Naar boven

Grohe

Grohe

Iedereen heeft wel eens gehoord van GROHE en dat is niet zo gek. GROHE is ’s werelds marktleider in de sanitairbranche. GROHE staat bekend om zijn innovatieve ideeën en designs.

Kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid zijn de kernwaarden van GROHE. Daarbij staat het plezier en het gemak van de gebruiker altijd centraal. GROHE staat met een levenslange kwaliteit en unieke functies niet voor niets voor 'Pure Freude an Wasser'.

In de afgelopen tien jaar, ontving GROHE meer dan 300 design en innovatie awards en diverse top rankings als één van Duitslands ‘meest duurzame grote merken’. Dit bevestigt het succes van het merk.

Sorteren

GROHE Red Duo

Dé musthave in je keuken, een kokendwaterkraan: de GROHE Red Duo. Een kokendwaterkraan zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te wachten op kokend water voor je pasta of je kopje thee. Ook komt deze kraan van pas als je er zeker van wilt zijn dat bacteriën gedood worden, zoals bij het steriliseren van babyflesjes.

De GROHE Red Duo zorgt ervoor dat je koud, warm en kokend water uit één kraan kan halen. Daar zorgt het GROHE Red Duo mengventiel (40841001) voor.

Het water uit de kokendwaterkraan is erg heet, maar aan de veiligheid hoef je niet te twijfelen. De kraan heeft een kinderbeveiliging en dankzij de GROHE CoolTouch-technologie wordt de uitloop nooit te warm om aan te raken.

Thermostaatkranen van GROHE

Een thermostaatkraan kan niet ontbreken in je badkamer. Deze kraan zorgt voor veiligheid, comfort en waterbesparing. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe thermostaatkraan om te besparen, of omdat je oude niet meer naar wens is of niet meer bij de stijl van je badkamer past, met de thermostaatkranen van GROHE zit je zeker goed.

Kies bijvoorbeeld voor een GROHE 800 thermostaatkraan, deze thermostaatkraan bespaart tot 50% op je waterverbruik dankzij de EcoButton functie. Het fijne is dat je dit nauwelijks merk tijdens het douchen. Heb je toch meer water nodig? Dan kan je dat gemakkelijk zelf instellen door de volumegreep verder naar achter te draaien.

GROHE heeft ook thermostaatkranen met SmartControl. De bediening van deze thermostaatkraan werkt net even anders. Eén knop zorgt ervoor dat je de douche aan en uit kan zetten én het volume van de waterstraal kan bepalen.

Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor andere kranen van GROHE, zoals een GROHE wasmachinekraan (Costa-L) met beluchter, GROHE douchekranen, keukenkranen en wastafelmengkranen. Ben je op zoek naar een GROHE thermo-element omdat deze vervangen moet worden? Ook deze hebben we in ons assortiment.