Naar boven

Nefit/Bosch

Nefit/Bosch
Sorteren

Nefit is Bosch geworden

In 2020 is het toonaangevende Nefit definitief overgenomen door Bosch. De artikelen welke wij verkopen zijn voornamelijk bekend onder het merk Nefit. Veel van deze artikelen zijn uitlopend. In veel gevallen biedt Bosch artikelen aan die de artikelen van Nefit opvolgen.

Nefit thermostaten

Inmiddels is Nefit overgenomen door Bosch. Daardoor verdwijnt de Nefit Easy langzaam uit de markt. Daarvoor komt de Bosch EasyControl voor in de plaats. Deze slimme thermostaat heeft als extra functie dat het kan worden gebruikt voor zoneregeling.

Heeft u een andere cv-ketel? Dan heeft u waarschijnlijk een adapter nodig. Bekijk de aansluittabel onderaan de pagina. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op via de chat of mail.

Welke Nefit-thermostaat past bij uw HR-ketel? 

Type cv-ketel

Moduline 1010

Moduline 2050

Moduline 3000

Nefit Easy

Bosch EasyControl

 

Nefit 9000i

Nefit TopLine (II)

Nefit TrendLine (II)

Nefit BaseLine (II)

Nefit Proline

 

Nefit Proline NxT

 

✔ 1)

✔ 1)

Nefit Smartline (Basic)

 

Nefit Ecomline Elite

 

Nefit Ecomline

     

✔ 1)

✔ 1)

Nefit Economy

     

✔ 1)

✔ 1)

Andere merken

     

✔ 1)

✔ 1)

1) Alleen geschikt in combinatie met de Nefit EasyControl adapter.

Nefit slimme thermostaat

De Nefit Easy is dé slimme thermostaat van Nefit. De Nefit Easy slimme thermostaat werkt op het geavanceerde EMS-protocol. Hiermee is het mogelijk om op Nefit-ketels die EMS of iRT gebruiken een grafische weergave te zien van het gasverbruik in huis. De Nefit Easy is eind 2020 volledig vervangen voor de Bosch Easycontrol, deze heeft gelijkwaardige aansluitmogelijkheden maar meer functies. Kijk voor meer informatie bij de Bosch EasyControl.

Bosch slimme thermostaat (zoneregeling)

De Bosch EasyControl is de nieuwste thermostaat van Bosch/Nefit. De thermostaat is er niet alleen visueel op vooruitgegaan. Er zijn een aantal nieuwe functies, zoals de Away/Home-functie. Als u uw telefoon koppelt met de thermostaat, schakelt de cv-ketel automatisch uit wanneer u weg bent en verwarmt weer wanneer u bijna thuis bent. De Bosch EasyControl is beschikbaar als losse thermostaat, of met radiatorknoppen. Met de radiatorknoppen maakt u het mogelijk om van de thermostaat een zoneregeling te maken.

Nefit klokthermostaat

De Nefit Moduline 3000 en 2050 zijn modulerende klokthermostaten. Een klokthermostaat kenmerkt zichzelf door energie te besparen door middel van een klokprogramma. Klokthermostaten zijn uitermate geschikt voor huishoudens met een vast schema. De Nefit Moduline 2050 is alleen geschikt voor Nefit cv-ketels met een EMS- of OpenTherm-protocol. De Nefit Moduline 3000 heeft meerdere klokthermostaten, waaronder twee voor de cv, een voor een circulatiepomp en een voor warm water. De Nefit Moduline 3000 is alleen geschikt voor Nefit 9000i, Topline (II), TrendLine (II) of BaseLine (II).

Nefit kamerthermostaat

De Nefit Moduline 1010 kamerthermostaat is een eenvoudig te bedienen modulerende kamerthermostaat, welke tevens geschikt is voor ruimteregeling. De Moduline 1000 is klein en compact qua formaat en strak vormgegeven. Deze thermostaat biedt u de mogelijkheid om alles in te stellen met slechts één draaiknop. De Nefit Moduline 1010 is geschikt voor modulerende ketels van Nefit op het EMS- of OpenTherm-protocol. 

Alle Nefit thermostaten

Wij hebben het meest complete assortiment aan Nefit thermostaten. Door ons complete assortiment hebben wij al veel klanten kunnen helpen met in gebruik nemen van een Nefit thermostaat. Of het nou om een oude of nieuwe Nefit cv-ketel gaat, wij hebben altijd de juiste Nefit thermostaat. Van reguliere kamerthermostaten tot uitgebreidde zoneregelingen!

Nefit cv-ketels

Nefit heeft als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt gebracht in de jaren tachtig. Ketel producent Nefit heeft daarmee de trend voor duurzame warmte oplossingen gezet. Vanaf dat moment is hun assortiment uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor warm water, verwarming en duurzame energie. Dit geldt zowel voor huishoudens als voor installateurs en andere zakelijke partners.

Nefit 9000i cv-ketels

De Nefit 9000i representeert de next step in warmtecomfort vanwege de intelligente techniek, het iconische design en de innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Alles wat je van de nieuwe generatie HR-toestellen verlangt, komt samen in dit Nefit 9000i toestel. De Nefit 9000i is de ideale cv-ketel. De ketel is snel te installeren, zeer zuinig in gebruik en ook nog eens adembenemend mooi om te zien. Dit type cv-ketel is beschikbaar in HR35 en HR50 versie. 

De Nefit 9000i serie cv-ketels staat voor intelligente techniek, innovatieve toepassingen en een iconisch design. De 'i' staat ook voor het intuïtieve gebruik. De Nefit 9000i is indrukwekkend tot in detail met een overzichtelijke binnenkant. Wat je gewoontes ook zijn, van een grote benodigde hoeveelheid warm water tot heel vaak de warm kraan openzetten, de Nefit 9000i kan het aan.

Het toestel is superstil in gebruik vanwege de volledig geïsoleerde mantel. Als de 9000i zijn werk doet, dan hoor je dit nagenoeg niet. Deze cv-ketel is ook veilig, zuinig, compact en fraai vormgegeven. Alle leidingen en losse componenten zijn namelijk netjes weggewerkt. De intelligente touchscreen bediening zal automatisch de goede weg wijzen. Stap voor stap wordt alleen de benodigde informatie getoond.

Nefit Proline NxT cv-ketels

De Nefit ProLine NxT is een kleine ketel die tegelijkertijd ook heel slim kan zijn. Ondanks zijn kleine formaat zal dit toestel ook prestaties van formaat leveren. De toestellen zijn voorzien van een Low Energy cv-pomp. De ketel is niet alleen klein in formaat, maar ook heel licht in vergelijking tot andere ketels. Dit komt vanwege de universele wisselaar. De ProLine NxT cv-ketels geven een extra hoog rendement op verwarming en warm water. De Proline NxT is de enige Nefit ketel die communiceert via OpenTherm. 

Nefit Trendline II cv-ketels

De serie met TrendLine cv-ketels is de eerste serie van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels, waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de ruimte- en luchtvaart. De voordelen van de TrendLine II zijn een hoger rendement, lange levensduur en optimale zekerheid. De Trendline toestellen zijn uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, welke veel warmte genereren op een klein oppervlak.