Wat is de beste cv-ketel van 2020?

Wat is de beste CV ketel?

Mensen die opzoek zijn naar een nieuwe cv-ketel vragen zich maar een ding af: Wat is de beste cv-ketel? Ieder jaar voert de Consumentenbond uitgebreide testen uit, om erachter te komen welke cv-ketels het best functioneert. De laatste test dateert van september 2019.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de beste cv-ketels op basis van het onderzoek van de Consumentenbond.

Wij verkopen enkel de beste HR-ketels van de bekende A-merken zoals Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant en Atag.

Wij hanteren altijd de meest scherpe prijzen voor verwarmingsketels en toebehoren hiervan.

Beste cv-ketel 2020 uit de test van de Consumentenbond

De Intergas Xtreme 36 CW5 doet zijn naam eer aan. Deze ketel is als beste uit de test gekomen. Deze cv-ketel werd zeer goed bevonden in het gelijkmatig op warmte houden van de woning op een energiezuinige manier. 

Wat natuurlijk belangrijk is, is dat u een cv-ketel kiest die bij uw wensen past. Wellicht heeft u namelijk aan een CW3 of CW5 ketel voldoende. Gelukkig zijn er veel ketels die bijna net zo goed scoorden als de Intergas Xtreme 36. 

Volgens de Consumentenbond zijn de Remeha Tzerra Ace CW3 en Remeha Tzerra Ace CW4 zeer energiezuinig en scoorden daarom erg goed. 

Andere 2 cv-ketels om uit te lichten zijn de Atag i36EC CW5 en de Vaillant ecoTEC exclusive VHR 25-35/5-7 CW5. Deze ketels blinken uit in in betrouwbaarheid voor het verkrijgen van warm water.

Waarvoor staat CW? Lees het hier.