Naar boven

Intergas

Sorteren

Intergas cv-ketels

Welke cv-ketel sluit aan bij uw wensen en uw woning? Intergas heeft een groot assortiment cv-ketels en behoort tot de pioniers in de cv-techniek. Intergas zich al meer dan 50 jaar op het perfectioneren van verwarmingsketels en vanaf begin jaren ’90 nemen zij een van de leidende posities in in de ontwikkeling van hoog rendement (HR) cv-ketels.

Intergas combi ketels

De Intergas Kombi Kompakt HR ketel is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een grote doorbraak. Dit vormt de basis voor de nieuwste HR-ketels.

Kombi Kompakt HRE A cv-ketels

Dit type cv-ketel is in vier verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Intergas Kombi Kompakt HRE A ketels vertegenwoordigen een nieuwe generatie cv-ketels. Deze Intergas cv ketel beschikt namelijk over de baanbrekende 'dubbel HR' technologie die hoog rendement op tapwater en hoog rendement op verwarming combineert. Welk type geschikt is voor uw situatie, hangt af van het gewenste warmwatercomfort en de warmtebehoefte. Dankzij het brede aanbod (CW3, CW4 of CW5) heeft Intergas ook voor u de perfecte HRE-ketel. Ook is deze serie ketels voorzien van een traploos modulerende regeling, zodat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. 

Kombi Kompakt HReco cv-ketels

De Kombi Kompakt HReco is in de uitvoeringen HReco 24, HReco 30 en HReco 36 beschikbaar. De bijbehorende comfort warmwaterklasse waardes zijn CW3, CW4 of CW5. Dit type cv-ketel heeft compacte afmetingen, zodat de ketel gemakkelijk te installeren is. De ketels zijn het ultieme in energiebesparing en ze beschikken ook over een innovatieve warmtewisselaar.

Intergas thermostaten

Intergas heeft momenteel een thermostaat op de markt. Dit is de Intergas Comfort Touch. In ons assortiment bieden we de thermostaat en de gateway los aan. Sommige ketels hebben namelijk een ingebouwde RF-module en dan is de gateway niet van toepassing. De thermostaat van Intergas is extreem dun (13 mm), oogt zeer strak en heeft een modern uiterlijk. De Intergas Comfort Touch is een van de weinige thermostaten waar de snelheid van verwarmen mee is in te stellen. De thermostaat kan enkel met een app worden bediend als er gebruik wordt gemaakt van de Intergas Incomfort Gateway. De Intergas Comfort Touch kan alleen worden toegepast bij Intergas cv-ketels die OpenTherm Smart Power ondersteunen. Dit zijn de Kombi Kompakt HRE, HReco of Xtreme toestellen vanaf bouwjaar 2017.