Naar boven
Huisbeveiliging
Huisbeveiliging
Huisbeveiliging

Huisbeveiliging

Beveilig uw huis tegen ongevallen of inbraak.
Onze hardlopers & aanbiedingen

Huisbeveiliging bij Comwo

Onder huisbeveiliging valt bij ons alles onder wat uw huis veiliger maakt om in te wonen. Zo hebben wij o.a. koolmonoxide melders. Een koolmonoxide melder gaat af zodra er koolmonoxide (CO) detecteert. Sommige van deze koolmonixide meldera gaan enkel af, terwijl anderen uw cv-ketel aan of uit schakelen.

Een rookmelder is onmisbaar in ieder huis. Wanneer er brand uitbreekt in huis wordt je gewaarschuwd door de rookmelder. Wij bieden de keus om een rookmelder te kiezen met batterijen of op netstroom.

Onder huisbeveiliging valt bij ons ook beveiligingscamera's en noodverlichting. Wij bieden zowel beveiligingscamera's aan voor binnen of buiten. Met een beveiligingscamera kunt u altijd kijken wie zich in of om uw woning of pand begeeft. Onze beveilingscamera's zijn geschikt voor privégebruik of voor uw zakelijk gebruik.

Wij hebben daarnaast veiligheid hoog in het vaandel. Al onze artikelen voldoen aan Nederlandse en Europese wetgevingen. De noodverlichting bij Comwo is universeel toepasbaar dankzij de inbouwbeugels en onderhangende plaat. Wij leveren de noodverlichting met complete set pictogramstickers. Zo kunt u zelf de gewenste noodverlichting maken. Over het algemeen is het verplicht om noodverlichting te plaatsen in verblijfruimtes waar meer dan 75 mensen kunnen verblijven.