Honeywell Chronotherm Touch

De Honeywell Chronotherm Touch thermostaat is in een modulerende en aan/uit variant beschikbaar. Deze thermostaten kenmerken zich door het grote touchscreen oppervlak waarmee u de thermostaat kunt instellen en bedienen. Met de Chronotherm Touch kunt u elke dag van de week apart programmeren.

Honeywell Chronotherm Touch Modulation klokthermostaat

De Honeywell Chronotherm Touch modulation klokthermostaat is efficiënt, energiezuinig, programmeerbaar en eenvoudig te bedienen. De thermostaat bevat zelflerende software welke een duurzame comfortregeling garandeert.

Meer informatie

Honeywell Chronotherm Touch aan/uit klokthermostaat

Met de Honeywell Choronotherm Touch aan/uit klokthermostaat kunt u met het uitgebreide zevendaagse klokprogramma eenvoudig een verwarmingsprogramma voor de hele week instellen. Energie besparen is zo eenvoudig!

Meer informatie

Honeywell Chronotherm Touch thermostaten

De Honeywell Chronotherm Touch thermostaten kenmerken zich door een modern design, eenvoudige bediening en de energiezuinige werking. Deze drie wensen gaan met de Chronotherm Touch thermostaat in één keer in vervulling.
U kunt gemakkelijk energie besparen dankzij de economische en efficiënte verwarmingsregeling. U kunt de Honeywell Chronotherm Touch thermostaat volledig programmeren.

Dankzij de twee varianten aan/uit en modulerend is de Chronotherm Touch altijd geschikt voor uw cv-ketel. In de aansluittabel kunt u zien welke variant geschikt is voor uw cv-ketel.

Wat maakt de Honeywell Chronotherm Touch zo populair?

Comfort

Deze thermostaat is instelbaar volgens uw persoonlijke lifestyle. Via het 7-daagse weekprogramma is comfort altijd geheel op uw ritme afgesteld. Het is zelfs mogelijk om elke dag van de week tot zes perioden per dag naar wens in te stellen. Met de overwerktimer kunt u een vakantie, vrije dag of wisseldienst programmeren. U kunt de Chronotherm Touch gemakkelijk van de grondplaat klikken en in de hand instellen.

Design

Wanneer u heeft geïnvesteerd in een mooie en comfortabele woning, wilt u ook dat uw thermostaat perfect past binnen uw interieur. Qua design is deze thermostaat uniek. Het heeft namelijk een scherm achtergrond welke beschikt over een patroon van strepen.

Eenvoud

Wanneer u het overzichtelijke touchscreen scherm aanraakt, wordt het scherm blauw verlicht voor een duidelijke weergave. Dankzij de gebruiksvriendelijke touch screen bediening is het instellen van de verwarming nu nog makkelijker te regelen. Op het scherm verschijnt een Nederlandse tekstregel waardoor u direct een terugkoppeling krijgt van de door u gemaakte keuzes.

Belangrijkste kenmerken Honeywell Chronotherm Touch

Optimaliserend

Houdt rekening met veranderende weersomstandigheden

Schermverlichting

Tijdens bediening van de thermostaat licht het scherm op. 

Vakantiefunctie

Start na de vakantie het normale programma. 

Programmeerbaar

Programma instellen voor automatische regeling.

Instructies en Downloads

Chronotherm Touch Modulation klokthermostaat monteren en aansluiten

In duidelijke stappen wordt in dit filmpje uitgelegd hoe je de Chronotherm Touch Modulation klokthermostaat de juiste plek geeft in jouw woning. Je krijgt tips voor de beste locatie om de klokthermostaat op te hangen, je ziet hoe de OpenTherm®-aansluitingen aanbrengt en doorloopt het installatiemenu, waarbij de datum en tijd worden aangepast.

Chronotherm Touch aan/uit klokthermostaat monteren en aansluiten

Instructievideo waarin wordt getoond hoe je een Chronotherm Touch (TH8200G1004) of Chronotherm Touch Modulation (TH8200M1003) kunt monteren. Leer met behulp van deze video hoe je eenvoudig deze klokthermostaat zelf kunt aansluiten.