Naar boven

Dak & Zink

Geef de buitenkant van je huis een luxe uitstraling.

Nieuwe Film: Hoe wordt een dakgoot gemaakt?


Wanneer je een dakgoot bij COMWO besteld sta je niet snel bij stil dat deze met de hand worden gemaakt. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit leveren waar wij achterstaan.

COMWO.nl is de plaatst voor zink. Wij bieden u een compleet en zeer scherp geprijsd assortiment zinken hemelwaterafvoer aan. Alles om uw huis te voorzien van een complete zinken regenwaterafvoer installatie.

Hoe monteer ik een vulautomaat of bladafscheider?Bladvanger

Een vulautomaat of bladafscheider wordt vaak geplaatst op een plek waar eerst de buis was. Hoe monteer ik deze bladvanger en vulautomaat?

Lees verder
Welke verschillende maatvoeringingen HWA zijn er?regenafvoer

Je hebt B37, M44 of 80 mm vast voorbij zien komen. Voordat je begint met de klus is het belangrijk om te weten in welke maat je jouw zinken afwerking nodig hebt.

Lees verder
Wat is de juiste dakafwerking voor een plat dak?

Platte daken hebben we veel in Nederland. Denk aan een wooncomplex, school of kantoor. Ook schuren hebben vaak een plat dak. Hoe regel je de waterafvoer op platte daken?

Lees verder
Maatwerk zink bestellen

Maak gebruik van onze unieke service om maatwerk zink te bestellen! Maak online uw tekening en binnen enkele dagen kunt u uw ontwerp al voor de deur verwachten.

Start applicatie
Onze aanbiedingen tijdens de zinkweken

Dak & Zink

Wij bieden u een compleet en zeer scherp geprijsd assortiment zinken hemelwaterafvoer aan. Alles om uw huis te voorzien van een complete zinken regenwaterafvoer installatie. Voorheen stonden wij bekend als Zinkfabriek.nl. De ervaring die u van ons gewend bent trekken wij door naar Comwo.nl.
Onze producten zijn geschikt voor bedrijven, maar ook voor de doe het zelver. Voor de doe het zelver richten wij ons op de montage adviezen welke u hier kunt lezen.

Compleet assortiment

Wij bieden u een compleet en zeer scherp geprijsd assortiment zinken producten aan. U vindt hier alles van A tot Zink: zoals de Anjo universele tegelbladvanger, Binnenhoek zink, Coperpol dakbedekking en zinken hemelwaterafvoer!

Zink kopen voor regenwaterafvoer? Bekijk dan onze Bakgoten, mastgoten, wrongen, regenpijpen, bochten, bladvangers, vergaarbakken en gietgoten.

Maatvoering

Wij leveren hemelwaterafvoer in diverse maten: 60mm, 70mm, 80mm en 100mm. De afvoercapaciteit wordt bepaald door de grootte van uw dak en dus het hoeveelheid regenwater dat afgevoerd moet worden. Hoe meer oppervlakte uw dak heeft, des te groter moet de diameter van uw hemelwaterafvoer zijn.

Onze zinken dakgoten zijn verkrijgbaar in 2 soorten en diverse maten:

  • Halfronde mastgoot: M30, M37 en M44
  • Rechthoekige bakgoot: B30, B37 en B44

De breedte van de zinken dakgoot wordt bepaald door de waterlijn. Dit is een denkbeeldige lijn van het water dat van de dakpan af komt. De waterlijn moet namelijk ruim binnen uw dakgoot liggen zodat regenwater niet over de rand heen kan komen.

Kwaliteit

Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige zinken hemelwaterafvoer artikelen. Zink van Comwo.nl is een duurzaam natuurproduct en geeft een strakke uitstraling.

De hemelwaterafvoer van uw huis/pand regelen met zinken producten heeft meerdere voordelen voor u. Hieronder zetten wij er een aantal op een rijtje.

  • Zink heeft een zeer lange levensduur: +- 30 jaar.
  • Duurzaam
  • Recyclebaar
  • Nette uitstraling

Maatwerk

Elk huis is uniek, daarom bieden wij naast de standaard zinken hemelwaterafvoer producten u ook de mogelijkheid om uw eigen zinken maatwerk te maken! Maak gebruik van de zink applicatie voor op maat gemaakte bakgoten, kilgoten of deklijsten. Direct ziet u een overzicht van uw bestelling en een prijs inclusief BTW. Bekijk snel onze maatwerk zink applicatie.

Zinkfabriek.nl

Voorheen waren wij onder andere bekend als