Stille mechanische ventilatie

Top 3 meest stille ventilatie

Mechanische ventilatie moet stil zijn. Niemand wilt het geluid van ventilatie horen. Hieronder ziet u een overzicht van de meest stille ventilatieboxen met het geluidsniveau aangegeven in dB(A). Het geluidsniveau wordt aangegeven bij de laagste en hoogste stand. Alle drie de series ventilatieboxen die u hieronder ziet, hebben een zeer laag geluidsniveau. Het verschil zit in de toebehoren in de pakketten. Het geluidsniveau en capaciteit zijn gelijk bij de serie.

Serie Geluidsniveau (laagste en hoogste stand)
Itho Daalderop CVE-S 21-59dB(A)
Orcon SmartLine 28-55 dB(A)
Zehnder ComfoFan S 33-64dB(A)

Hieronder ziet u een overzicht van de ventilatoren uit deze series. Van iedere serie zijn meerdere varianten beschikbaar. De varianten verschillen in toebehoren en daardoor ook in prijs. Wilt u een woonhuisventilator aanschaffen waar u direct ook de afstandbediening bij krijgt? Kies dan voor een pakket inclusief zender.

Itho Daalderop CVE-S

De Itho Daalderop CVE-S woonhuisventilatoren bestaat uit varianten met perilex- of eurostekker. Ook kunt u kiezen uit een pakket inclusief afstandbediening of het all-in-one pakket met afstandbediening en afzuigventielen.

Meer weten over de Itho Daalderop CVE-S? Open dan hier de brochure.

Orcon Smartline

De Orcon Smartline serie bestaat uit woonhuisventilatoren welke beschikken over ingebouwde vochtsensoren. Ook bij de Smartline heeft u de keuze uit pakketten inclusief afstandbediening en all-in-one pakketten welke ook zijn voorzien van afzuigventielen. Orcon heeft 2 type afstandbedieningen. 

  1. De afstandbediening
  2. De bedieningssensor. Deze combineert de afstandbediening met een ruimtesensor.

Meer weten over de Orcon Smartline? Open dan hier de brochure.

Zehnder ComfoFan S

De Zehnder ComfoFan S serie bestaat uit 2 varianten: één zonder afstandbediening en één inclusief afstandbediening. Met de Zehnder ComfoFan bent u jarenlang gegarandeerd voorzien van een goed werkende woonhuisventilator. Zehnder levert namelijk maarliefst 7 jaar garantie op deze ventilatoren.

Meer weten over de Zehnder ComfoFan S? Open dan hier de brochure.

Sorteren