Naar boven

KSB

KSB

KSB pompen; zowel voor particulieren als industriële toepassingen

KSB vuilwaterpomp kopen? Dan bent u hier bij het juiste adres. Wij hebben diverse KSB pompen op voorraad, die morgen al bij u thuisbezorgd kunnen worden. Bekijk hieronder ons aanbod van KSB pompen. 

Ksb Nederland heeft een groot leveringsprogramma variërend van pompsystemen voor privé-regenwaterverbruik tot aan zware pompen voor procesindustrie en ketelvoedingspompen voor grote centrales. Tevens kan Ksb een afsluiterprogramma aanbieden bestaande uit vele verschillende uitvoeringen, materialen en groottes, waarmee een breed spectrum aan toepassingsmogelijkheden wordt afgedekt. Ksb bezit jarenlange ervaring en kennis bij hun ingenieurs en technici.
Het merk Ksb staat voor pompen, afsluiters en systemen. Echter staat Ksb ook voor goede service en klantspecifieke totaaloplossingen.

KSB vuilwater dompelpomp kopen

Alle KSB pompen zijn van uitstekende kwaliteit, echter niet iedere KSB pomp is geschikt voor iedere toepassing. Om u op weg te helpen leggen wij hieronder uit welke verschillende KSB pompen wij in ons assortiment hebben en waar ze geschikt voor zijn. Onze KSB pomp prijzen zijn een van de beste in Nederland. Wij bieden onze KSB pompen inclusief fabrieksgarantie aan voor een zeer scherpe prijs. Zo bent u verzekerd dat u een goede KSB pomp koopt.

KSB Ama-Drainer N

KSB Ama-Drainer N is de nieuwste serie vuilwaterpompen van KSB. Deze KSB vuilwaterpomp is geoptimaliseerd voor grote capaciteiten en indrukwekkende rendementen. De maximale aanzuigdiepte van de KSB Ama-Drainer N is 2 meter. De Ama-Drainer N is uitermate geschikt voor (automatische) ontwatering, vuilwaterafvoer, verlaging, afpompen van oppervlaktewater en droog houden bij overstroming gevaarlijke situaties. Denk hierbij aan toepassingsgebieden zoals bouwputten, schachten, kelderruimtes en vuilwaterafvoer van tunnels. 

KSB Ama-Drainer Box Mini

De KSB Ama-Drainer-Box Mini is een automatische opvoerinstallatie met een strak uiterlijk. Deze kant-en-klaar installatie is geschikt voor het afvoeren van afvalwater. De Ama-Drainer-Box is compact, ruimtebesparend en kan in de meeste gevallen onder de wasbak geplaatst worden. De Ama-Drainer-Box Mini wordt geleverd met een vlotterschakelaar op 2 schakelniveaus en een douche aansluiting.

KSB Mini-Compacta

De KSB Mini-Compacta is een compacte opvoerinstallatie om afvalwater uit wc-installaties onder rioolniveau af te voeren. Het reservoir is gas- en waterdicht. De Mini-Compacta is veelzijdig, de vuilwaterpomp is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. De fecaliënpomp kan in putten worden ingebouwd, maar kan ook op de grond worden opgesteld. Comwo.nl heeft 2 KSB Mini-Compacta varianten in haar assortiment: 60 liter reservoir en 100 liter reservoir.