Naar boven

Hansgrohe

Hansgrohe
Sorteren

Hansgrohe

Bij Hansgrohe is de standaard perfectie in vorm en functionaliteit. Al sinds 1901 is Hansgrohe badkamerpionier. Het bedrijf vond in 1928 de eerste handdouche uit. Zo is innovatie ook de drijvende kracht achter Hansgrohe. Voor u als klant staan nut en voordeel altijd centraal. Ook houdt Hansgrohe bij het bedenken van de beste ideeën voor de badkamer rekening met de individuele behoeften van de klant.

Hansgrohe badkraan

Ecostat badkranen

De Ecostat badkranen kunnen onderverdeeld worden in Ecostat Select en Ecostat Comfort. De Select serie beschikt over planchetten van glas, waardoor u veel ruimte heeft voor uw douchebenodigdheden en ook nog eens binnen handbereik. 

Focus badkranen

Met de Hansgrohe Focus badkranen geniet u van optimaal comfort. De badkranen uit deze serie passen perfect in een moderne badkamerstijl.

Hansgrohe keukenkraan 

Focus keukenkranen

De Focus serie van Hansgrohe staat voor intelligentie met elegantie. Hansgrohe Focus is een tijdloze kranenserie met comfortabele basisvarianten met verschillende opties zoals hoge uitlopen en draaibare uitlopen. De keukenkranen vallen op door het minimalistische uiterlijk: een rechtlijnig design en een moderne uitstraling. 

Logis keukenkranen

De Hansgrohe Logis keukenkranen bieden veel comfort en gebruikersgemak. Deze keukenkranenserie bestaat uit hoogwaardige materialen en een topkwaliteit tegen een lage prijs.

Hansgrohe fonteinkraan

De compacte fonteinkranen van Hansgrohe in ons assortiment hebben een bedieningsknop of -hendel bovenop en zijn uitgevoerd in chroom.

HansGrohe wastafelkraan 

Focus wastafelkranen

De Focus wastafelkranen serie bestaat uit een collectie van moderne kranen met heldere, vlakke vormen en veel comfort. De Hansgrohe Focus serie is uw ideale partner in de badkamer.

Talis wastafelkranen

De Talis wastafelkranen bieden optimaal bedieningscomfort en een besparing op waterverbruik. De kranen in deze serie hebben karakteristieke lijnen. 

Hansgrohe doucheset

Ecostat douchesets

De Ecostat douchesets bestaan uit een compleet pakket met artikelen uit deze serie. U kunt een bijpassende set voor uw badkamer uitzoeken om vervolgens van maximaal doucheplezier te genieten. 

Hansgrohe douchekoppen

Croma handdouches

De Croma handdouches beschikken over een ronde douchekop met verschillende straalsoorten, zodat u altijd de gewenste douchestraal kunt instellen. 

Crometta handdouches

Met de Crometta handdouches in haar assortiment biedt Hansgrohe een nieuwe, moderne designgrootheid in het lagere prijssegment. 

Purevida handdouches

De nieuwe puurheid in de badkamer heet Purevida. Een serie waarin comfort, innovatie en design centraal staan. De handdouches zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. 

Raindance handdouches

Met rond of rechthoekig (met afgeronde hoeken) design: het wisselen van straalsoorten was nooit zo eenvoudig als met de Select-knop van de Raindance handdouches.

Hansgrohe glijstangen

Unica glijstangen

De Unica glijstangen zijn praktisch, robuust, comfortabel en hebben een stijlvol design. Er zijn verschillende toepassingsmogelijkheden, waardoor de glijstangen de perfecte oplossing zijn in uw badkamer.

Hansgrohe glijstangsets

Croma glijstangsets

De glijstangsets in de Croma serie zijn voorzien van een handdouche, glijstang en doucheslang. Sommige sets beschikken ook over een zeepschaal. Zo heeft u uw douchebenodigdheden altijd bij de hand. 

Crometta glijstangsets

De Crometta glijstangsets zijn verkrijgbaar in de kleur wit/chroom. De doucheslangen bij de glijstangsets zijn in verschillende lengtes beschikbaar. 

Unica glijstangsets

Praktisch, robuust, comfortabel. Daar staan de Unica glijstangsets bekend om. Ook hebben de glijstangsets in deze serie een stijlvol design.