Top 10 thermostaten

Zoek je een nieuwe thermostaat en ben je benieuwd naar wat nou eigenlijk de beste is? Op deze pagina vind je de tien beste thermostaten uit ons assortiment.

De Honeywell Home Lyric T6R is altijd populair. Deze slimme klokthermostaat is geschikt voor alle typen cv-ketels en bedienbaar via de Honeywell Home app. Wil je zoneregeling toepassen? In onze top 10 vind je ook thermostaten die geschikt zijn daarvoor. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Honeywell Home evohome of de Bosch EasyControl slimme thermostaat.

Let op: Houd bij het uitzoeken van een nieuwe thermostaat altijd rekening met het communicatieprotocol.

Sorteren

Honeywell Home Lyric T6R slimme thermostaat - draadloos zwart

De Honeywell Home Lyric T6R kan je gemakkelijk bedienen via je smartphone met de Honeywell Home Home app. Zo kan je onder andere de temperatuur regelen. De thermostaat maakt ook gebruik van geofencing, dat wil zeggen dat de thermostaat op basis van je GPS-locatie weet waar je bent. Zo kan hij ervoor zorgen dat het warm is wanneer je thuis komt.

De Honeywell Home Lyric T6R kan je ook gebruiken als je gebruik maakt van stadsverwarming. Je sluit de ketelmodule dan bedraad aan op de stadsverwarmingsklep.

Honeywell Home evohome zoneregeling wifi 4 zones - aan/uit

Het Honeywell Home evohome-radiatorpakket is een pakket met daarin het centrale bedieningspaneel, vier radiatorknoppen en een RF-module. Dit pakket zorgt ervoor dat je zoneregeling kan toepassen. Dat wil zeggen dat je niet meer je gehele huis verwarmt, maar alleen de ruimtes die je gebruikt. Zo bespaar je energie en dus ook geld.

Remeha eTwist slimme thermostaat inclusief gateway - draadloos

De Remeha eTwist slimme thermostaat is de meest ideale thermostaat voor je Remeha cv-ketel. De eTwist heeft meerdere klokprogramma’s en deze kan je instellen via de app. Daarnaast kan je de thermostaat ook aansturen met je stem, via bijvoorbeeld Google Assistant en Amazon Alexa. Een groot pluspunt van deze thermostaat is dat deze draadloos is. Zo kan je de thermostaat ophangen of neerzetten waar je maar wilt.

Honeywell Home Lyric T6 slimme thermostaat - wit

De Honeywell Home Lyric T6 maakt gebruik van geofencing; locatiegebaseerde temperatuurregeling. Je verbindt de thermostaat met de app en de temperatuurinstelling wordt aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo kom je altijd thuis in een warm, comfortabel huis en verspil je niet onnodig energie wanneer je weg bent. De T6 is een thermostaat die geschikt is voor zowel aan/uit als modulerend aansturen. De thermostaat is geschikt voor wandmontage en zo ontworpen dat hij perfect opgaat in je huis.

Bosch EasyControl slimme thermostaat

De Bosch EasyControl is eenvoudig te bedienen via het touchscreen of via de EasyControl app. Één van de pluspunten van deze thermostaat is de ‘Home/Away’-functie. Zodra je het huis verlaat schakelt de cv-ketel naar de ingestelde ‘Away’-temperatuur. Wanneer je bijna thuis bent schakelt de cv-ketel weer naar de ‘Home’-temperatuur. Zo is je huis nooit onnodig verwarmd, maar is het ook niet koud bij thuiskomst.

Honeywell Home Round thermostaat aan/uit

De meest eenvoudige thermostaat van Nederland: de Honeywell Home Round. Deze thermostaat heeft een draairing en hiermee kan je de temperatuur instellen. Er zijn geen extra knoppen en functies, zo blijft de bediening voor elke gebruiker duidelijk en eenvoudig.

Remeha eTwist slimme thermostaat met gateway

De Remeha eTwist slimme thermostaat is ook als bedrade versie verkrijgbaar. Dat is dan meteen ook het enige verschil tussen deze twee thermostaten. De bedrade versie kan je dus niet overal in huis neerzetten.

Honeywell Home Round thermostaat aan/uit draadloos met RF-module

De Honeywell Home Round is ook verkrijgbaar als draadloze aan/uit thermostaat met RF-module. Deze RF-module zorgt ervoor dat je de thermostaat kan bedienen met de Honeywell Home Home app. Deze app zorgt er ook voor dat je een klokprogramma kan instellen. De thermostaat is ook nog eens te bedienen met je stem via bijvoorbeeld Google Assistant of Amazon Alexa.

Honeywell Home T4R draadloze aan/uit en modulerende klokthermostaat

De Honeywell Home T4R is een eenvoudige en energiebesparende draadloze thermostaat. De thermostaat is door de bijgeleverde ketelmodule aan te sluiten op aan/uit én modulerend toestellen. De T4R zorgt ervoor dat je nooit thuiskomt in een koud huis, hij is namelijk zelfdenkend. Zo zorgt de thermostaat ervoor dat de gewenste temperatuur al bereikt is op het moment dat jij dat wil.

Honeywell Home Chronotherm Touch aan/uit klokthermostaat

De Honeywell Home Chronotherm Touch is een programmeerbare aan/uit klokthermostaat met een modern design. Dankzij het grote scherm is het eenvoudig om je persoonlijke zevendaagse weekprogramma in te stellen. En dat vanuit je luie stoel, want je kan de Chronotherm Touch eenvoudig van de grondplaat klikken en in de hand instellen.