Naar boven

Grohe

Grohe Grohe is de grootste merkfabrikant ter wereld op het gebied van kranen
Sorteren
Grohe Grohtherm 1000 New douche thermostaatkraan 3/4" - 15 cm zonder koppelingen Grohe Grohtherm 1000 New douche thermostaatkraan 3/4" - 15 cm zonder koppelingen
 • Thermostatisch
 • Wateraansluitmaat 3/4"
 • Maataansluiting doucheslang 1/2"
139,95
Meer info
Toevoegen
Grohe Relexaflex doucheslang - chroom 150 cm Grohe Relexaflex doucheslang - chroom 150 cm
 • Met knikbescherming
 • Aansluitmaat 1/2"
 • Universeel toepasbaar
9,95
Meer info
Toevoegen
Grohe Bau Ceramic hangend toilet - Rimfree Grohe Bau Ceramic hangend toilet - Rimfree
 • Met softclose wc-bril
 • Diepe spoelvorm
 • Voordelig pakket
135,00
Meer info
Toevoegen
Grohe Grohtherm 800 doucheset - met douchegarnituur en thermostaatkraan Grohe Grohtherm 800 doucheset - met douchegarnituur en thermostaatkraan
 • Met thermostaatkraan 1/2" 150 mm
 • Diameter douchekop 100 mm
 • Lengte douchestang 600 mm
171,39 135,45
Meer info
Toevoegen
Grohe Euphoria System 260 regendoucheset - chroom Grohe Euphoria System 260 regendoucheset - chroom
 • Diameter hoofddouche 260 mm
 • Diameter handdouche 110 mm
 • Lengte doucheslang 1600 mm
329,95
Meer info
Toevoegen
Grohe Silverflex doucheslang - chroom 175 cm Grohe Silverflex doucheslang - chroom 175 cm
 • Met knikbescherming
 • Aansluitmaat 1/2"
 • Universeel toepasbaar
19,95
Meer info
Toevoegen

Grohe kranen

Grohe is de grootste merkfabrikant ter wereld op het gebied van kranen. De kernwaarden zijn design, kwaliteit, technologie en duurzaamheid. Zo kunt u altijd het verschil voelen bij het gebruik van een Grohe kraan of douche.

U ziet in alle producten de passie en het vakmanschap van Grohe terug. Dat is niet voor niets, want Grohe is niet te evenaren en het merk doorstaat iedere test. Het resultaat is een indrukwekkende serie kraanontwerpen voor uw keuken en badkamer.

Grohe bedieningsplaten

De Grohe-bedieningsplaten blinken uit in design, kwaliteit en bedieningsgemak. In ons assortiment vindt u een aantal mooie uitvoeringen, waaronder het Grohe Tectron infrarood-bedieningspaneel. Een stijlvol design, hoogwaardige materialen en innovatie: dát is Grohe!

Grohe inbouwreservoirs

Grohe staat bekend om zijn krachtige en betrouwbare systemen. De Duitse kwaliteit en innovaties zijn ook terug te zien in de inbouwreservoirs. Deze kunnen tot wel 400 kg dragen en zijn met de Grohe Whisper-technologie zo geluidsarm mogelijk gemaakt. De wateraansluiting bevindt zich op meerdere plekken, zodat u altijd uit de voeten kunt en het reservoir kan worden aangesloten zoals u wenst!

Grohe thermostaat badkraan met handdouche

Comfort badkranen

De Grohe Comfort badmengkranen zijn voorzien van Grohe CoolTouch, zodat de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. De SafeStop functie beschermt u tegen een te hoge watertemperatuur. Terwijl u met de Grohe EcoButton tot 50% op uw waterverbruik kunt besparen. Daarnaast zijn de badmengkranen in deze serie voorzien van Grohe TurboStat, waardoor de gewenste temperatuur snel bereikt wordt. 

Concetto badkranen

Deze serie met Concetto badmengkranen heeft Grohe StarLight, een eenvoudig te onderhouden duurzame chroomlaag. Ook beschikken de badkranen over Grohe SilkMove, de geavanceerde cartouche technologie. Dit zorgt voor een soepele bediening van de waterstroom. 

Costa badkranen

De serie met Grohe Costa badmengkranen vallen op door hun eenvoud. De Grohe StarLight technologie zorgt voor een glanzende, duurzame verchroomde afwerking. Ook de badkranen in deze serie zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Deze badmengkranen beschikken over solide metalen grepen in een ergonomisch ontwerp. 

EuroSmart badkranen

De kwalitatief hoogwaardige EuroSmart badmengkranen hebben solide metalen grepen, een levenslange glans (Grohe StarLight) en een soepele bediening (Grohe SilkMove). Dankzij Grohe EcoJoy wordt het waterverbruik beperkt tot maximaal 5,8 liter per minuut. 

EuroStyle badkranen

De EuroSyle badmengkranen hebben strakke contouren en een moderne vormgeving. Dankzij Grohe StarLight is de badkraan eenvoudig te onderhouden vanwege de verchroomde afwerking. De Grohe SilkMove technologie zorgt voor een gemakkelijke bediening en dankzij Grohe EcoJoy bespaart u op uw waterverbruik. 

Lineare badkranen

De heldere en hedendaagse vormgeving kenmerken de Lineare badmengkranen van Grohe. De parallelle lijnen van de badkranen worden geaccentueerd door Grohe StarLight, een eenvoudig te onderhouden duurzame chroomlaag. De Grohe SilkMove technologie zorgt voor een soepele bediening van de badkraan.

Grohtherm 800 badkranen

De Grohtherm 800 badmengkranen zijn afgewerkt met een duurzame, sprankelende Grohe StarLight chroomlaag. Daarnaast beschikken deze badmengkranen over de Grohe TurboStat technologie die zorgt voor een constante temperatuur. De gewenste temperatuur wordt binnen een fractie van een seconde bereikt.

Grohtherm 1000 badkranen

De Grohe Grohtherm 1000 badmengkranen bestaan uit een Grohe CoolTouch body, ergonomische gevormde grepen en waterbesparende functies. De Grohe TurboStat technologie zorgt voor dat u binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur heeft.

Grohtherm 2000 badkranen

Deze generatie Grohe Grohtherm 2000 badmengkranen is voorzien van een modern design, met een verhoogd gebruiksgemak vanwege de ergonomische vormen. Deze badkranen beschikken over een waterstraal in de vorm van een waterval.

Grohe keukenkraan 

Costa keukenkranen

De Costa keukenkranen hebben een klassiek gebogen uitloop en een tijdloze vormgeving. Een balans tussen kwaliteit, technologie en design. Grohe produceert de Costa keukenmengkranen serie al sinds de jaren ’70. Het design is in de loop der jaren aangepast en gemoderniseerd. Zo zijn de keukenkranen in deze serie voorzien van de Grohe StarLight technologie, een duurzame chroomlaag die eenvoudig te onderhouden is. Costa keukenmengkranen beschikken over solide metalen grepen met Carbodur keramische bovendelen voor een leven lang soepele en nauwkeurige bediening.

Concetto keukenkranen

De serie met Concetto keukenkranen combineert een chic minimalistisch design met ergonomische vormgeving. Dit zijn de kernwaarden van de Cosmopolitan stijl. De keukenmengkranen zijn opgebouwd uit een aantal cilinders en hebben een elegante uitloop. Door de Grohe SilkMove technologie kunt u met slechts één vinger de temperatuur en de waterstroom regelen. Dankzij Grohe StarLight glimt de duurzame chroomlaag, waardoor het unieke design van de keukenkraan geaccentueerd wordt. Comwo biedt deze kranen aan met een onverslaanbare prijs- kwaliteitverhouding.

EuroDisc (Cosmopolitan) keukenkranen

De EuroDisc Cosmopolitan serie met keukenkranen biedt een ruime keuze en designs om elke gebruiker tevreden te stellen. Dankzij Grohe StarLight wordt de stralende verchroomde afwerking geaccentueerd. U heeft de keuze uit verschillende modellen, uitlopen in verschillende hoogtes en diverse installatiemogelijkheden. Met de Grohe SilkMove technologie bent u langdurig verzekerd van een keukenmengkraan die er prachtig uitziet en soepel te bedienen is.

EuroSmart (Cosmopolitan) keukenkranen

Bij de Grohe EuroSmart Cosmopolitan serie heeft Grohe zich op de essentiële zaken gefocust en daar vervolgens een frisse Cosmopolitan draai aan gegeven. De Eurosmart Cosmopolitan keukenkranen combineren duurzame technologie met strakke lijnen van de moderne architectuur. De keukenmengkranen in deze serie hebben een ergonomische vormgeving. Daarnaast is de draaibare uitloop van de keukenkranen praktisch en eenvoudig te hanteren. De EuroSmart serie biedt altijd de juiste keukenkraan voor ieder aanrecht. Ook zijn de keukenkranen voorzien van Grohe SilkMove voor een soepele bediening en een eenvoudig te onderhouden duurzame chroomlaag (Grohe StarLight). Met Grohe EcoJoy bespaart u ook nog eens water. 

EuroStyle (Cosmopolitan) keukenkranen

De Eurostyle Cosmopolitan serie is perfect voor elegante keukens met een Cosmopolitan stijl. U heeft in deze serie de keuze uit drie verschillende hoogtes, en met of zonder uittrekbare mousseurs. Daarnaast beschikken de keukenkranen in deze serie over Grohe Silkmove, voor verantwoordelijk en gemakkelijk gebruik en een soepele bediening. Bovendien zijn deze keukenmengkranen eenvoudig schoon te houden. Daarnaast beschikken de EuroStyle keukenkranen over Grohe StarLigt, een duurzame chroomlaag die ook nog eens eenvoudig te onderhouden is.

Grohe fonteinkraan

Met een Grohe-fonteinkraan zorgt u voor een stijlvolle toevoeging aan uw toiletsanitair. Er zijn diverse uitvoeringen, waarbij het verschil vaak zit in de bediening: middels een draaiknop (aan de zijkant of bovenop), hendel of draaimechanisme aan het uiteinde van de kraan. Daarnaast is het kiezen tussen de verschillende designs van de fonteinkranen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat u er altijd een vindt die past in uw toiletruimte.

Grohe Concetto fonteinkranen

De fonteinkranen in de Concetto serie passen perfect in moderne badkamers. Zo zorgen de cilindrische vormen met verschillende diameters voor een uniek design. Dankzij de schuine randen hebben de toiletkranen een stijlvolle afwerking. De Grohe StarLight duurzame chroomlaag accentueert het unieke design. Met Grohe SilkMove, de geavanceerde cartouche technologie, kunt u de waterstroom soepel en nauwkeurig bedienen.  

Grohe Costa fonteinkranen

De Costa toiletkranen serie combineert traditioneel design met kwalitatieve materialen. Dankzij de duurzame longlife bovendelen en ergonomische grepen kunt u deze fonteinkranen moeiteloos en precies bedienen. De Grohe StarLight technologie verzekert de toiletkraan van een duurzame, glanzende chroomlaag. 

Grohe EuroCube fonteinkranen

De Eurocube fonteinkranen hebben een sober en strak ontwerp. Het design van deze serie met fonteinkranen is een hoekig ontwerp. De toiletkranen zijn voorzien van de volgende Grohe technologieën: Grohe SilkMove voor een soepele en eenvoudige bediening en Grohe StarLight, duurzame chroomlaag.

Grohe EuroStyle fonteinkranen

De toiletkranen in de EuroStyle serie hebben een strakke en moderne look. De strakke contouren zorgen namelijk voor een moderne vormgeving. De fonteinkranen in deze serie beschikken ook over Grohe StarLight (de duurzame chroomlaag) en de Grohe SilkMove technologie, waardoor u de waterstroom en -temperatuur van uw toiletkraan moeiteloos kunt bedienen. Met Grohe EcoJoy is het verantwoord genieten met minder water.

Grohe Universal fonteinkranen

De Universal toiletkranen zijn teruggebracht tot de essentie. Het slanke design en de universele vormgeving zijn afgewerkt met Grohe StarLight, een duurzame chroomlaag. Binnen de serie heeft u keuze uit meerdere designs, zodat uw gewenste fonteinkraan er altijd tussen zit.

Grohe wastafelkraan 

Concetto wastafelkranen

De Concetto wastafelkranen passen perfect in moderne badkamers. De cilindrische vormen zorgen voor een uniek design. Deze wastafelmengkranen hebben Grohe StarLight, een duurzame chroomlaag. Dankzij Grohe SilkMove kunt u de waterstroom soepel en nauwkeurig bedienen. 

Costa wastafelkranen

De Costa wastafelkranen serie heeft duurzame longlife bovendelen en ergonomische grepen. De Grohe StarLight technologie verzekert de wastafelmengkraan van een duurzame, glanzende chroomlaag.

Essence wastafelkranen

De Grohe Essence serie bestaat uit eenvoudige, visueel aantrekkelijke wastafelmengkranen. Deze serie met wastafelkranen maakt gebruik van innovatieve technologieën.

EuroCube wastafelkranen

De Eurocube wastafelkranen hebben een hoekig ontwerp. De wastafelmengkranen in deze serie zijn voorzien van Grohe SilkMove voor een soepele en eenvoudige bediening en Grohe StarLight, duurzame chroomlaag.

EuroDisc wastafelkranen

De EuroDisc serie met wastafelkranen biedt een ruime keuze met verschillende modellen, uitlopen in verschillende hoogtes en tal van installatiemogelijkheden. Dankzij de Grohe SilkMove technologie en de Grohe StarLight verchroomde afwerking heeft u een kraan die er prachtig uitziet en soepel te bedienen is.

EuroPlus wastafelkranen

De EuroPlus wastafelkranen serie heeft een fijne balans tussen hedendaagse vormgeving en ergonomie. De Grohe StarLight technologie zorgt voor een duurzame verchroomde afwerking. Bovendien zorgt de Grohe SilkMove technologie voor een eenvoudige en nauwkeurige regeling van de waterstroom.

EuroSmart wastafelkranen

De EuroSmart wastafelkranen passen perfect in moderne badkamers. Deze wastafelmengkranen zijn voorzien van Grohe SilkMove (nauwkeurige bediening) en Grohe StarLight (duurzame chroomlaag).

EuroStyle wastafelkranen

De wastafelkranen in de EuroStyle serie hebben een strakke look. De wastafelmengkranen hebben Grohe StarLight (de duurzame chroomlaag), Grohe SilkMove technologie (moeiteloos de waterstroom en -temperatuur bedienen) en Grohe EcoJoy (verantwoord genieten met minder water).

Grohe doucheset

Euphoria douchesets

De Grohe Euphoria-douchesets combineren een modern design en functionele perfectie. Ook zijn de Grohe Euphoria-douchesets stijlvol en vooral heel functioneel met de verschillende geïntegreerde technologieën. Zo zorgt Grohe DreamSpray voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Grohe TurboStat heeft het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur.

New Tempesta douchesets

De New Tempesta-douchesets van Grohe passen perfect in moderne badkamers. De douchesets uit deze serie zijn eenvoudig te installeren en ze zijn ook nog eens voorzien van de beste technologieën. Dankzij Grohe DreamSpray geniet u van een perfecte waterverdeling over alle sproeigaatjes. Met de Grohe TurboStat-technologie wordt snel en continu de gewenste temperatuur bereikt.

Grohe douchekraan

Concetto douchekranen

Voor de moderne badkamer is een Concetto douchekraan de juiste keuze. De douchemengkranen in deze serie hebben een uitstekende waarde, hoogstaande kwaliteit en een tijdloze uitstraling.

Costa douchekranen

De Costa douchemengkranen zijn opvallend door de eenvoud. De Grohe StarLight technologie zorgt voor een duurzame chroomlaag die eenvoudig te onderhouden is.

EuroSmart douchekranen

De EuroSmart douchemengkranen zijn een perfecte toevoeging aan moderne badkamers. De naam EuroSmart staat voor een slim design, slimme technologie en een slimme prijs. Deze douchekranen zijn voorzien van Grohe SilkMove voor nauwkeurige bediening en Grohe StarLight voor een stralende chroomlaag.

EuroStyle douchekranen

De douchemengkranen uit de Eurostyle serie zijn intuïtief te bedienen en prachtig vanwege het slanke, sensuele design. De Eurostyle douchekranen zijn er in verschillende hoogtes.

Grohtherm 800 douchekranen

De Grohtherm 800 douchekranen zijn afgewerkt met een sprankelende Grohe StarLight chroomlaag. Daarnaast profiteren deze douchemengkranen van de Grohe TurboStat technologie die zorgt voor een constante temperatuur. 

Grohtherm 1000 douchekranen

De Grohe Grohtherm 1000 douchemengkranen bestaan uit een Grohe CoolTouch body, ergonomische gevormde grepen, de Grohe TurboStat technologie en waterbesparende functies

Grohtherm 2000 douchekranen

Deze generatie Grohe Grohtherm 2000 douchekranen is voorzien van een modern design, met ergonomischere vormen en dus een verhoogd gebruiksgemak. Deze douchemengkranen beschikken over een waterstraal in de vorm van een waterval.

Grohe douchekoppen

Euphoria handdouches

Het ergonomische design van de Euphoria handdouches hebben een extra lange greep die overgaat in een douchekop met een ring van chroom. Dankzij Grohe DreamSpray wordt het water gelijkmatig over de sproeigaatjes verdeeld. De SmartRain straal, die geproduceerd wordt door de SprayDimmer, vermindert het waterverbruik met minimaal 40%. 

New Tempesta handdouches

De New Tempesta handdouches beschikken over Grohe DreamSpray, de technologie die het water gelijkmatig over ieder sproeigaatje verdeelt. Daarnaast hebben de douchekoppen een beschermende siliconenring rond de doucheplaat, zodat schade voorkomen wordt. 

Tempesta handdouches

Ook de handdouches uit de Tempesta serie van Grohe beschikken over Grohe DreamSpray, wat zorgt voor een optimaal douchegenot. De Tempesta douchekoppen horen thuis in een moderne badkamer en ze passen goed bij een groot aantal kraanseries van Grohe.

Grohe doucheslang

Movario doucheslangen

De serie Movario doucheslangen heeft verschillende comfortabele lengtes in het assortiment, waardoor er altijd een geschikte doucheslang bij zit die geschikt is voor gebruik in bad of douche. Dankzij de TwistFree functie bent u verlost van een verdraaide doucheslang.

Relexaflex doucheslangen

De Relexaflex doucheslangen zijn uitgerust met Grohe StarLight, waardoor uw doucheslang een glanzende chromen afwerking heeft. Daarnaast zijn de doucheslangen in deze serie voorzien van een transparante kunststof omhulling. De Relexaflex doucheslangen zijn ook nog eens knikbestendig (Grohe TwistFree). 

Silverflex doucheslangen

De doucheslangen uit de Silverflex serie zijn Grohe StarLight verchroomd. Grohe TwistFree maakt het gebruik van deze doucheslangen ook heel handig, want dankzij deze functie raakt uw doucheslang nooit verdraaid.

Grohe douchestang

Relexa glijstangen

De Grohe Relexa serie met glijstangen biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit glijstangen in verschillende lengtes, die u kunt combineren met de andere onderdelen in uw badkamer.

Euphoria glijstangen

De Grohe Euphoria serie is stijlvol, maar vooral ook functioneel. Dit geldt ook voor de glijstangen uit de serie. De Euphoria glijstangen combineren stijl met hoogwaardige kwaliteit.

Tempesta glijstangen

Een Grohe Tempesta glijstang is de perfecte keuze voor de moderne badkamer. Zoals alle Grohe glijstangen zijn de glijstangen uit deze serie ook eenvoudig te installeren.