Ke Kelit Kelox Protec koppelingen

De Kelox Protec steekfittingen van Ke Kelit zijn uniek in hun manier van aansluiten en afdichten. Bij veel traditionele koppelingen is enige kennis en kunde vereist van de installateur, bij de Protec series is dat niet meer nodig. Ook heeft u geen gereedschap meer nodig om een veilige en waterdichte afsluiting te verkrijgen, dit scheelt aanzienlijk in de initiële investering. De Protec koppelingen zijn voorzien van een gele Protector ring die ervoor zorgt dat niet-ontbraamde buizen niet in de koppeling geduwd worden. Dit beschermd de EPDM O-ring het behoud van een waterdichte verbinding.

Naast de voordelen die de Kelox Protec koppelingen bieden tegenover een reguliere perskoppeling worden ze geleverd met een dubbele EPDM O-ring die ervoor zorgt dat de koppeling aan de binnenkant van de buis afsluit. Dit voorkomt dat eventuele schade aan de buitenkant van de buis een lekkage kan veroorzaken in jouw installatie. 

Ke Kelit Kelox Protec koppelingen zijn verkrijgbaar in de maten 16 – 32mm en gekozen kan worden voor een PPSU behuizing of een Messing behuizing. Wil je meer weten over het verschil tussen PPSU en Messing, klik dan hier!

Sorteren