Naar boven

Dab pompen

DAB
Sorteren
Dab Evosta 2 circulatiepomp - 40-70/130 Dab Evosta 2 circulatiepomp - 40-70/130
  • Opvoerhoogte 6,9m
  • Maximaal 10 bar
  • 3600 liter/uur
160,95 122,00
Meer info
Toevoegen
Dab Nova Up 300 M-AE dompelpomp Dab Nova Up 300 M-AE dompelpomp
  • 5 meter opvoerhoogte
  • Lengte snoer 10 meter
  • Vlakzuigend tot 2 a 3 mm
267,35 219,00
Meer info
Toevoegen
Dab Evosta 2 circulatiepomp - 40-70/180 Dab Evosta 2 circulatiepomp - 40-70/180
  • Opvoerhoogte 6,9m
  • Maximaal 10 bar
  • 3600 liter/uur
160,95 122,00
Meer info
Toevoegen

Dab

Dab is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor het verpompen van water. Van het merk Dab hebben wij diverse pompen in ons assortiment voor zeer uiteenlopende doeleinden, zoals vuilwaterpompen, beregeningspompen, drukverhogingspompen en nog veel meer. Bekijk hieronder alles wat wij van Dab kunnen leveren voor een zeer scherpe prijs!

Geschiedenis van Dab

Dab is een van de belangrijkste speler op het gebied van beheer en verplaatsing van water. Dab levert technische oplossingen om de betrouwbaarheid en efficiëntie te waarborgen en het energieverbruik in woon- en bedrijfsgebouwen, agrarische industrie en irrigatie toepassingen te optimaliseren. Dab plaatst mensen in het hart van alle activiteiten, strategieën en ontwikkelingsplannen. Daarom betekent innovatie voor Dab het continu bepalen van eenvoudiger installatie-, gebruikers- en onderhoudsoplossingen voor haar producten.

Dab drukverhoging

De Dab E.Sybox mini3 drukverhogingspomp is uitgerust met onderdrukbeveiliging en een frequentieregeling. Hierdoor blijft de druk in uw waterleiding stabiel is en u kunt de gewenste waterdruk zelf instellen via op de pomp zelf. Verder is de Dab E.Sybox energiezuinig door zijn lage stroomverbruik en heeft hij een zeer stille werking. De Dab E.Sybox is leverbaar in 2 varianten, namelijk de Dab E.Sybox Mini3 en als de (gewone) Dab E.sybox. Voor de Dab E.Sybox Mini3 hebben we op Comwo.nl ook 2 startpakketten; Dab E.Sybox Mini3 drukverhogingspomp met aansluitset en Dab E.Sybox Mini3 drukverhogingspomp met aansluitset en muurbeugel.

Dab circulatiepomp

De Dab Evosta circulatiepomp is inzetbaar voor een breed scala van zowel huishoudelijke als industriële toepassingen. Met de ingebouwde automatische beveiligingen tegen overbelastingen, ontbreken van fase, te hoge temperatuur of spanningswisselingen hebben de Dab Evosta circulatiepompen veel handige functies die andere circulatiepompen niet hebben in deze prijsklasse. Naast de proportionele druk kunt u ook de constante druk en de constante snelheid instellen voor maximaal gebruikerscomfort. De Dab Evosta 2 is leverbaar met 2 inbouwlengtes; Dab Evosta 2 40-70 180 circulatiepomp en Dab Evosta 2 40-70 130 circulatiepomp.

Dab dompelpomp

De Dab Nova UP ontlucht zichzelf dankzij de ingebouwde airlock functie en via de bovenaansluiting krijgt de motor van de dompelpomp voldoende koeling. Dab Nova UP vlakzuigende dompelpomp is geschikt voor vlakke ondergronden en huishoudelijk gebruik, zoals het droogpompen van kelders en garages die onder zijn gelopen. Deze dompelpomp is draagbaar en hij weegt slechts 5,6 kilo dankzij zijn compacte vorm. De Dab Nova UP is leverbaar in 2 uitvoeringen; Dab Nova UP 180 M-NA vlakzuigende dompelpomp en Dab Nova Up 300 M-AE vlakzuigende dompelpomp. 

Dab Genix vuilwaterpomp

De Dab Genix is er in 2 uitvoeringen, namelijk de Dab Genix VT 030 en de Dab Genix 130. Het verschil is dat de Dab Genix 130 een RVS versnijder heeft en wel geschikt is voor een aansluiting op uw toilet. De Dab Genix VT 030 is uitermate geschikt voor het afvalwater van een wasmachine of vaatwasser. Hij kan water afpompen van 75 °C tot zelfs 90 °C voor 30 minuten lang. Beide Dab vuilwaterpompen zijn een uitstekende keuze voor het afpompen van vuilwater, maar let er wel op dat u de vuilwaterpomp voor de juiste toepassing inzet.

Evosta circulatiepompen

De Dab Evosta is een nieuwe generatie circulatiepompen met een zeer efficiënte permanente magneetmotor, aangestuurd door een frequentieregeling. Geschikt voor circulatie van water in centrale verwarming. De Dab Evosta vervangt de oude 3 standen circulator, heeft dezelfde afmetingen en is hierdoor direct uitwisselbaar.
Slechts één model vervangt de voorgaande pompen met een bereik van 4,5 en 6 meter. De Evosta is met één toets instelbaar en voorzien van een automatische ontluchting.

Evotron circulatiepompen

De Dab Evotron is een elektronische pomp met energieverbruik ver onder de ERP normen en met een EEI lager dan 0.23 voor circulatie van water in centrale verwarming en airconditioning systemen. De voordelen van een Dab Evotron is dat dankzij de geavanceerde technologie van de permanente magneetmotor en de frequentieregeling gegarandeerd de nieuwe reeks Dab Evotron circulatiepompen een maximale efficiëntie in alle toepassingen, waardoor een aanzienlijke energiebesparing kan worden gerealiseerd.

De circulatiepomp heeft een aantal instelmogelijkheden waardoor de elektronica veranderingen in het systeem detecteert en de prestaties van de pomp aanpast aan de gekozen regeling. Hierdoor zorgt de Dab Evotron altijd voor optimale efficiëntie en minimaal energieverbruik. Het pomplichaam is van gietijzer met maximaal hydraulisch rendement waardoor energieverlies tot een minimum wordt beperkt. De pomp wordt uitgevoerd met een "natte" motor. Het motorhuis is van gegoten aluminium is bestand tegen corrosie en condensatie. 

Evoplus Small circulatiepompen

De Evoplus pompen zijn elektronisch geregelde circulatiepompen welke kunnen worden toegepast in verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen. Door toepassing van de geavanceerde technologie zal de pomp in wisselende omstandigheden altijd de juiste capaciteit en opvoerhoogte leveren. Voordelen van elektronische regeling zijn een lage geluidsproductie, meer comfort en een aanzienlijke vermindering van de exploitatiekosten.

Alle Evoplus modellen met een flensaansluiting zijn beschikbaar in zowel enkel als dubbele versies. De gebruiksvriendelijke interface is eenvoudig te bedienen en alle relevante informatie met betrekking tot de actuele instellingen en bedrijfssituatie in het menu zijn direct af te lezen op het duidelijke display.