Naar boven

The Dynamic Way

Dynamic Way

The Dynamic Way is een merk dat is opgericht met als doel om unieke, mooie en betaalbare producten aan te bieden die in elke badkamer passen. The Dynamic Way biedt een compleet assortiment om de volledige badkamer in te richten. Met een team van designers, inkopers en installateurs werken zij dagelijks aan de nieuwste vooruitstrevende producten. Er wordt zorgvuldig gekeken naar materialen, vormen en verpakkingen om zo de mooiste producten te creëren. Het belangrijkste doel is om je elke keer weer te verrassen met kwalitatieve en innovatieve producten. Door trends te combineren met hoogwaardige materialen worden producten ontwikkeld die perfect in de badkamer van nu passen.

Sorteren

Sanitair van The Dynamic Way

De producten van The Dynamic Way zorgen ervoor dat je jouw badkamer helemaal naar wens kan inrichten. Een inloopdouche in een mat zwarte kleur met daarbij ook een bijpassende regendouche of ga je liever voor mat chroom?

Bij The Dynamic Way kan je terecht voor toiletten, bedieningspanelen, inloopdouches, douchewanden, douchedeuren, douchegoten, regendouches, kranen en al het benodigde aansluitmateriaal. Naast sanitair heeft The Dynamic Way ook elektrische vloerverwarming en zonnepanelen in het assortiment.

Inloopdouches en douchedeuren van The Dynamic Way

De perfecte douchewanden voor de moderne badkamer! De inloopdouches, douchewanden en douchedeuren van The Dynamic Way geven elke badkamer een moderne twist.

De douchewanden zijn allemaal 2 cm verstelbaar, zodat het perfect past in elke badkamer. Het glas van de inloopdouches, douchewanden en douchedeuren van The Dynamic Way is behandeld met een nano coating. Deze coating zorgt ervoor dat vuil en kalkaanslag geen kans heeft en dat het glas eenvoudig schoon te maken is.

Let op: bij het schoonmaken van het glas mogen er geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Bedieningspanelen van The Dynamic Way

Bedieningspanelen zijn belangrijk voor de uitstaling van een badkamer of toiletruimte. Het design, het materiaal, de kleur en de afwerking zijn erg belangrijk.

De bedieningspanelen van The Dynamic Way staan bekend om de uitstekende kwaliteit en het innovatieve design. Kies je voor een mat zwart bedieningspaneel of ga je liever voor een klassieke kleur zoals glans wit of chroom? Of ga je voor gedurfd en kies je voor een bedieningspaneel in rosé goud of champagne goud? Wat je ook kiest, er is altijd wel een passend model en een passende kleur voor bij jouw badkamer of toiletruimte.

Vloerverwarming van The Dynamic Way

De elektrische vloerverwarming van The Dynamic Way is geschikt om tegels, laminaat en vinyl te verwarmen. De matten aansluiten gaat makkelijk en snel vanwege het zelfklevende materiaal. Daarnaast is de mat ook zeer dun (3 mm) en hierdoor kan de mat eenvoudig geëgaliseerd worden op de vloeroppervlakte.

Doordat de elektrische vloerverwarmingsmat dicht op de vloeroppervlakte wordt geïnstalleerd zal de vloer snel worden verwarmd voor extra comfort. Om deze reden is de mat erg geschikt voor vloeroppervlaktes in badkamers en toiletten, logeerkamers, (thuis)kantoren en andere ruimtes waar extra comfort op prijs wordt gesteld.

Draadstaalmatten en noppenplaten van The Dynamic Way

Wil je liever gebruik maken van vloerverwarmingsbuizen in plaats van elektrische vloerverwarming? Dan heeft The Dynamic Way ook draadstaalmatten en noppenplaten voor je beschikbaar.

Pompschakelaar vloerverwarming van The Dynamic Way

Een pompschakelaar is de meest gemakkelijke manier om te besparen op je vloerverwarming. De schakelaar zorgt ervoor dat de vloerverwarmingspomp alleen draait op het moment dat er daadwerkelijk warmte wordt gevraagd.

De pompschakelaar van The Dynamic Way is verkrijgbaar met of zonder wifi en wordt geleverd inclusief interne en externe sensor. De interne sensor is een thermostaat. De externe sensor is een staafje dat de temperatuur meet. Dankzij de beide sensoren is dit artikel zowel een schakelaar als een thermostaat. Hierdoor is hij voor zeer verschillende situaties inzetbaar.

Zonnepanelen van The Dynamic Way

The Dynamic Way ontwerpt, produceert en levert high-performance zonnepanelen die, afhankelijk van het model, maar liefst 370 of 415 watt piek produceren. The Dynamic Way is een Tier 1 merk als het aankomt op zonnepanelen. Tier 1 merken zijn de meest betrouwbare merken die ook de meest kwalitatieve zonnepanelen afleveren.