Naar boven

Grundfos pompen

Grundfos Alle waterpompen van Grundfos
Sorteren
Grundfos SOLOLIFT2 D-2 vuilwaterpomp Grundfos SOLOLIFT2 D-2 vuilwaterpomp
  • Geschikt voor heet afvalwater
  • 2 aansluitingen
  • Geschikt voor grijs afvalwater
345,95
Meer info
Toevoegen

Bent u opzoek naar een hoogwaardige Grundfos waterpomp? De Grundfos pompen zijn een van de beste op de markt en met hun vele opties zit er altijd eentje tussen die geschikt is voor uw watercirculatiesysteem. Bekijk hieronder ons assortiment van pompen van het merk Grundfos.

Grundfos oplossingen

Grundfos is een wereldwijde toonaangevende fabrikant in geavanceerde pompoplossingen en een trendsetter in watertechnologie voor gebruik in en rondom een woning. Zij dragen bij aan wereldwijde duurzaamheid met baanbrekende technologieën die de kwaliteit van leven voor mensen verbeteren en de aandacht voor de planeet vergroten.
Grundfos levert kant-en-klare pompoplossingen om aan de wensen van hun klanten te voldoen. Voor elke situatie kan Grundfos en passende oplossing vinden. Grundfos streeft naar een milieubestendige en duurzame werkwijze, helpt u graag bij de efficiënte afvoer van uw afvalwater en maakt uw kelder leeg in geval van een overstroming.

Grundfos circulatiepompen

De Grundfos Alpha 2 en Grundfos Alpha 3 circulatiepompen zijn voorzien van een AutoAdapt functie. Deze functie kiest het beste werkpunt voor rendement en comfort en vermindert hiermee het energieverbruik tot 80% in vergelijking met traditionele circulatiepompen.
De Grundfos Alpha 3 heeft als extra functie nog de mogelijkheid om het waterzijdig in te regelen. Deze functie zorgt ervoor dat uw verwarmingsbron niet meer water verwarmd dan nodig is. De Grundfos Alpha 1 heeft deze luxe opties niet, maar hij is qua pompcapaciteit en opvoerhoogte gelijkwaardig en dat is ook terug te zien in de prijs. Bekijk hier al onze Grundfos circulatiespompen.

De circulatiepompen van Grundfos zijn bedoeld voor het rondpompen van vloeistoffen voor bijvoorbeeld huishoudelijk warm tapwater, koeling, geothermische warmtepompsystemen en/of verwarming. Grundfos circulatiepompen zijn eenvoudig te installeren, laag in energieverbruik en een laag geluidsniveau. De circulatiepomp heeft een lange levensduur door een minimaal onderhoud en is eenvoudig te vervangen.

Grundfos Alpha 1

De ALPHA1 is een rendabele en betrouwbare circulatiepomp die zeer goede prestaties levert en beantwoordt aan de strenge EuP-eisen. Ook bespaart deze serie met circulatiepompen op het energieverbruik tot 80% in vergelijking met traditionele pompen en kan aangepast worden aan verschillende typen verwarmingssystemen één- of tweepijpsystemen – met radiatoren of vloerverwarming. De ALPHA 1 circulatiepompen verbruiken slechts 81 kWh per jaar (gebaseerd op een standaard huis van 150 m2 met 6840 uur verwarming per jaar). 

Grundfos Alpha 2

De ALPHA2 is een compacte circulatiepomp en biedt een ongeëvenaarde energie-efficiëncy, welke is gebaseerd op de beproefde Grundfos technologieën genaamd AutoAdapt. De circulatiepomp uit de ALPHA2 serie is de perfecte keuze voor airconditioning, verwarming en koel toepassingen met verpompte temperaturen vanaf +2 °C. De ALPHA2 pompen zijn geschikt voor systemen met constant of variërend debiet, één leidingsystemen, twee leiding systemen, huishoudelijk tapwater recirculatie, vloerverwarming en systemen waarbij nachtverlaging noodzakelijk is.

Grundfos Magna 3

De serie met MAGNA3 pompen beschikken over een uitgebreid programma van kleine-, middelgrote en grote circulatiepompen met communicatie-apparatuur en motoren met elektronische snelheidsregeling gebaseerd op permanente magneet (PM) en compacte stator motortechnologie. Met MAGNA3 hoeft u zich niet langer zorgen te maken over ingewikkelde pompinstellingen. U kunt de pomp gewoon installeren en vervolgens op de fabrieksinstelling AUTOADAPT zetten (alleen MAGNA3). De MAGNA3 circulatiepompen zijn geschikt voor het rondpompen van vloeistoffen in verwarmingssystemen, huishoudelijke warmwatersystemen, airconditioning- en koelsystemen. Het pompprogramma kan overigens ook gebruikt worden in geothermische warmtepompsystemen en systemen op zonnewarmte.

Grundfos Ups

UPS-pompen zijn geschikt voor het circuleren van vloeistoffen in verwarmings- en airconditioningsystemen. Als de pompen over bronzen of roestvaststalen behuizingen beschikken, kunt u de pomp ook gebruiken voor tapwater servicesystemen. De pompen kunnen in open en gesloten systemen worden gebruikt. UPS-pompen zijn van het "canned rotor" type. Dit betekent dat de pomp en motor een geïntegreerde eenheid vormen zonder asafdichting en met twee afdichtingspakkingen. De verpompte vloeistof wordt gesmeerd door lagers.

Grundfos Ups2

UPS2 pompen zijn geschikt voor het optimaliseren van de efficiëncy van verwarmingssystemen in woningen. Deze pompen zijn uitgerust met moderne motortechnologie. Met een EEI waarde ≤ 0.23 is de pomp ontworpen om te voldoen aan de efficientie-vereisten van de 2015 EuP richtlijn. De pompen hebben een directe backward compatibiliteit en een geïntegreerde kabelconnector in de schakelkast.

Grundfos condenswaterpompen

De Grundfos Conlift1 condenswaterpomp is een budgetvriendelijk condenswaterpomp, die compleet geleverd wordt met een afvoerslang van 5 meter.heeft de pomp een opgenomen vermogen van 75 Watt, max. debiet 588 l/h en max. opvoerhoogte 5,7 meter. De condenswaterpomp wordt met afvoerslang van 5 meter geleverd.
De Conlift1 is betrouwbare condenswaterpomp met meer eigenschappen en voordelen dan alle andere vergelijkbare producten op de markt. U kunt hem gebruiken voor het condensaat van uw airconditioning, schoorstenen, condenserende ketels, ontvochtigingsapparaten en koelkasten.

Grundfos drukverhogingspompen

De Grundfos drukverhogingspompen zijn ideaal voor huishoudelijke toepassingen en licht commercieel gebruik. Ook zijn de drukverhogingspompen van Grundfos eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Bekijk hier al onze Grundfos drukverhogingspompen.

Grundfos tapwaterpomp

De Grundfos tapwaterpompen bieden u veel comfort en grote veiligheid. Dankzij de ingebouwde anti-blokkeerfunctie zijn deze pompen zeer duurzaam en veilig. Meer informatie over de Grundfos tapwaterpompen vind u op de tapwaterpompen pagina.

Grundfos vuilwaterpomp

Van Grundfos hebben wij de Grundfos SOLOLIFT2 vuilwaterpompen in ons assortiment. Deze vuilwaterpompen maken het mogelijk om afvalwater af te voeren van elke sanitaire installatie in een woning. Denk hierbij aan het afvalwater van uw douche, bad, wastafel, vaatwasser of wasmachine.
Niet alle vuilwaterpompen zijn geschikt voor alle toepassingen. Zo is de Grundfos SOLOLIFT2 C-3 vuilwaterpomp geschikt voor een wasmachine en vaatwasser, maar niet voor een toilet omdat hij geen vermaler heeft. De Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 is dankzij de inbouwde vermaler wel geschikt voor een toilet, maar omdat hij slechts afvalwater van maximaal 35 graden kan afvoeren is hij niet geschikt voor een vaatwasser of wasmachine.

Grundfos SOLOLIFT2 vuilwaterpompen

De SOLOLIFT2 heeft een uniek programma van compacte opvoerstations, waardoor het mogelijk is om vuilwater af te voeren van elke sanitaire installatie in een woning. Deze vuilwaterpompen verzamelen en pompen het afvalwater door een smalle drukleiding (>23mm) naar de dichtstbijzijnde afvoerleiding, tot 6 meter omhoog of tot 100 meter ver. Met de SOLOLIFT2 hoeft een extra toilet of een badkamer op zolder of in de kelder niet langer een wens te zijn.

De afvalwaterpompen uit deze serie zijn ontworpen op basis van de behoeften van professionals. De pompen worden kant-en-klaar geleverd inclusief stekker. De pomp werkt volledig automatisch als er water binnenkomt in de tank.

Sololift2 WC-1, WC-2, WC-3, C-2 en D-2

Het assortiment met SOLOLIFT2 vuilwaterpompen bestaat uit vijf compacte varianten voor de afvoer van afvalwater in woningen. De drie units (WC-1, WC-3 en CWC-3) zijn speciaal ontworpen voor het afvoeren van afvalwater van een toilet en andere sanitaire voorzieningen. De twee units (C-2 en D-2) zijn uitermate geschikt voor het afvoeren van grijs afvalwater van verschillende objecten. Aan de hand van de cijfers kunt u zien hoeveel extra inlaataansluitingen mogelijk zijn.

De WC-1, WC-3 en CWC-3 vuilwaterpompen zijn geschikt voor het afvoeren van afvalwater van maximaal één toilet, één wastafel, één douche en één bidet. De C-3 en D-2 zijn speciaal ontworpen voor het afvoeren van (heet) afvalwater van een douche, bad, gootsteen, wastafel, vaatwasser en wasmachine. Dankzij de compacte afmetingen van de pompen is integratie in installaties vóór de wand en in vloerunits mogelijk.

Op zoek naar een andere vuilwaterpomp? Bekijk hier ons gehele assortiment vuilwaterpompen.