Naar boven

Geberit

Geberit

Vroeger zat Geberit vooral achter de wanden van onze badkamer, maar nu is Geberit ook als zichtbaar merk niet meer weg te denken. Hoewel bij Geberit de functionaliteit van het sanitair op nummer één staat, is ook het strakke design een belangrijk kenmerk.

Het streven van Geberit is om de klanten innovatieve en duurzame kwaliteitsproducten met een lange levensduur te bieden.

Door innovatieve oplossingen aan te bieden op het gebied van sanitairtechniek levert Geberit een toegevoegde waarde aan je badkamer. De technologieën die worden toegepast zijn perfect op elkaar afgestemd en ook waterbesparend. Door constante innovatie en productverbeteringen blijft Geberit ook het merk van de toekomst.

Sorteren

AquaClean van Geberit

Reiniging met water wordt een natuurlijke keuze met de AquaClean douchewc’s van Geberit. Deze douchewc’s bieden verfrissing en hygiëne voor iedereen. De AquaClean douchewc’s maken gebruik van de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie. Deze technologie zorgt voor een roterende douchestraal voor een doelgerichte en grondige hygiëne die bovendien vederzacht is.

DuoFresh van Geberit

De Geberit DuoFresh module voert nare geuren direct af vanuit de toiletpot. De Geberit DuoFresh module kan zo goed als achter elke Sigma bedieningsplaat worden geïntegreerd of achteraf worden ingebouwd.

Hoe werkt Geberit DuoFresh?

De stille ventilator zorgt ervoor dat nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding worden weggevoerd. Het koolfilter achter de bedieningsplaat reinigt de lucht en blaast deze terug de ruimte in. De DuoFresh module bevat een oriëntatielicht om ’s nachts de weg te wijzen. Ook biedt de module ruimte voor een toiletstickhouder. In deze houder plaats je de Geberit DuoFresh Sticks. Deze sticks zorgen ervoor dat je altijd een frisse spoeling en een aangenaam schoon toilet hebt.

Geberit Duofix

Het slimme inbouwsysteem, Geberit Duofix, zorgt ervoor dat je eenvoudig het complete Geberit assortiment kan installeren. Het systeem is geschikt voor scheidingswandinstallaties, inbouwinstallaties in systeemwanden en deel- en ruimtehoge voorzetwandinstallaties. Het Geberit Duofix systeem wordt zowel bij nieuwbouw als renovatie toegepast.

Het Duofix systeem heeft meer dan 200 varianten waarmee het installeren van wc’s, urinoirs, wastafels, kranen en douchewandafvoeren een stuk gemakkelijker wordt.

Inbouwreservoirs van Geberit

Geberit maakt al meer dan 50 jaar inbouwreservoirs en er zijn er wereldwijd miljoenen in gebruik. Koop je een inbouwreservoir van Geberit? Dan kan je erop rekenen dat je de komende 25 jaar gewoon nog onderdelen kan krijgen als er iets kapot gaat. Dat is de zekerheid van Geberit.

Kies je voor een Geberit Sigma inbouwreservoir dan kies je voor een zuinig toilet op het gebied van waterverbruik. Dit inbouwreservoir beperkt de spoelwaterhoeveelheid tot 4,5 liter en scoort daarme optimaal bij het WELL-label (Water Efficiency Label).

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor alle toebehoren van Geberit zoals een vlotterkraan, een aansluitset en een Twico bodemventiel (ook voor het oude model).

Bedieningspanelen van Geberit

De badkamer echt jóuw badkamer maken, dat kan met behulp van bedieningsplaten in allerlei materialen, vormen en kleuren. Kies je voor een glazen bedieningspaneel of kies je liever voor een wit tijdloos design uit de Sigma-serie? Ook voor het urinoir heeft Geberit aparte bedieningspanelen waarbij de spoeltijd en het spoelvolume instelbaar is.

Vorstvrije buitenkraan van Geberit

Geberit heeft ook een vorstvrije buitenkraan op de markt gebracht: de Geberit 300 vorstvrije buitenkraan. De vorstvrije buitenkraan werkt door middel van een extra lange afsluiter. Bij een normale buitenkraan met muurplaat zit de afsluiter direct in de kraan die zich buiten bevindt. Een vorstvrije buitenkraan heeft daarentegen een lange uitloop of buffer tube. Door een verlengde afsluiter te plaatsen is het mogelijk om het gehele stuk leiding wat door de muur gaat leeg te laten lopen. Doordat er geen water in deze buffer tube zit kan dit ook niet bevriezen.

Wil je meer lezen over vorstvrije buitenkranen? Lees dan onze blog: ‘Welke buitenkraan heb ik nodig?’.