Naar boven
 • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
 • Een compleet assortiment om jouw klus af te maken
 • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden

Bladvangers

Nooit meer verstopte goten en regenpijpen.
Bladafscheider- 80 mm zink Bladafscheider- 80 mm zink
 • Eenvoudig reinigen
 • Uitneembaar rooster
 • Lengte 50 cm
37,25 27,00
Meer info
Toevoegen
Boldraadrooster - 70 mm rvs Boldraadrooster - 70 mm rvs
 • Voorkomt verstoppingen
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Roestvrij staal
5,95
Meer info
Toevoegen
Bladafscheider - 100 mm zink Bladafscheider - 100 mm zink
 • Eenvoudig reinigen
 • Uitneembaar rooster
 • Lengte 50 cm
35,00
Meer info
Toevoegen

Zinken bladvanger

Bij ons vindt u verschillende soorten bladvangers in het assortiment. Wij hebben een losse bladvanger, bladvangers in een regentonvulautomaat en gootdrainen. Het gootdrain is een dakgoot bladvanger en gemaakt van HDPE (polyethuleen). Deze bladvanger voor dakgoten werkt als een vangnet in de afvoer.
Onze bladvangers zijn geschikt voor dakgoten, mastgoten, bakgoten en hemelwaterafvoer.

Bladvanger regenpijp

Er zijn diverse producten waarmee u bladeren kunt opvangen om verstopping aan uw regenpijp te voorkomen.

Bladvanger middels gootdrain

De gootdrain beschermer is een gaas dat in de dakgoot geplaatst wordt. Hier kan alleen regenwater doorheen. Bladeren zullen hier bovenop vallen en uitdrogen. De wind doet de rest van het werk en verwijdert de bladeren. Er zijn voor u geen handmatige handelingen.

Bladvanger middels boldraadrooster

Een boldraadrooster plaatst u aan de bovenkant van uw regenpijp. Dit rooster voorkomt dat er bladeren in uw regenpijp kunnen komen. Het boldraadrooster dient u wel zelf handmatig vrij te houden van bladeren.

Bladvanger middels bladafscheider of regentonklep in uw regenpijp

Onze bladvangers en regenton kleppen zijn allemaal voorzien van een rooster. De rooster voorkomt ophopingen in uw regenpijp en vangt deze op. De bladeren dienen handmatig verwijderd te worden.

Bladvanger dakgoot

Wilt u voorkomen dat er bladeren in uw dakgoot en daarmee regenpijp komen? Wij hebben de beste oplossing in ons assortiment waarmee u bladeren in de dakgoot kunt voorkomen: de gootdrain dakgootbeschermer. Met de gootdrain voorkomt u dat er bladeren in de dakgoten en regenpijpen komen. De bladeren worden opgevangen door de gootdrain. De bladeren drogen uit en de wind zal de rest van het werk doen.

Wij hebben deze bladvanger voor uw dakgoot in 2 maten. De gootdrain met een diameter van 70-110 mm en de gootdrain met een diameter van 110-150 mm.

Bladvanger plat dak

De Anjo tegelbladvanger is geschikt voor een plat dak. De bladvanger is een verhoging op het platte dak. Bovenop de tegelbladvanger kunt u een tegel neerleggen. Dit houdt de bladvanger op zijn plek. Het water kan langs de bladvanger lopen, maar bladeren zal hij tegenhouden. U moet wel zelf de bladeren verwijderen. Deze bladvanger is ook geschikt voor een dakopstand van 90 of 45 graden.

Bladvanger zink

Vind u het vervelend om iedere keer met een ladder de bladeren uit de dakgoot te moeten halen? Of met een hogedrukspuit de regenpijp te behandelen? Met ons bladvangers is dit een probleem dat niet meer voorkomt. Een combinatie van onze artikelen leidt tot het beste resultaat. U kunt er ook voor kiezen om de artikelen los te nemen. De gootdrain is een dakgootbeschermer die de bladeren opvangt. Deze bladeren zullen op den duur weer wegwaaien.

Toch is het verstandig om bovenaan de regenpijp een boldraadrooster te plaatsen. Hierdoor kunnen er geen grote objecten door de regenbuis heen. Mocht dit toch gebeuren, dan is het nog op te vangen met onze zinken bladafscheiders. Onze bladafscheiders hebben een ingebouwd rooster wat er voor zorgt dat het vuil in uw regenpijp wordt opgevangen. 

Bladvanger of bladafscheider

Een bladvanger en een bladafscheider zijn hetzelfde. Er bestaan soms nog wel misverstanden hierover en er wordt soms gedacht dat een bladafscheider ook de bladeren vermaalt tot kleine stukjes, maar dat is niet het geval.

Alle zinken maten

Wij hebben zink in ons assortiment variërend van 60 mm tot 100 mm.
Bekijk hier ons volledige assortiment 60 mm zink.
Bekijk hier ons volledige assortiment 70 mm zink.
Bekijk hier ons volledige assortiment 80 mm zink.
Bekijk hier ons volledige assortiment 100 mm zink.