

Wil je de temperatuur aanpassen, programma's instellen en de thermostaat op afstand bedienen?
Kies voor een slimme thermostaat.

Bekijk alle slimme thermostaten

Klokthermostaat

Wil je de temperatuur aanpassen en programma's instellen?
Kies voor een klokthermostaat.

Bekijk alle klokthermostaten

Kamerthermostaat

Wil je uitsluitend de temperatuur aanpassen?

Kies voor een kamerthermostaat.

Bekijk alle kamerthermostaten

Meer weten over...

Evohome

Gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn de kernwoorden voor het Honeywell Evohome systeem. Je hebt de controle over de verwarming en regelt, waar je ook bent, eenvoudig de temperatuur van je woning, zelfs per ruimte.

Meer over Honeywell Evohome

Honeywell Lyric T6

Wil je energie besparen en de temperatuur van je huis beheren op afstand? Dan zijn de Honeywell Lyric thermostaten de juiste keuze. De Lyric beschikt over combiketel-, OpenTherm- en vloerverwarming ondersteuning.

Meer over Honeywell Lyric

Chronotherm Touch

Kenmerkend voor de Chronotherm Touch is het mooie grote touchscreen, waarmee je de thermostaat kunt bedienen. Dankzij de economische en efficiënte verwarmingsregeling kan je gemakkelijk energie besparen.

Meer over Honeywell Chronotherm