Honeywell Lyric

Slim uw wooncomfort regelen

Neem controle over uw wooncomfort met de slimme thermostaten T6 en T6R van Honeywell.Bespaar energie, maak uw huis slimmer en beheer de temperatuur van uw huis op afstand. De thermostaat beschikt over combiketel ondersteuning, OpenTherm ketel ondersteuning en vloerverwarming (hydraulisch) ondersteuning.

Het assortiment

Honeywell Lyric T6 slimme thermostaat wandmontage

De Honeywell Lyric T6 is een slimme programmeerbare thermostaat en geschikt voor wandmontage. Een gemakkelijke oplossing voor het vervangen van uw bestaande thermostaat.

Nu bestellen

Honeywell Lyric T6R slimme thermostaat draadloos

De Honeywell Lyric T6R is een slimme programmeerbare thermostaat welke flexibel geplaatst kan worden. De thermostaat communiceert draadloos met de ketelmodule en heeft een 230V voeding.

Nu bestellen

Witte Honeywell Lyric T6 slimme thermostaat wandmontage

De populaire Lyric T6 van Honeywell is nu ook verkrijgbaar in het wit! De Honeywell Lyric T6 leveren wij altijd met een ketelmodule. Deze ketelmodule ondersteunt de meest gebruikte communicatieprotocollen.

Nu bestellen

Slimme functies

De Honeywell Lyric T6 en T6R weten hoe lang het duurt om uw huis op de juiste temperatuur te krijgen, dit bespaart geld op uw energierekening. Ongeacht de buitentemperatuur, regelt de T6/T6R dat uw huis 20 graden is op het tijdstip dat u wenst. Door de intelligente comfortregeling behoudt uw huis de juiste temperatuur, zodat uw huis altijd aangenaam en comfortabel is. Doordat de Lyric T6/T6R thermostaten zich aanpassen aan uw agenda, besparen ze energie en maken ze uw huis slimmer.

Verbind de Lyric T6 of T6R met de Lyric app en de temperatuurinstellingen van de thermostaat worden automatisch aangepast door geofencing. Altijd thuiskomen in een comfortabel huis zonder energieverspilling.

Met gemak stelt u een 7-daags programma in op de Lyric T6/T6R. Maar het leven is onvoorspelbaar, wijzig daarom eenvoudig de temperatuurinstellingen als uw plannen wijzigen.

Altijd verbonden met uw connected apparatuur in huis door gebruik te maken van de Apple HomeKit. Bedien uw Lyric T6 of T6R thermostaat eenvoudig op afstand met uw smartphone, laptop of tablet.

Pluspunten van de Honeywell Lyric


Schermverlichting


Optimaliserend


Vakantiefunctie


Programmeerbaar


Modulerend


Aan/Uit


Draadloos


Mobiel/Tablet

Instructies en Downloads

Lyric T6 en T6R Slimme Thermostaat

Mensen vertrouwen al meer dan 100 jaar op. Ook vandaag de dag kun je vertrouwen op onze innovaties. Met deze slimme thermostaat die zich aanpast aan jouw agenda, je helpt om op energie te besparen en je huis slimmer maakt. Zodat jij de controle kunt nemen over je wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent.

Lyric T6 en T6R Slimme Thermostaat voor installateurs

Maak kennis met de Lyric T6, de nieuwe generatie slimme programmeerbare thermostaten.

Alles onder controle met de Lyric App

Altijd weten wat voor temperatuur het bij u thuis is? Of alvast even uw huis comfortabel verwarmen?

Waar u ook bent: thuis, op het werk, in de winkel of onderweg. Als de Lyric T6 of Lyric T6R thermostaat met de app in verbinding staat, bedient u eenvoudig met uw telefoon of tablet uw Honeywell Lyric thermostaat. Tevens kan de temperatuurinstelling van de thermostaat met geofencing automatisch aangepast worden op basis van de locatie van uw smartphone.
Op die manier weet u zeker dat u altijd thuiskomt in een comfortabel huis en dat u nooit onnodig energie verspilt wanneer u niet thuis bent.

Download de app op al uw smartphones en tablets en verbind het hele gezin met uw thermostaat.


Technische gegevens

Aantal perioden instelbaar 6 per dag
Batterijen Nee, werkt op 230V voediing
Displayverlichting Ja
Instelbaar per dag Ja, via de thermostaat en de app
Draadloos Alleen de T6R communiceert draadloos met de ketel
Temperatuur instelbereik 5-35 graden Celcius
Uitbreidbaar Nee