Naar boven
  • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
  • Een compleet assortiment om jouw klus af te maken
  • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden

Led spots

Led spot downlighters

In ons assortiment vindt u verschillende scherp geprijsde led spots. Deze downlights zijn toepasbaar in ruimtes waar u veel licht wenst, zoals in winkels, kantoren en appartementencomplexen.

De downlights zijn verkrijgbaar in de kleurtemperaturen (Kelvin) 3000K en 4000K en hebben een vermogen van 12W of 18W. Met een afmeting van 190 mm en een inbouwdiameter van 170 mm of een afmeting van 225 mm en een inbouwdiameter van 205 mm zijn de downlighters eenvoudig in ieder systeemplafond in te bouwen en door de witte kleur verbergt het frame zich naadloos in uw systeem.
De led downlights voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen en bieden u een optimale lichtopbrengst met een zeer lange levensduur; tot wel 40.000 uur.

Mix & match

U heeft ook de keuze om zelf de verschillende modules en frames met elkaar te combineren. De Mix & match led modules in combinatie met de frames zijn ideaal voor algemene- en accentverlichting in verschillende situaties, zoals in winkels, hotels en horecagelegenheden. Ook is Interlight Mix & match geschikt voor in woonkamers, keukens en badkamers.