Naar boven

ATAG

ATAG

Al ruim 70 jaar worden er bij ATAG prijswinnend verwarmingsproducten gemaakt. De ontwikkeling van vernieuwende warmteoplossingen en kwaliteit staan hierbij centraal. Bij ATAG kies je voor de 8 ATAG-zekerheden: zuinig, milieuvriendelijk, betrouwbaar, kwaliteit, comfortabel, intelligent, onderhoudsvriendelijk en veilig.

Voor elke situatie is er een ATAG cv-ketel of thermostaat die een passende oplossing biedt voor het regelen van de temperatuur in je huis en de warmwatervoorziening.

Sorteren

ATAG thermostaten

ATAG heeft eigen thermostaten die geschikt zijn voor de ATAG cv-ketels. Deze modulerende thermostaten communiceren op basis van een aangepast OpenTherm protocol. De ATAG thermostaten kunnen dan ook alleen gecombineerd worden met een ATAG cv-ketel.

ATAG One thermostaat

De ATAG One thermostaat is beschikbaar in twee varianten: de ATAG One Zone klokthermostaat en de ATAG One 2.0 slimme thermostaat.

  • De ATAG One Zone klokthermostaat houd je warmtegebruik en zelfs het weer in de gaten, zodat hij precies weet op welk moment jij vermogen nodig hebt om jouw huis te verwarmen. De ATAG One Zone is te bedienen via de ATAG Zone-app, zo kan je ook de temperatuur regelen als je niet thuis bent.
  • De ATAG One 2.0 slimme thermostaat is op afstand bedienbaar met de ATAG One-app. Zo heb je de temperatuur in huis altijd onder controle, waar je ook bent. De thermostaat is zelflerend en dat wil zeggen dat hij aan de hand van je geprogrammeerde warmteschema leert hoe je je woning verwarmt wilt hebben. Vervolgens weet hij precies wat je ritme is en schakelt hij zichzelf in en uit.

De ATAG One Zone en de ATAG One 2.0 werken niet op alle cv-ketels. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt of de thermostaat geschikt is voor je cv-ketel.

ATAG WiZe klokthermostaat

Als je op zoek bent naar een thermostaat voor je ATAG Z-ready ketel, dan zit je goed met de ATAG WiZe klokthermostaat. De WiZe heeft een zelflerende functie en leert je woning kennen. Hierdoor kan er optimaal gestookt worden. Gebruik je ook nog eens een buitenvoeler? Dan maak je niet alleen optimaal gebruik van de mogelijkheden maar ook van het rendement van de cv-installatie.

ATAG cv-ketels

ATAG ontwikkelt en produceert zuinige en betrouwbare cv-ketels, geheel in eigen beheer. ATAG levert cv-ketels in verschillende comfortklassen (CW), let dus goed op of de cv-ketel voldoet aan jouw warmwaterbehoefte. Alle cv-ketels van ATAG hebben een RVS warmtewisselaar die een hoog rendement levert.

De CW-waarde begint bij CW3, waarbij je niet tegelijkertijd warm water in de keuken, de douche en in het bad kan gebruiken. De hoogste waarde is CW6, waarbij dit wel allemaal tegelijkertijd kan.

ATAG i-serie

De meest verkochte ATAG i-serie cv-ketel is de ATAG i36ECZ (ook bekend als i36EC Zone). Deze ketel heeft een groot warmwatercomfort: CW5. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is dus geen probleem voor de ATAG i. En dankzij de tweede warmtewisselaar levert de i36ECZ 10% meer warm water, terwijl er minder gas wordt verbruikt.

De meeste CW5 ketels zijn vrij groot, maar de ATAG i36ECZ heeft een compact formaat. Deze cv-ketel is dan ook in kleine ruimtes te plaatsen zoals bijvoorbeeld een keukenkastje. Daarnaast is de i-Serie de eerste ketelserie van ATAG die toegang biedt tot de wereld van domotica.