Naar boven
  • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
  • Een compleet assortiment om jouw klus af te maken
  • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden
Duurzaam

Duurzaam

Kleine aanpassingen leiden tot een duurzame impact.
WarmteterugwinningWarmterugwinning

Comwo ziet efficiënt verwarmen als een van de belangrijkste verbeterpunten in ons huidige woonklimaat. Met warmteterugwinning gaat de warmte in uw huis niet verloren.

Bekijk
Verwarmen met een warmtepompWarmtepomp

Warmtepompen zijn een cruciaal onderdeel voor een duurzame toekomst. Warmtepompen werken volledig op elektriciteit en halen de warmte uit de omgeving. Hiermee bespaar je in het verbruik.

Bekijk
Bespaar energie met een pompschakelaarPompschakelaar

Pompschakelaars zijn een goedkope methode om direct te gaan besparen op uw vloerverwarming. De pompschakelaar schakelt de vloerverwarmingspomp alleen in als er warmtevraag is.

Bekijk
Slimmer warmte regelen met slimme thermostatenSlimme thermostaat

Slimme thermostaten bieden tal van functionaliteiten aan waarmee voorkomen wordt dat de verwarming onnodig aan staat. Slimme thermostaten zijn altijd bedienbaar met een app. 

Bekijk
Regel de warmte in verschillende kamers separaatZoneregeling

Zoneregeling is de meest energiezuinige methode van verwarmen. Dit berust op het simpele feit dat het meest bespaard wordt als er niet verwarmd word. Met een zoneregeling kan je klokprogramma's per zone maken.

Bekijk
Hergebruik regenwater door hemelwater op te vangenRegenwater opvangen

Als er iets is waar we in Nederland genoeg van hebben, dan is dat regenwater. In veel huishoudens wordt dit helaas niet gebruikt om water te besparen. Tijd om hier verandering in te brengen.

Bekijk
Geen onnodige waterverspilling door de tapwaterpompTapwater

Tapwaterpompen zorgen dat er snel warm water geleverd wordt door de druk te verhogen op het moment dat er warmwatervraag is. Standaard kan dit tot wel 1 minuut duren. Deze tijd word verkort met deze tapwaterpomp.

Bekijk
Stap over op ledverlichting voor duurzaam energieverbruikLed verlichting

Ledverlichting is een van de meest eenvoudige methodes om direct te gaan besparen. Een ledlamp is 90 % energiezuiniger in vergelijking met een  traditionele gloeilamp.

Bekijk
Onze hardlopers & aanbiedingen

Verduurzamen woning

Wij zien mogelijkheden om uw woning te verduurzamen op manieren waar u nog niet eerder van heeft gehoord. Duurzaam is natuurlijk een breed begrip. 
Wij zien iets als duurzaam wanneer producten een positieve impact hebben op onze planeet. Dit kan van zoiets kleins zijn als een pompschakelaar tot een uitgebreid zoneregeling systeem.

Hoe verduurzaam ik mijn woning is hierdoor geen moeilijke vraag meer. En als u deze vraag wel lastig vind, dan mag u het altijd aan ons vragen. Met elk budget kunt u bij ons een duurzame keuze maken voor uw woning..

De voordelen van Comwo.nl

  • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
  • Een compleet assortiment om jouw klus af te maken
  • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden