Naar boven

Nefit

Alle cv-ketels van Nefit
Sorteren

Nefit cv-ketels

Nefit heeft als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt gebracht in de jaren tachtig. Ketel producent Nefit heeft daarmee de trend voor duurzame warmte oplossingen gezet. Vanaf dat moment is hun assortiment uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor warm water, verwarming en duurzame energie. Dit geldt zowel voor huishoudens als voor installateurs en andere zakelijke partners.

Nefit 9000i cv-ketels

De Nefit 9000i representeert de next step in warmtecomfort vanwege de intelligente techniek, het iconische design en de innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Alles wat u van de nieuwe generatie HR-toestellen verlangt, komt samen in dit Nefit 9000i toestel. De Nefit 9000i is de ideale cv-ketel. De ketel is snel te installeren, zeer zuinig in gebruik en ook nog eens adembenemend mooi om te zien. Dit type cv-ketel is beschikbaar in HR35 en HR50 versie. 

De Nefit 9000i serie cv-ketels staat voor intelligente techniek, innovatieve toepassingen en een iconisch design. De 'i' staat ook voor het intuïtieve gebruik. De Nefit 9000i is indrukwekkend tot in detail met een overzichtelijke binnenkant. Wat uw gewoontes ook zijn, van een grote benodigde hoeveelheid warm water tot heel vaak de warm kraan openzetten, de Nefit 9000i kan het aan.

Het toestel is superstil in gebruik vanwege de volledig geïsoleerde mantel. Als de 9000i zijn werk doet, dan hoort u dit nagenoeg niet. Deze cv-ketel is ook veilig, zuinig, compact en fraai vormgegeven. Alle leidingen en losse componenten zijn namelijk netjes weggewerkt. De intelligente touchscreen bediening zal automatisch de goede weg wijzen. Stap voor stap wordt alleen de benodigde informatie getoond.

Nefit Proline NxT cv-ketels

De Nefit ProLine NxT is een kleine ketel die tegelijkertijd ook heel slim kan zijn. Ondanks zijn kleine formaat zal dit toestel ook prestaties van formaat leveren. De toestellen zijn voorzien van een Low Energy cv-pomp. De ketel is niet alleen klein in formaat, maar ook heel licht in vergelijking tot andere ketels. Dit komt vanwege de universele wisselaar. De ProLine NxT cv-ketels geven een extra hoog rendement op verwarming en warm water. De Proline NxT is de enige Nefit ketel die communiceert via OpenTherm. 

OpenTherm

De Nefit Proline NxT is de enige cv-ketel uit het Nefit assortiment die gebruik maakt van de communicatie protocol OpenTherm. Hierdoor is deze Nefit cv-ketel in staat modulerend te communiceren met thermostaten van onder andere Honeywell, Nest, Intergas en Remeha.

Nefit Trendline II cv-ketels

De serie met TrendLine cv-ketels is de eerste serie van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels, waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de ruimte- en luchtvaart. De voordelen van de TrendLine II zijn een hoger rendement, lange levensduur en optimale zekerheid. De Trendline toestellen zijn uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, welke veel warmte genereren op een klein oppervlak.