Naar boven

Itho Daalderop

Itho Daalderop
Sorteren

Itho Daalderop WTW-units

De Itho Daalderop WTW-units zijn een balansventilatie-unit met warmteterugwinning (WTW). HRU staat voor Heat Recovery Unit, dat vertaalt weer naar warmteterugwin-unit. Deze uitzonderlijke ventilatie-unit hergebruikt 94 % van de warmte. De Itho Daalderop WTW-units hebben 2 waaiers: 1 voor toevoer en 1 voor afvoer.

WTW is een afkorting voor Warmte Terug Winning. WTW-units zorgen voor een aangenaam warm binnenklimaat met verse lucht. De warmte van de binnenlucht wordt gefilterd en door de warmtewisselaar naar buiten geleid. De warmtewisselaar geeft de warmte van de binnenlucht vervolgens over aan de schone, frisse buitenlucht terwijl deze naar binnen toe wordt geleid.

Itho Daalderop elektrische boilers

Moet u lang wachten op warm water uit de keukenkraan? En vindt u het zonde dat er eerst veel schoon water door het putje wegspoelt? Dan is een keukenboiler van Itho Daalderop de ideale oplossing voor u. De keukenboiler wordt in de keuken geplaatst, zodat u een royale hoeveelheid warm water kunt tappen.

Comfortabel genieten van warm water, omdat wachten tot het verleden behoort. De Itho Daalderop keukenboilers zijn bij ons verkrijgbaar in de varianten van 5, 10 en 15 liter. Tevens bieden wijl de bijbehorende boileraansluitset aan.

Itho Daalderop Close-in keukenboilers

De close-in keukenboilers zijn geschikt voor installatie in een keukenkast, op de koudwaterleiding (waterdruk-principe). De Itho Daalderop close-in boilers zijn verkrijgbaar in 5, 10 en 15 liter uitvoering. U geniet van hoog comfort en laag verbruik.

Itho Daalderop Close-in Compact keukenboilers

De keukenboilers van Itho Daalderop zijn extra compact vormgegeven, maar de close-in compact keukenboilers zijn een overtreffende trap wat betreft ruimtebesparing. Deze keukenboilers passen namelijk achter de plint in de koelkast, terwijl u niet inlevert op uw warmwatercomfort. De compacte keukenboilers zijn zowel verticaal als horizontaal te plaatsen achter de keukenplint.

Itho Daalderop Close-up keukenboilers

De close-up keukenboilers zijn dé oplossing als u uitsluitend ruimte boven het tappunt beschikbaar heeft. Deze keukenboilers kunt u gemakkelijk in de keukenkast boven het aanrecht plaatsen. Deze boilers zijn aan te sluiten op de koud- en warmwaterleiding.

Itho Daalderop Hot-fill keukenboilers

De Hot-fill keukenboilers hebben een inhoud van 10 liter die direct op de warmwaterleiding aangesloten dienen te worden. In de Hot-fill wordt het voorverwarmde water op temperatuur gehouden. De Hot-fill boilers zijn vooral geschikt voor recreatief gebruik, of wanneer er geen koudwaterleiding aanwezig is.