Naar boven

Inventum

Inventum keukenboilers

Een groot voordeel van keukenboilers is dat u direct warm water uit de kraan heeft. Het plaatsen van een boiler in het keukenkastje levert al snel rendement op. In iedere keuken wordt een andere warmwaterbehoefte gewenst. Inventum biedt keukenboilers aan in verschillende varianten, van 5 tot 20 liter. 

Inventum EDR10 keukenboilers

De keukenboiler van EDR10 zorgen voor direct warm water in de keuken. De keukenboilers van Inventum passen altijd en zijn daarnaast eenvoudig te monteren. De EDR10 Hotfill keukenboilers hebben een koperen binnenketel, hoogwaardige CFK-vrije isolatie en thermische beveiliging (fair safe).

Inventum Q10 keukenboilers

Een Modesto Q10 keukenboiler heeft een zeer compact formaat, zodat deze keukenboiler gemakkelijk achter een plint past. Het uitgangspunt van de ontwikkeling van de Q-line serie is dat iedere keuken anders is en de warmtebehoefte ook. De Q10 boilers hebben een inhoud van 10 liter. 

Inventum Q5 keukenboilers

Dit is een elektrische en zeer compacte 5 liter keukenboiler. Door de compacte vorm past deze keukenboiler staand of liggend achter elke keukenplint of in ieder keukenkastje.

Inventum Q20 keukenboilers

De Q20 keukenboilers zijn geschikt voor ieder keukenkastje vanwege de achthoekige vorm. Daarnaast zijn deze boilers van zeer hoge kwaliteit.