Honeywell Home thermostaten

Sorteren

Alle Honeywell thermostaten

Wat je comfortwensen ook zijn en welke manier van regelen je ook kiest, Honeywell biedt altijd de juiste oplossing. Van kantoor tot aan vakantiehuis en of je nu gebruikmaakt van vloerverwarming, een open haard of meerdere zones afzonderlijk wenst te regelen: het uitgebreide portfolio heeft voor iedere situatie een product op maat.

Basic kamerthermostaat

Met een basic thermostaat gaan we terug naar de basis. De Honeywell Round is de meest eenvoudige thermostaat die je je kunt voorstellen. Door aan de knop te draaien kun je de temperatuur hoger of lager zetten. Ideaal voor huishoudens waar vaak iemand thuis is en je regelmatig de temperatuur wilt wijzigen.

Klokthermostaat

Met een Honeywell klokthermostaat stel je in op welk tijdstip je de gewenste temperatuur wilt bereiken. Handig voor huishoudens met een vast schema. Je bespaart energie door niet onnodig te verwarmen in je huis als je er niet bent.

Slimme thermostaat

Met een Honeywell slimme thermostaat kun je de temperatuur altijd en overal regelen. Een slimme thermostaat komt inclusief een klokprogramma. Ook is er een mogelijkheid voor de temperatuurinstelling op basis van uw locatie (geofencing). Een slimme thermostaat is handig voor huishoudens met een onregelmatig schema. 

Slimme zoneregeling

Met slimme zoneregeling geef je elke ruimte c.q. zone een eigen klokprogramma. Het Honeywell Evohome-systeem verzorgt de juiste temperatuur, op het juiste moment en op de juiste plaats, geheel naar je eigen comfortwens. De Honeywell Home-app maakt het je gemakkelijk om per ruimte de temperatuur te wijzigen. De Honeywell Evohome is zeer geschikt voor grotere huishoudens en bedrijfspanden waar per ruimte verwarmd moet worden. Het Evohome-systeem is energiebesparend doordat je alleen de ruimtes verwarmt die je verwarmt wilt hebben. 

Wil je meer weten over Honeywell Evohome

Honeywell aan/uit thermostaten

Honeywell heeft een uitgebreid assortiment aan/uit-thermostaten. Aan/uit-thermostaten zijn altijd geschikt. Dit type thermostaat heeft een universele communicatietaal die op elk type verwarming te gebruiken is.

Honeywell draadloze thermostaten

De draadloze thermostaten van Honeywell maken verbinding via een RF-module: de aan/uit-module (BDR91) of de modulerende module (R8810A). Deze module werkt op een frequentie die alleen met uw thermostaat communiceert. Hierdoor kun je de thermostaat plaatsen waar je wilt. De voeding van de Honeywell draadloze thermostaten verschilt. Slimme thermostaten dienen over het algemeen continu voorzien te zijn van bedrade voeding. Zie hiervoor de Honeywell Lyric T6R of Honeywell EvoHome. Als je een volledig draadloze thermostaat wilt, die ook nog eens werkt op batterijen, overweeg dan de Honeywell Chronotherm CMT9, Honeywell Round Connected aan/uit of de T4R.

Honeywell kamerthermostaten

Honeywell biedt een ruime keuze in kamerthermostaten. Zo kun je kiezen uit modulerende en aan/uit-kamerthermostaten, welke ook in een draadloze variant beschikbaar zijn. In ons assortiment hebben we een groot aantal thermostaten van de Honeywell Round-serie opgenomen.

Honeywell DT90E kamerthermostaten

De Honeywell DT90E kamerthermostaat kenmerkt zich door de groene eco-knop. Wanneer je deze indrukt, wordt een vooraf ingestelde temperatuur voor een bepaalde tijd actief. Deze sterkstroom-thermostaat beschikt over batterijvoeding. Daarnaast kan de thermostaat koelen, zodat je een koelapparaat kunt aansturen. 

Honeywell Focus Pro kamerthermostaten

De Honeywell Focus Pro kamerthermostaat is geschikt voor verwarming, koeling en het aansturen van warmtepompen. De thermostaat is niet programmeerbaar, maar verwarming en koeling kunnen elkaar nooit tegenwerken. Tijdens bediening van de thermostaat zal het scherm oplichten. De thermostaat werkt op twee AAA-batterijen (mini-penlite).

Honeywell Round kamerthermostaten

De Honeywell Round thermostaat is beschikbaar in verschillende varianten: aan/uit of modulerend en is leverbaar als draadloze of bekabelde versie. De Round kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en het minimalistische design. Voor elke verwarming is er een Round die geschikt is. Het grote, verlichte display zorgt daarnaast voor optimale leesbaarheid.

Ben je benieuwd welke Honeywell Round het beste bij je past? Bekijk onze Honeywell Round informatiepagina.

Honeywell klokthermostaten

Honeywell klokthermostaten zijn er in verschillende soorten. Zo kun je denken aan de Chronotherm (Touch)-serie of de T4 programmeerbare thermostaten. In ons assortiment vind je altijd de juiste thermostaat die voldoet aan uw persoonlijke situatie.

Honeywell Chronotherm Touch klokthermostaten

De Honeywell Chronotherm Touch-klokthermostaat is volledig programmeerbaar voor aan/uit-cv-ketels en modulerende OpenTherm-ketels. Deze thermostaat blinkt uit in zijn eenvoudige bediening en energie-efficiënte werking. Je bedient de thermostaat via het touchscreen dat ook nog eens over displayverlichting beschikt. 

Bekijk onze Honeywell Chronotherm Touch informatieve pagina.

Honeywell Chronotherm CMT9 klokthermostaten

De Honeywell Chronotherm CMT9-klokthermostaat is programmeerbaar (zevendaags) met zelflerende aanwarming voor 24V aan/uit-regelingen en voor cv-toestellen die moduleren met OpenTherm. Het uitgebreide klokprogramma biedt je de mogelijkheid om het verwarmingsprogramma voor de hele week in te stellen.

Honeywell T4 klokthermostaten

De serie met de Honeywell T4 programmeerbare thermostaat is erg gebruiksvriendelijk. Ook zijn de thermostaten in deze serie eenvoudig in te stellen, te bedienen en aan te passen aan uw wensen. Er wordt ook efficiënter omgegaan met energie. Deze eenvoudige en energiebesparende thermostaten hebben een intuïtief bedieningspaneel en schermverlichting tijdens bediening.

Draadloze Honeywell klokthermostaat

Ben je op zoek naar een draadloze Honeywell-klokthermostaat? De meest optimale draadloze Honeywell klokthermostaten zijn de Honeywell Lyric T6R, Honeywell Chronotherm CMT9 en de Honeywell T4R.

Honeywell Lyric T6R

De Honeywell Lyric T6R is een slimme, draadloze klokthermostaat. Mocht je de klokthermostaat willen bedienen met uw smartphone, dan is de T6R de beste keuze. Let op, deze thermostaat moet wel worden aangesloten op het stopcontact. De verbinding tussen de thermostaat en cv-ketel is wel draadloos.

Honeywell Chronotherm CMT9

De Honeywell Chronotherm CMT9 is een handmatige klokthermostaat. De thermostaat kan alleen met de hand ingesteld worden en biedt je de mogelijkheid een uitgebreid weekprogramma in te stellen. De thermostaat is volledig draadloos en werkt op batterijen.

Honeywell T4R

De Honeywell T4R komt qua functionaliteiten overeen met de Honeywell Chronotherm CMT9. Deze thermostaat dient ook met de hand ingesteld te worden en biedt een uitgebreid klokprogramma. Enige verschil tussen de twee is het design. De thermostaat is volledig draadloos en werkt op batterijen.

Honeywell modulerende thermostaat

De modulerende thermostaten van Honeywell werken allemaal middels het OpenTherm-communicatieprotocol. OpenTherm is een redelijk universeel protocol dat door veel cv-ketels gebruikt wordt. Alleen cv-ketels met een eigen communicatieprotocol maken geen gebruik van een OpenTherm modulerende sturing. Mocht je toch een Honeywell OpenTherm modulerende thermostaat willen kopen, dan is er vaak de optie om hiervoor een converter te gebruiken. 

Wil je weten welke Honeywell modulerende thermostaat geschikt is voor je situatie? Maak dan gebruik van de Honeywell aansluittabel

Honeywell slimme thermostaten

Met een Honeywell slimme thermostaat kunt u de temperatuur altijd en overal regelen. Een slimme thermostaat komt inclusief een klokprogramma. Ook is er een mogelijkheid voor de temperatuurinstelling op basis van je locatie (geofencing). Een slimme thermostaat is handig voor huishoudens met een onregelmatig schema.

Honeywell Evohome slimme zoneregeling

Het Honeywell Evohome-systeem staat garant voor een gebruiksvriendelijk en duurzaam gebruik van uw verwarmingssysteem. Dankzij de slimme thermostaatknoppen weet het Evohome-systeem altijd hoe warm het is in elke kamer en hoe warm u het wilt hebben. Met als resultaat: geen onnodig verwarmde ruimtes! Elke ruimte wordt verwarmd zoals ú dat wenst.

Honeywell Lyric T6(R) slimme thermostaat

De populaire Honeywell Lyric T6 onderscheidt zich doordat hij geschikt is voor bijna alle cv-ketels (aan/uit en OpenTherm). De Lyric T6 is compatibel met Google Home, Alexa, IFTTT, Apple Homekit en Apple Watch. De Lyric T6 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, waardoor de thermostaat moeiteloos in elk interieur past. Indien je een draadloze verbinding tussen de cv-ketel en thermostaat wilt, bekijk dan de Honeywell Lyric T6R.

Lees hier meer informatie over de Honeywell Lyric T6(R) serie thermostaten.

Honeywell Round Connected slimme thermostaat

De iconische Honeywell Round Connected kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en het gestroomlijnde, minimalistische design. De thermostaat is relatief klein van formaat met een diameter van slechts 83 mm. Wanneer u deze thermostaat aanschaft om het oude exemplaar te vervangen, is deze passend op de bestaande grondplaat. Dat maakt het aansluiten heel eenvoudig.

Honeywell WiFi thermostaat

Honeywell biedt een uitgebreid assortiment WiFi-thermostaten. Alle soorten thermostaten van het merk zijn er in een uitvoering met WiFi. De Honeywell Evohome is een slimme zoneregeling-thermostaat met WiFi. De Honeywell Lyric T6 is dé slimme thermostaat met ketelmodule (geschikt voor alle typen verwarming) en de Honeywell Round Connected is de meest bekende ronde thermostaat met WiFi. Deze zeer gebruiksvriendelijke thermostaat is bedienbaar met een app, waarmee het mogelijk is een weekprogramma in te stellen. Het Evohome Honeywell WiFi systeem staat garant voor een gebruiksvriendelijk en duurzaam gebruik van uw verwarmingssysteem.

Met het Honeywell Evohome systeem heb je de controle en regel je, waar je ook bent, eenvoudig de temperatuur van uw woning. Met de slimme zoneregelingen van Honeywell ben je in staat om elke ruimte in uw woning apart te regelen.