Remeha thermostaten

Remeha thermostaten

De thermostaat is de sleutel tot de perfecte instelling van uw verwarming. In ons assortiment vindt je verschillende thermostaten, waaronder de Remeha kamerthermostaat en de Remeha klokthermostaat. De ideale temperatuur in huis hangt af van veel factoren. De Remeha iSense-klokthermostaat is helemaal ingesteld op een comfortabel huis. Zo kun bij je deze thermostaat diverse klokprogramma’s instellen en is er een weersafhankelijke regeling mogelijk. Zet je de de verwarming het liefst met de hand hoger of lager, dan is er de handmatig instelbare Remeha qSense-kamerthermostaat. Bij ons schaf je deze thermostaten aan voor de meest scherpe prijzen.

Remeha slimme thermostaat

De Remeha eTwist is dé slimme thermostaat van Remeha. Deze thermostaat is geschikt voor alle cv-ketels, dankzij het aan/uit- en OpenTherm-protocol. De thermostaat heeft een groot kleurendisplay met geïntegreerde bewegingssensor. De sensor activeert het scherm, waardoor de thermostaat voor slechtzienden toegankelijk is in het gebruik. Momenteel heeft ook Remeha een WiFi-thermostaat in het assortiment. Dit is de Remeha eTwist. Dit is een slimme thermostaat die wordt geleverd met een ketelmodule. De Remeha eTwist is gesch ikt voor iedere Remeha cv-ketel. Remeha maakt gebruikt van het OpenTherm-communicatieprotocol. Dit betekent dat elke OpenTherm-thermostaat geschikt is voor elke Remeha cv-ketel. Als je meer keuzemogelijkheden wenst te hebben naast de WiFi-thermostaat van Remeha, kies dan voor een OpenTherm-thermostaat met WiFi. 

Remeha iSense klokthermostaten

De klokthermostaten van Remeha zijn veelzijdige alleskunners die overal passen. Je kunt meerdere klokprogramma's (ook voor tapwater) instellen. Daarnaast beschikken de klokthermostaten over een eenvoudige en gebruiksvriendelijke regelaar. De Remeha iSense-klokthermostaat biedt je maximaal comfort en maximale mogelijkheden. Deze thermostaat is in twee varianten beschikbaar. De iSense is bedraad en op een vaste plaats in huis op te hangen. Deze thermostaat communiceert direct met de cv-ketel. De iSense RF is de draadloze variant en kan op een willekeurige plek in je huis worden opgehangen. De iBase zender/ontvanger dient bij je cv-ketel te plaatsen.

De Remeha iSense is een klokthermostaat die leverbaar is in twee uitvoeringen. De draadloze thermostaat (met RF-module) en de bedrade variant. De Remeha iSense werkt middels het OpenTherm-protocol en is alleen geschikt voor OpenTherm-modulerende cv-ketels. De Remeha iSense kan gekoppeld worden met een buitenvoeler. Deze thermostaat is te gebruiken bij alle Remeha cv-ketels en OpenTherm-cv-ketels.

Remeha qSense

De Remeha qSense is een simpele thermostaat die eenvoudig en snel te bedienen is door aan de knop te draaien. Deze modulerende thermostaat heeft de mogelijkheid om de opwarmsnelheid van uw cv in te stellen. De Remeha qSense is te gebruiken bij alle Remeha-cv-ketels en OpenTherm-cv-ketels. Remeha heeft momenteel één draadloze thermostaat in zijn assortiment. Dit is de Remeha iSense draadloze klokthermostaat met RF-module. Elke Remeha cv-ketel werkt met het OpenTherm-communicatieprotocol. Dit betekent dat je elke andere draadloze OpenTherm-thermostaat kunt gebruiken op uw Remeha cv-ketel.