Naar boven

Remeha

Sorteren

Remeha cv-ketels

Remeha gaat voor optimaal comfort. Zij hebben verschillende standaard oplossingen ontworpen in de vorm van cv-ketels, waarbij comfort altijd centraal staat. Andere voordelen van een Remeha cv-ketel zijn de besparing op energiekosten, grote prestaties en een hoog warmwatercomfort. Wanneer u kiest voor een Remeha cv ketel, dan kiest u voor innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Remeha geeft op een eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering.

Remeha Avanta cv-ketels

Met de Remeha Avanta cv-ketels geniet u van een betrouwbare warmtelevering vanwege de beproefde techniek en van eenvoudig onderhoud, doordat de componenten goed bereikbaar zijn. Wij hebben de Avanta 28c CW4 en 35c CW5 uitvoering in ons assortiment. De Avanta 28c CW4 is geschikt voor gemiddelde tot grotere huishoudens in een tussen- of hoekwoning, waarbij het gemiddelde douche- of keuken gebruik of het vullen van een kleiner bad van 100 tot 120 liter is. De Avanta 35c CW5 daarentegen is geschikt voor grotere huishoudens die in een hoekwoning, 2-onder-1-kap woning of een vrijstaand huis wonen en een bovengemiddeld badkamer- en keuken gebruik hebben. 

Remeha Calenta cv-ketels

De Remeha Calenta cv-ketel beschikt over een geruisarme werking vanwege de modulerende pomp. Deze cv-ketel levert een royale hoeveelheid aan warm water en u beschikt in slechts twee seconden over warm water. Wij hebben de Calenta in drie comfortklassen in ons assortiment; de CW4, CW5 en CW6. De verschillende uitvoeringen zijn geschikt voor alle huishoudens, van gemiddelde huishoudens tot de grotere. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het huishouden, zijn deze cv-ketels geschikt voor tussenwoningen, hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Remeha Quinta Pro cv-ketels

Deze Remeha Quinta Pro cv-ketels zijn zeer krachtig, stil en zuinig in verbruik. Ook is de Quinta Pro geschikt voor directe aansluiting op vloerverwarmingsinstallaties en vanuit ons leverbaar in drie vermogensklassen. De Remeha Quinta Pro 45, 65 en 90 zijn geschikt voor grote woningen of utiliteit en de warmwatervoorziening is mogelijk via een boiler of oplaadunit. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha, een degelijke en modulerende hoogrendement cv-ketel met prestaties van formaat.

De Quinta Ace is de krachtigste wandketel van Remeha en is leverbaar in verschillende vermogensklassen, van 45 tot 90 kW. Dit toestel is een uiterst degelijke, modulerende hoogrendement cv-ketel met grote prestaties. Ongeacht het gekozen vermogen, zijn de afmetingen van de Quinta Ace zeer compact. Ook dragen het bescheiden montage gewicht en de stille werking van deze cv-ketel ertoe bij dat het geen enkel probleem oplevert bij het vinden van een geschikte montageplek.

De Quinta Ace toestellen van Remeha zijn voorzien van de allernieuwste regeltechniek. Deze cv-ketel staat namelijk garant voor comfortabele warmte en een betrouwbare warmtelevering. De serie met Remeha Quinta toestellen beschikken over een krachtige kern die gemakkelijk een riante woning of bijvoorbeeld een bedrijfspand kan verwarmen. 

De Remeha Quinta serie ketels worden geleverd zonder circulatiepomp.