Honeywell Round

Sorteren
Honeywell Home Round thermostaat - modulerend Honeywell Home Round thermostaat - modulerend
 • Simpele slimme OpenTherm thermostaat
 • Bedrade thermostaat
 • Verlicht display
48,95
Meer info
Toevoegen
Honeywell Home Round draadloze thermostaat - zonder RF-module Honeywell Home Round draadloze thermostaat - zonder RF-module
 • Geschikt voor aan/uit of OpenTherm
 • Koppelbaar met Evohome
 • Draadloze thermostaat op batterijen
64,90
Meer info
Toevoegen
Honeywell Home Round thermostaat - aan/uit Honeywell Home Round thermostaat - aan/uit
 • Simpele slimme OpenTherm thermostaat
 • Bedrade thermostaat
 • Verlicht display
51,65
Meer info
Toevoegen
Honeywell Home Round Wireless draadloze thermostaat - aan/uit met RF-module Honeywell Home Round Wireless draadloze thermostaat - aan/uit met RF-module
 • Simpele aan/uit thermostaat
 • Draadloze thermostaat op batterijen
 • Klokprogramma mogelijk via de app (Indien uitgebreid met gateway)
119,30
Meer info
Toevoegen
Honeywell Home Round Connected slimme thermostaat - bedraad modulerend Honeywell Home Round Connected slimme thermostaat - bedraad modulerend
 • Simpele slimme OpenTherm thermostaat
 • Bedrade thermostaat
 • Verlicht display
135,00
Meer info
Toevoegen
Honeywell Home Round thermostaat - modulerend voor verwarmen en koelen Honeywell Home Round thermostaat - modulerend voor verwarmen en koelen
 • Simpele OpenTherm thermostaat voor verwarmen en koelen
 • Werkt icm HCE20
 • Verlicht display
67,70
Meer info
Toevoegen

Honeywell Round Aan/uit

Deze Honeywell Round is de eenvoudigste variant met een lifetime powerpack. Deze krachtige batterijen zorgen ervoor dat de thermostaat geen aparte voeding nodig heeft. Normaliter is aan/uit altijd geschikt, echter adviseren wij u om eerst de Honeywell aansluittabel te bekijken. De lifetime powerpack zorgt er namelijk voor dat deze thermostaat niet geschikt is voor elke cv-ketel. Deze thermostaat is niet geschikt voor draadloze verbinding met uw cv-ketel en kan ook niet gebruikt worden met de Honeywell app voor uw smartphone.

Honeywell Round Modulation

Deze Honeywell Round is de OpenTherm modulerende variant. Deze thermostaat bevat geen batterij, hij wordt immers gevoed door de OpenTherm verbinding vanuit uw cv-ketel. Deze thermostaat heeft geen draadloze verbinding met uw cv-ketel en kan ook niet gebruikt worden met de Honeywell app voor uw smartphone of tablet.

Honeywell Round Modulation Plus

De Honeywell Round Modulation Plus is de OpenTherm modulerende variant met extra opties. Zo heeft u de mogelijkheid om de thermostaat te bedienen met een app. Hiervoor dient de thermostaat wel apart verbonden te worden met de Honeywell Internet Gateway (RFG100). Met de app heeft u de mogelijkheid om een klokprogramma in te stellen en de thermostaat op afstand te bedienen. Deze thermostaat kan niet draadloos verbonden worden aan de cv-ketel.

Honeywell Round Wireless Modulation incl. RF-module

De Honeywell Round Wireless Modulation is een draadloos modulerende thermostaat. De thermostaat werkt draadloos met de meegeleverde modulerende RF-module (R8810A1018). Hij wordt gevoed door 2 meegeleverde AA-batterijen. Deze thermostaat is niet geschikt om te verbinden met de Honeywell app.

Honeywell Round Wireless zonder RF-module

De Honeywell Round wireless is een draadloze thermostaat welke in vele toepassingen kan worden gebruikt. Door de 2 meegeleverde AA-batterijen kan de thermostaat op elke gewenste plek worden opgehangen. Gebruik de RF module BDR91 voor een aan/uit sturing of de RF module R8810 voor een modulerende aansturing. Ook is de thermostaat uitstekend geschikt als externe voeler voor het Honeywell Evohome systeem, voor een complete zoneregeling. Bedien eenvoudig uw zone-geregelde vloerverwarming in combinatie met de HCE80 vloerverwarmingsregelaar.

Honeywell Round Connected aan/uit

De Honeywell Round Connected is de enige Honeywell Round thermostaat in het assortiment van Kamerthermostaatkopen.nl die zowel draadloos als met een app te bedienen is. De thermostaat wordt gevoed door 2 meegeleverde AA-batterijen en is daarom op te hangen waar u wilt. Door de meegeleverde Internet Gateway (RFG100) kunt u de thermostaat overal bedienen met de Honeywell Total Connected Comfort app.

De thermostaat wordt geleverd met een RF-module (BDR91) en Internet Gateway (RFG100).

Honeywell Round Connected Modulation

De Honeywell Round Connected Modulation is een slimme thermostaat waarmee u verbinding kunt maken met de Honeywell Total Connect Comfort app. Dit geeft u de mogelijkheid om een klokprogramma in te stellen en de temperatuur op afstand te wijzigen. Het is niet mogelijk om deze thermostaat draadloos te verbinden met de cv-ketel. De thermostaat wordt geleverd met de Honeywell Gateway (RFG100).

Honeywell Round Modulation verwarmen en koelen

De Honeywell Round Modulation verwarmen en koelen is de enige thermostaat uit de Round serie die ook kan koelen. Dit is alleen mogelijk in combinatie met de HCE20. Deze thermostaat kan niet verbonden worden met een draadloze ontvanger of bediend worden met de Honeywell app.

Vergelijkingstabel Honeywell Round thermostaten

Specificaties Aan/uit Modulerend Wireless Connected aan/uit Connected Modulerend
Aan/uit Ja Nee Ja, i.c.m. BDR91 Ja Nee
Modulerend Nee Ja Ja, i.c.m. R8810 Nee Ja
Wifi Nee Nee Nee Ja, i.c.m. internet gateway Ja, i.c.m. internet gateway
Programmeerbaar Nee Nee Nee Ja, d.m.v. de app Ja, d.m.v. de app
Draadloos Nee Nee Ja Ja Nee
Bediening via app Nee Nee Nee Ja, Honeywell Total Connect Comfort Ja, Honeywell Total Connect Comfort
Stadsverwarming Ja Nee Ja, i.c.m. BDR91 Ja Nee