Naar boven

Atag

Atag
Sorteren
Atag iZone en P serie adapter - 80-80 mm Atag iZone en P serie adapter - 80-80 mm
  • Geschikt voor Atag iZone en P-serie
  • Vervangend onderdeel
46,95
Meer info
Toevoegen

Atag thermostaten

Voor elke situatie is er een Atag-thermostaat die een passende oplossing biedt wanneer het aankomt op het regelen van het klimaat en de warmwatervoorziening. Gaat het om uw woning, uw kantoor of misschien wel uw zwembad? Atag heeft een thermostaat met een regeling die bij uw situatie past.

Atag One slimme thermostaat

Deze slimme thermostaat beschikt over druktoetsbediening en is op afstand bedienbaar met de Atag One-app. Zo heeft u altijd controle op afstand. Daarnaast is het voor de installateur zelfs mogelijk om service op afstand te bieden, indien de consument hiermee instemt. Via AutoAlert ontvangt u meldingen van storingen en automatische software-updates. Het is mogelijk om klokprogramma's en een vakantieprogramma in te stellen voor deze thermostaat. De ATAG One 2.0 slimme thermostaat zonder BCU-module is aan te sluiten op alle ATAG I-cv-toestellen voor de Q-, E- & A-serie, geproduceerd vanaf 2010, met uitzondering van de Q-Solar. Voor dit type heeft u de Atag BCU-adapter nodig. Deze thermostaat is eenvoudig te installeren en in te stellen. 

Atag WiZe klokthermostaten

De eenvoudig te bedienen Atag WiZe-klokthermostaat is geschikt voor modulerende cv-ketels van Atag. Deze thermostaat heeft een zelflerende functie, waardoor u uw huis op een efficiënte manier op de gewenste temperatuur kunt houden. Daarnaast is het mogelijk om de WiZe-thermostaat uit te breiden met een weersafhankelijke regelaar.

Atag cv-ketels

Atag zorgt voor een warm hart in uw huis. Zij ontwikkelen en produceren zuinige en betrouwbare cv combi ketels, geheel in eigen beheer. Atag levert cv combi ketels in verschillende comfortklassen. Hoe groter de warmwaterbehoefte is, des te hoger de CW-klasse van de perfecte cv combi ketel voor u heeft. Alle cv-ketels van Atag hebben een rvs warmtewisselaar die een hoog rendement levert. 

Atag E serie cv combi ketels

De E-serie van Atag levert hoge prestaties en is een alleskunner. Deze cv-ketels zijn geschikt voor zowel appartementen en tussenwoningen als vrijstaande woningen. De ketels uit de E-serie leveren snel warm water voor bijvoorbeeld een comfortabele douche. Ook voldoen deze compacte ketels aan de duurzaamheidscriteria van Atag. 

Atag I serie cv combi ketels

De Atag cv-ketels in de I-serie blinken uit in energiezuinigheid en in een korte tijd veel warm water. De ketels hebben een compact formaat, waardoor de toestellen ook nog eens geschikt zijn om in een kleine ruimtes te plaatsen. Bijvoorbeeld in een keukenkastje. De tweede warmtewisselaar zorgt voor meer warm water bij minder gas. 

Atag Q serie cv combi ketels

Met een cv-ketel uit de Q-serie haalt u het gevoel van een hotel naar uw eigen huis. Dit type cv-ketel levert snel en veel warm water. U geniet van een luxe gevoel, wanneer uw bad snel gevuld is of vanwege de krachtige douchestraal. Ook is het rendement op verwarming van een hoog niveau. De toestellen uit de Q serie hebben direct warm water beschikbaar, ook voor meerdere afgiftepunten op hetzelfde moment.