Naar boven
Buizen en Fittingen
Buizen en Fittingen
Buizen en Fittingen

Buizen & Koppelingen

Op elke buis past een koppeling.
Waarom kiezen voor een meerlagenbuis?meerlagenbuizen

De naam meerlagenbuis verraad het een beetje al. Deze buis bestaat uit meerdere lagen en dat is niet voor niets. Waarom en wanneer werk je met een meerlagenbuis?

Lees verder
Waarom een perskoppeling met RVS pershuls?rvs

Buizen en koppelingen komen onder druk te staan. Het materiaal moet daarom geschikt zijn. Persfittingen met een rvs pershuls hebben grote voordelen om mee te werken.

Lees verder
Wanneer gebruikt u een isolatiebuis?isolatiebuizen

Meerlagenbuizen kunnen voorzien worden van isolatie. In bepaalde situaties, bijvoorbeeld bij gebruik van warm water raden wij aan isolatie te gebruiken.

Lees verder
De beste methode om een perskoppeling te installerenperskoppeling installeren

Het installeren van een perskoppeling gaat volgens een aantal stappen waarbij u een aantal benodigde artikelen bij de hand moet hebben.

Lees verder
Onze hardlopers & aanbiedingen

Buizen & Koppelingen bij Comwo

Bent u op zoek naar flexibele waterleidingen, kunstof waterleidingen, perskoppelingen en vloerverwarmingsverdelers? Wij leveren buizen en koppelingen tegen de scherpste prijzen! De buizen zijn KIWA-, DVGW- en -VGW-gecertificeerd, waardoor onze producten aan de strikte normen voldoen die worden gesteld bij grote commerciele bouwprojecten.

Bij ons staat de klanttevredenheid van de installateur en de eindgebruiker op de eerste plaats. Ons assortiment bestaat uit ruim 200 artikelen die rechtstreeks aan u kunnen worden geleverd voor de scherpste prijzen. Daarnaast geniet u van snelle leveringen, doordat wij vrijwel alle artikelen uit eigen voorraad leveren. 

Hoge kwaliteit merken

Bovenstaande toonaangevende merken zijn onmisbaar voor alle warmte en sanitair installaties. Door deze producten bij ons aan te schaffen bent u voorzien van top kwaliteit producten met meerjarige garantie.

Koppelen tussen Uponor, Henco en Kekelit

Wij snappen dat het belangrijkste voor u is dat uw installatie naadloos aansluit. De producten in ons assortiment zijn nagenoeg altijd te gebruiken i.c.m. koppelingen van andere merken. Binnenkort breiden wij ons assortiment uit met de koppelingen van Kekelit. Zo kunt u probleemloos uw flexibele waterleiding van Kekelit aansluiten op een perskoppeling van Uponor en Henco. 

Flexibele buis

Bij ons vindt u een groot assortiment flexibele meerlagen buizen gemaakt van PE-RT: buis op rol, op lengte, met isolatie of in mantelbuis. Verkrijgbaar in gangbare maten zoals: 16 x 2,0 en 20 x 2,25 mm, maar ook grotere diameters.

Perskoppeling

Rechte perskoppelingen, T-stuk perskoppelingen, knie perskoppelingen en verlopende perskoppelingen vindt u allemaal in het assortiment van Persleidingsystemen.nl. Alle perskoppelingen zijn gemakkelijk te installeren, voldoen aan de eisen van KIWA en zijn geschikt voor installatie van buissystemen voor cv, vloerverwarming en sanitair.

Deze handleiding en video vindt u op de productpagina onder het kopje ‘downloads’. Zo kunt u zelf vooraf inschatten of u het reservoir zelf kunt installeren of dat u ervoor kiest om hulp in te schakelen.

Persleidingsystemen.nl

Voorheen waren wij onder andere bekend als