Naar boven
  • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
  • Gratis snelle vracht levering voor bestelling boven de € 200,-
  • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden

Bochten

Zinken bocht

Zinken bochten zijn er in verschillende diameters, graden en types, zoals verjongd/spie, verjongd en verstek. De diameters van de bochten zijn 60 mm, 70 mm, 80 mm of 100 mm. De bochten zijn in 40 graden, 45 graden, 72 graden, 85 graden en 90 graden beschikbaar.

Zinken bochten voor hemelwaterafvoer komen voornamelijk voor in de uitvoeringen van 45 graden en 90 graden. Daarnaast is een zinken bocht 85 graden ook een populair model.

HWA bocht bevestigen

Bochten welke zijn voorzien van spie/verjongd of mof/spie zorgen er voor dat de bochten in elkaar passen. Deze zijn voorzien van een verbreding/optromping en sluiten hierdoor goed op elkaar aan. Vanwege deze verbreding/optromping hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van soldeer om de bochten te bevestigen aan andere bochten welke zijn voorzien van spie/verjongd of mof/spie.

90 graden zinken HWA bochten

De 90 graden zinken bochten welke worden verkocht op Comwo.nl, zijn niet precies 90 graden. Vaak zijn de bochten rond de 87 graden, dit om de afwatering van het regenwater te kunnen garanderen. Indien de bocht precies 90 graden is, kan het regenwater niet weg lopen.

Alle zinken maten

Wij hebben zink in ons assortiment variërend van 60 mm tot 100 mm.
Bekijk hier ons volledige assortiment 60 mm zink.
Bekijk hier ons volledige assortiment 70 mm zink.
Bekijk hier ons volledige assortiment 80 mm zink.
Bekijk hier ons volledige assortiment 100 mm zink.