Naar boven

Vaillant

Vaillant heeft voor elke woonsituatie een passende oplossing. Of het voor een kleine tussenwoning of een vrijstaande woning is met bad en douche, Vaillant heeft verschillende soorten geschikte cv-ketels

Vaillant cv-ketels

Vaillant heeft voor elke woonsituatie een passende oplossing. Of het voor een kleine tussenwoning of een vrijstaande woning is met bad en douche, Vaillant heeft verschillende soorten geschikte cv-ketels. De cv-toestellen van Vaillant bieden jarenlange betrouwbare verwarming, die voor iedere woonsituatie een milieuvriendelijke oplossing bieden.

EcoTEC Plus cv-ketels

De Vaillant EcoTEC Plus cv-ketels zijn zeer efficiënte toestellen met een zeer hoog warmwatercomfort voor iedere toepassing. De cv-ketels in deze serie combineren een minimaal verbruik, hoge kwaliteit en een optimaal warmtecomfort. De EcoTEC Plus is het resultaat van meer dan 140 jaar innovatie.

De Vaillant EcoTEC Plus biedt u gegarandeerd rendement. Het toestel is zeer efficiënt met een hoog warmwatercomfort voor veel verschillende toepassingen. Dit compacte toestel biedt praktische programma's voor een eenvoudige ingebruikname. De EcoTEC Plus is zeer degelijk en wordt in de fabriek 100% getest.

Besparingen zullen hoog oplopen dankzij het hoge rendement van de ecoTEC plus. Het hoge rendement wordt bereikt door onder andere een zuinige A-label pomp en een zeer laag stand-by verbruik. De hr-ketels van Vaillant hebben een groot blauw verlicht display. U kunt hierop eenvoudig de status van de hr-ketel uitlezen.

Vaillant EcoTec Plus presentatie

EcoTEC Pure cv-ketels

De EcoTEC Pure cv-ketel van Vaillant is het betrouwbare basistoestel van het merk. Dit toestel is betrouwbaar, efficiënt, eenvoudig te installeren en te onderhouden en ook nog eens voordelig in aanschaf. U kunt zorgeloos jarenlang genieten van dit toestel, terwijl u geniet van verwarming en warm water in de meest zuivere vorm.