Naar boven

Ideal Standard

Ideal Standard
Sorteren
Ideal Standard Eurovit toiletbril Ideal Standard Eurovit toiletbril
 • Geen softclose
 • Hartafstand 15,5 cm
 • Universeel
28,90
Meer info
Toevoegen
Venlo Nimbus II Messing keukenkraan - wandmodel bovenuitloop eco Venlo Nimbus II Messing keukenkraan - wandmodel bovenuitloop eco
 • Draaibare uitloop
 • Wateraansluitmaat 3/4"
 • Hartafstand 150 mm
65,95
Meer info
Toevoegen
Ideal Standard Connect toiletbril Ideal Standard Connect toiletbril
 • Geen softclose
 • Hartafstand 15,5 cm
 • Universeel
45,20
Meer info
Toevoegen
Venlo Nimbus II Messing Eco wasmachinekraan 1/2"- met beluchter en keerklep Venlo Nimbus II Messing Eco wasmachinekraan 1/2"- met beluchter en keerklep
 • Met beluchter
 • Wateraansluitmaat 1/2"
 • Met keerklep
34,95
Meer info
Toevoegen
Venlo Nimbus II Messing eco douchekraan 3/4"- 12 cm met onderuitloop verchroomd Venlo Nimbus II Messing eco douchekraan 3/4"- 12 cm met onderuitloop verchroomd
 • Niet thermostatisch
 • Hartafstand 150 mm
 • Wateraansluitmaat 3/4"
49,95
Meer info
Toevoegen

Ideal Standard

Ideal Standard International heeft zich gespecialiseerd in badkameroplossingen met voornamelijk sanitair, kranen en douchesystemen. De producten worden onder andere verdeeld onder de (lokale) merknamen Ideal Standard en Venlo. Comwo.nl biedt wastafelkranen, keukenkranen, douchekranen, badkranen, fonteinkranen, thermostaatkranen, glijstangsets en losse onderdelen van deze merken aan.

Ideal Standard badkraan

Ideal Standard Ceralin badkranen

De Ideal Standard Ceralin badkranen zijn universeel inzetbaar. Met een temperatuurinstelling met extra temperatuurbegrenzing is de badkraan voorzien van kinderveiligheid. 

Ideal Standard Ceratherm badkranen

Deze collectie met Ideal Standard Ceratherm badkranen heeft een pure look door de rechte randen in combinatie met subtiele lijnen. De hoogwaardige technologische binnenzijde zorgt voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid. 

Ideal Standard Connect Blue badkranen

De Ideal Standard Connect Blue badkranen staat voor 100% innovatie. Zo beschikt de Connect Blue badkraan over een automatische omstelling van douche naar bad, click- cartouche en een eco-functie. 

Venlo Nimbus New badkranen

De moderne en strakke lijnen kenmerken de Venlo Nimbus New badkranen. Dankzij het eco bovendeel bespaart u ook nog eens op uw water- en energieverbruik.

Ideal standard keukenkraan 

Venlo Nimbus keukenkranen

De Venlo Nimbus serie met keukenkranen heeft een modern en fris design. Dankzij het eco bovendeel bespaart u op water en energie. De Venlo Nimbus keukenmengkranen zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te installeren. Deze kranenserie is verder onderverdeeld in Venlo Nimbus II Project, Venlo Nimbus II Messing, Venlo Nimbus II Comfort en Venlo Nimbus New.

Ideal Standard fonteinkraan

Venlo Nimbus fonteinkranen

De Venlo Nimbus kranenserie beschikt over een modern en fris design. Het eco bovendeel levert een water- en energiebesparing op. Ook zijn de kranen eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te installeren. Het snelle montagesysteem maakt de montage van bovenaf met een inbussleutel of schroefmachine mogelijk.

Ideal Standard Dualex fonteinkranen

Zonder een fonteinkraan is uw toiletruimte niet compleet. Afhankelijk van uw smaak en de beschikbare ruimte heeft Kranenshoponline.nl verschillende kranen in het assortiment. De Ideal Standard Dualex toiletkraan is een strakke, moderne kraan met één greep. 

Ideal standard wastafelkraan

Venlo Nimbus wastafelkranen

De Venlo Nimbus wastafelkranen hebben moderne en strakke lijnen. Dankzij het eco bovendeel bespaart u op uw water- en energieverbruik. Deze kranenserie is verder onderverdeeld in Venlo Nimbus II Project, Venlo Nimbus II Messing, Venlo Nimbus II Comfort, Venlo Nimbus II Nostalgisch, Venlo Tado New, Venlo Easy New en Venlo Nimbus New.  

Ideal Standard Ceraplan New wastafelkranen

De Ideal Standard Ceraplan wastafelkranen zijn voorzien van een chromen afwerking, wat de wastafelmengkranen doet glanzen. Met de eco-functie zorgt u voor een volumestop van 50%. Dankzij Easy Fix is de wastafelkraan snel en nauwkeurig gemonteerd. 

Ideal Standard handdouches

Ideal Standard Idealrain handdouches

De elegantie staat voor de hele collectie van Idealrain. Zo ook voor de Idealrain handdouches van Ideal Standard. Geniet van deze comfortabele handdouche: een regen van welzijn. 

Ideal Standard glijstangsets

Ideal Standard Idealrain glijstangsets

De Ideal Standard Idealrain glijstangsets staan voor elegantie. De glijstangsets zijn zeer comfortabel, bieden waterbesparende mogelijkheden en zijn in verschillende lengtes (60 en 90 cm) verkrijgbaar.

Venlo Aqua glijstangsets

De Venlo Aqua glijstangsets zijn voorzien van een renovatie funtie, waardoor u geen nieuwe bevestigingsgaten in de tegels hoeft te boren. De type handdouches zijn opgedeeld in Aqua 80 en Aqua 100.