Naar boven

Buizen en koppeling

Voor elke buis een passende koppeling.
Kies een categorie
Sorteren

Buizen & Koppelingen bij Comwo

 

Bent u op zoek naar flexibele waterleidingen, kunstof waterleidingen, perskoppelingen en vloerverwarmingsverdelers? Wij leveren buizen en koppelingen tegen de scherpste prijzen! De buizen zijn KIWA-, DVGW- en -VGW-gecertificeerd, waardoor onze producten aan de strikte normen voldoen die worden gesteld bij grote commerciele bouwprojecten.

Bij ons staat de klanttevredenheid van de installateur en de eindgebruiker op de eerste plaats. Ons assortiment bestaat uit ruim 200 artikelen die rechtstreeks aan u kunnen worden geleverd voor de scherpste prijzen. Daarnaast geniet u van snelle leveringen, doordat wij vrijwel alle artikelen uit eigen voorraad leveren. 

Hoge kwaliteit merken

Bovenstaande toonaangevende merken zijn onmisbaar voor alle warmte en sanitair installaties. Door deze producten bij ons aan te schaffen bent u voorzien van top kwaliteit producten met meerjarige garantie.

Koppelen tussen Uponor, Henco en Kekelit

Wij snappen dat het belangrijkste voor u is dat uw installatie naadloos aansluit. De producten in ons assortiment zijn nagenoeg altijd te gebruiken i.c.m. koppelingen van andere merken. Binnenkort breiden wij ons assortiment uit met de koppelingen van Kekelit. Zo kunt u probleemloos uw flexibele waterleiding van Kekelit aansluiten op een perskoppeling van Uponor en Henco. 

Flexibele buis

Bij ons vindt u een groot assortiment flexibele meerlagen buizen gemaakt van PE-RT: buis op rol, op lengte, met isolatie of in mantelbuis. Verkrijgbaar in gangbare maten zoals: 16 x 2,0 en 20 x 2,25 mm, maar ook grotere diameters.

Perskoppeling

Rechte perskoppelingen, T-stuk perskoppelingen, knie perskoppelingen en verlopende perskoppelingen vindt u allemaal in het assortiment van Persleidingsystemen.nl. Alle perskoppelingen zijn gemakkelijk te installeren, voldoen aan de eisen van KIWA en zijn geschikt voor installatie van buissystemen voor cv, vloerverwarming en sanitair.

Deze handleiding en video vindt u op de productpagina onder het kopje ‘downloads’. Zo kunt u zelf vooraf inschatten of u het reservoir zelf kunt installeren of dat u ervoor kiest om hulp in te schakelen.