Naar boven

ATAG

Atag zorgt voor een warm hart in uw huis. Zij ontwikkelen en produceren zuinige en betrouwbare cv combi ketels, geheel in eigen beheer. Atag levert cv combi ketels in verschillende comfortklassen. Hoe groter de warmwaterbehoefte is, des te hoger de CW-klasse van de perfecte cv combi ketel voor u heeft. Alle cv-ketels van Atag hebben een rvs warmtewisselaar die een hoog rendement levert. 

Atag E serie cv combi ketels

De E-serie van Atag levert hoge prestaties en is een alleskunner. Deze cv-ketels zijn geschikt voor zowel appartementen en tussenwoningen als vrijstaande woningen. De ketels uit de E-serie leveren snel warm water voor bijvoorbeeld een comfortabele douche. Ook voldoen deze compacte ketels aan de duurzaamheidscriteria van Atag. 

Atag I serie cv combi ketels

De Atag cv-ketels in de I-serie blinken uit in energiezuinigheid en in een korte tijd veel warm water. De ketels hebben een compact formaat, waardoor de toestellen ook nog eens geschikt zijn om in een kleine ruimtes te plaatsen. Bijvoorbeeld in een keukenkastje. De tweede warmtewisselaar zorgt voor meer warm water bij minder gas. 

Atag Q serie cv combi ketels

Met een cv-ketel uit de Q-serie haalt u het gevoel van een hotel naar uw eigen huis. Dit type cv-ketel levert snel en veel warm water. U geniet van een luxe gevoel, wanneer uw bad snel gevuld is of vanwege de krachtige douchestraal. Ook is het rendement op verwarming van een hoog niveau. De toestellen uit de Q serie hebben direct warm water beschikbaar, ook voor meerdere afgiftepunten op hetzelfde moment.