Naar boven

BPE

BPE

BPE, hét merk van Ankofit Industries B.V. is uitgegroeid tot een kwaliteitsbegrip op de Nederlandse markt. Alle producten van BPE worden onder eigen beheer ontworpen en vervaardigd. En, daar waar vereist, hebben de producten uiteraard het KIWA, ATA en/of GASTEC keurmerk.

Sorteren

BPE draadkoppelingen

Draadkoppelingen van BPE zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en verschillende maten. Je hebt bijvoorbeeld een verloopnippel 1/2 x 3/8 of een verloopnippel 3/4 x 1/2, maar ook een messing knie 5/4” of een T-stuk 3/8”.

Messing draadkoppelingen van BPE zijn geschikt voor drinkwater-, cv- en gasinstallaties.

BPE knelkoppelingen

BPE knelkoppelingen zijn verbindingsstukken om twee of meerdere buizen aan elkaar te verbinden. De messing en chromen knelkoppelingen zijn geschikt voor drinkwater-, cv- en gasinstallaties. Je kan kiezen uit onder andere een rechte koppeling, een puntstuk, een eindkoppeling en een kniekoppeling.

BPE knelringen en knelmoeren

Ben je de knelring of knelmoer, ook wel wartelmoer, kwijt? Of ga je een leiding vervangen? Je kan bij ons ook terecht voor deze losse onderdelen van BPE. De knelringen en knelmoeren zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, zoals een knelring 15 mm messing of een knelmoer 22 mm chroom.

BPE muurplaten

Ga je een hele nieuwe kraan installeren? Dan heb je een muurplaat nodig die zorgt voor de overgang van de waterleiding naar de kraan. Gebruik hiervoor de muurplaat van BPE. BPE muurplaten zijn geschikt voor onder andere keukenkranen en badkamerkranen. Zoek je een muurplaat voor een dikkere muur of weet je nog niet precies hoe dik de tegels worden? Kies dan voor een muurplaat hoog van BPE.

BPE kranen

Kogelstopkranen sluiten de watertoevoer binnen een waterinstallatie af. Dit doen ze door middel van een kogelafsluiter. Deze kranen kan je toepassen in drinkwater en cv-installaties. Wil je de gasinstallatie afsluiten? Kies dan voor en gaskogelkraan.

Of je nu op zoek bent naar een stopaftapkraan, een (gas)kogelkraan of een mini variant daarvan, BPE heeft het in het assortiment.