Naar boven

Fortes

Fortes is de specialist op het gebied van warmte- en koude netwerken. Daarom heeft Fortes ook een eigen lijn RVS vloerverwarming verdelers. De verdelers worden naar keuze geleverd met óf zonder Wilo Yonos PARA circulatiepomp.
Sorteren

Fortes AquaHeat vloerverwarming verdeler

De AquaHeat vloerverwarming verdelers zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoelsystemen waarbij gebruik wordt gemaakt van een laagtemperatuur warmte-opwekker. Denk hierbij aan een(hybride) warmtepomp of een instelbare cv-ketel.

De verdelers worden standaard geleverd met:

  • maximaal thermostaat die de installatie af laat slaan als de temperatuur te hoog wordt
  • handontluchter
  • vul- en aftapkraan
  • doelgroepstickers

Welke AquaHeat vloerverwarming verdeler heb ik nodig?

Welke AquaHeat vloerverwarming verdeler je nodig hebt, is afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meter vloerverwarming. Iedere groep die je aanlegt kan maximaal 100 tot 120 meter buis bevatten. Dit is afhankelijk van de diameter van de buizen. Gebruik je de vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan worden de buizen dicht op elkaar gelegd. In dit geval kan één groep ongeveer 10 m2 verwarmen.

Stel je wilt in totaal een oppervlakte van 80 m2 verwarmen, dan heb je dus 8 groepen nodig. Kies dan bijvoorbeeld voor de AquaHeat vloerverwarming verdeler 8-groeps met Wilo pomp.

Wil je een groter oppervlak verwarmen? De AquaHeat vloerverwarming verdelers zijn ook verkrijgbaar als 12-groeps, geschikt voor 120 m2.

AquaHeat accessoires

AquaHeat heeft ook bijpassende accessoires, zoals bijvoorbeeld de kogelkraan RVS of vervangende rubberen ringen voor de Wilo pomp die op een aantal van de verdelers zit.