Naar boven

Intergas

Sorteren

Intergas cv-ketels

Intergas HRE cv-ketels

De Intergas HRE cv-ketels zijn klaar voor de toekomst. De ketels beschikken namelijk over een zeer zuinige A-label pomp. De toestellen zijn modern en zeer compact uitgevoerd met de baanbrekende technologie 'dubbel HR'. Deze technologie combineert hoog rendement op verwarming en hoog rendement op tapwater. 

De Intergas HRE cv-ketels zorgen voor behaaglijke warmte in uw woning en de gewenste hoeveelheid met warm water in uw keuken en badkamer. Dit type ketel is beschikbaar in een CW3, CW4 of CW5 toestel. De juiste keuze in uw situatie is afhankelijk van uw warmtebehoefte en het gewenste warmwatercomfort. De Kombi Kompakt HRE A heeft een traploos modulerende regeling, waardoor het vermogen van de ketel wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Ook beschikt het toestel over een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in of uit zou schakelen. Dit kan handig zijn wanneer u voor langere tijd geen warm water nodig heeft. 

Aan/uit thermostaten alsook thermostaten op basis van OpenTherm protocollen werken op deze Kombi Kompakt HRE A ketels. Tevens draagt u ook bij aan de zorg voor het milieu dankzij de zuinige werking en zelfs de kleinste uitvoering, HRE A 24/18, kan een gemiddelde woning gemakkelijk verwarmen en ruime hoeveelheden warm water leveren.

Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme is één van onze nieuwste cv-ketel. In de Xtreme toestellen van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.  Door dit hoge rendement gebruikt de Xtreme minder energie, zonder in te leveren op comfort.

Voor de consument van nu

De Intergas Xtreme cv-ketel is ontworpen voor de consument van nu. Woningen zijn energiezuiniger geworden en er worden steeds hogere prestaties verwacht op het gebied van warmwatercomfort. De Intergas Xtreme past perfect bij de wensen van deze tijd. Bij Intergas is techniek belangrijk om de gebruiker te voorzien van zorgeloze warmte en een comfortabele hoeveelheid warmwater. Dit is precies wat de Xtreme toestellen bieden.

Optimaal profiteren

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme gebruik gemaakt van een 2e warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze 2e warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

Intergas Kombi Kompakt HReco cv-ketels

De Intergas HReco cv-ketels beschikken over een rendement op tapwater van ruim 101%. Dit type cv-ketel wordt met recht één van de meest efficiënte HR-ketels in Nederland genoemd. Er wordt een maximale winst in CO2-reductie behaald en een maximale besparing op stookkosten. Zo spaart u het milieu én uw portemonnee.

Wat zijn de functies van Intergas Kombi Kompakt HReco?

Voor de Intergas HReco toestellen worden uitsluitend hoogstaande, zuinige en duurzame onderdelen gebruikt. De ketel beschikt ook over een RF-module, waardoor de ketel geschikt is voor beheer op afstand en rechtstreekse communicatie met draadloze kamerthermostaten van Honeywell. Hier hoeft u dus geen aparte zender te plaatsen. De Kombi Kompakt HReco werkt op aan/uit thermostaten en op modulerende thermostaten op basis van OpenTherm protocol. Ook heeft deze ketel een fluisterstille werking, innovatieve warmtewisselaar en A-label pomp. Bovendien is de ketel eenvoudig te combineren met zonneboilersystemen, warmteterugwinsystemen en indirect gestookte luchtverwarmers.