Naar boven

Remeha

Sorteren

Remeha cv-ketels

Remeha gaat voor optimaal comfort. Zij hebben verschillende standaard oplossingen ontworpen in de vorm van cv-ketels, waarbij comfort altijd centraal staat. Andere voordelen van een Remeha cv-ketel zijn de besparing op energiekosten, grote prestaties en een hoog warmwatercomfort. Wanneer u kiest voor een Remeha cv ketel, dan kiest u voor innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Remeha geeft op een eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering.

Remeha Avanta cv-ketels

Met de Remeha Avanta cv-ketels geniet u van een betrouwbare warmtelevering vanwege de beproefde techniek en van eenvoudig onderhoud, doordat de componenten goed bereikbaar zijn. Wij hebben de Avanta 28c CW4 en 35c CW5 uitvoering in ons assortiment. De Avanta 28c CW4 is geschikt voor gemiddelde tot grotere huishoudens in een tussen- of hoekwoning, waarbij het gemiddelde douche- of keuken gebruik of het vullen van een kleiner bad van 100 tot 120 liter is. De Avanta 35c CW5 daarentegen is geschikt voor grotere huishoudens die in een hoekwoning, 2-onder-1-kap woning of een vrijstaand huis wonen en een bovengemiddeld badkamer- en keuken gebruik hebben. 

Remeha Calenta cv-ketels

De Remeha Calenta Ace is een doordachte cv-ketel die voorzien is van innovatieve techniek en verschillende praktische details, waardoor de ketel onderhoudsarm en servicevriendelijk is. De Remeha Calenta Ace serie behoort tot de modernste en meest zuinige HR-ketels op de markt. Een belangrijk voordeel van de Calenta is de korte opwarmtijd, vanwege de unieke en uiterst compacte warmtewisselaar die gemaakt is van gietaluminium. De basisuitvoering van de Remeha Calenta Ace bestaat uit een krachtige, modulerende HR-combiketel. De Remeha Calenta zorgt ook voor geruisloze verwarming zonder een stromingsgeluid in de radiatoren te horen: de volumestroom van het cv-water wordt namelijk geleidelijk aangepast aan de warmtevraag.

De Remeha Calenta cv-ketel beschikt over een geruisarme werking vanwege de modulerende pomp. Deze cv-ketel levert een royale hoeveelheid aan warm water en u beschikt in slechts twee seconden over warm water. Wij hebben de Calenta in drie comfortklassen in ons assortiment; de CW4, CW5 en CW6. De verschillende uitvoeringen zijn geschikt voor alle huishoudens, van gemiddelde huishoudens tot de grotere. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het huishouden, zijn deze cv-ketels geschikt voor tussenwoningen, hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Remeha Quinta cv-ketels

Deze Remeha Quinta Pro cv-ketels zijn zeer krachtig, stil en zuinig in verbruik. Ook is de Quinta Pro geschikt voor directe aansluiting op vloerverwarmingsinstallaties en vanuit ons leverbaar in drie vermogensklassen. De Remeha Quinta Pro 45, 65 en 90 zijn geschikt voor grote woningen of utiliteit en de warmwatervoorziening is mogelijk via een boiler of oplaadunit. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha, een degelijke en modulerende hoogrendement cv-ketel met prestaties van formaat.

De Quinta Ace is de krachtigste wandketel van Remeha en is leverbaar in verschillende vermogensklassen, van 45 tot 90 kW. Dit toestel is een uiterst degelijke, modulerende hoogrendement cv-ketel met grote prestaties. Ongeacht het gekozen vermogen, zijn de afmetingen van de Quinta Ace zeer compact. Ook dragen het bescheiden montage gewicht en de stille werking van deze cv-ketel ertoe bij dat het geen enkel probleem oplevert bij het vinden van een geschikte montageplek. De Quinta Ace toestellen van Remeha zijn voorzien van de allernieuwste regeltechniek. Deze cv-ketel staat namelijk garant voor comfortabele warmte en een betrouwbare warmtelevering. De serie met Remeha Quinta toestellen beschikken over een krachtige kern die gemakkelijk een riante woning of bijvoorbeeld een bedrijfspand kan verwarmen. De Remeha Quinta serie ketels worden geleverd zonder circulatiepomp.

Remeha Tzerra cv-ketels

De Remeha Tzerra Ace lijn richt zich zowel op consument als installateur. Waar het voor de klant gemakkelijk is om de ketel te gebruiken, is het voor de installateur gemakkelijk om onderhoud te plegen. De Remeha Tzerra heeft componenten die allemaal aan de voorkant vervangen kunnen worden. Remeha heeft de Tzerra ketels zo compact mogelijk gemaakt. Zo kunt u de ketel overal kwijt waar u wenst. De nieuwe Remeha Tzerra Ace is op meerdere fronten klaargestoomd voor een duurzame toekomst. De Remeha Tzerra Ace is klaar om gecombineerd te worden met duurzamere (hybride)systemen zoals een warmtepomp en/of zonlichtsysteem. De Remeha Tzerra Ace is gedigitaliseerd en biedt veel informatie die het voor de installateur kinderspel maakt om uw gehele ketel te onderhouden in een enkele onderhoudsbeurt. Ook heeft Remeha 'eSmart Inside' ontwikkeld. Dit nieuwe digitale platform stuurt de Tzerra Ace ketel nóg slimmer aan. Remeha heeft dankzij eSmart Inside ook de mogelijkheid om gratis software updates te geven aan de ketel. Hier kan Remeha nieuwe functies mee ontgrendelen en de ketel efficiënter maken.

De installateur kan dankzij eSmart Inside uw ketel uitlezen en een gedetailleerd rapport krijgen. Met Remeha Connect wordt de installateur direct ingelicht als de cv-ketel in storing gaat en voorspelt zelfs onderhoud! Dankzij deze unieke verbeteringen is een servicebeurt slechts eens per 3 jaar nodig, in plaats van de gebruikelijke 2 jaar!

Remeha thermostaten

De thermostaat is de sleutel tot de perfecte instelling van uw verwarming. In ons assortiment vindt u verschillende thermostaten, waaronder de Remeha kamerthermostaat en de Remeha klokthermostaat. De ideale temperatuur in huis hangt af van veel factoren. De Remeha iSense-klokthermostaat is helemaal ingesteld op een comfortabel huis. Zo kunt bij u deze thermostaat diverse klokprogramma’s instellen en is er een weersafhankelijke regeling mogelijk. Zet u de de verwarming het liefst met de hand hoger of lager, dan is er de handmatig instelbare Remeha qSense-kamerthermostaat. Bij ons kunt u deze thermostaten voor de meest scherpe prijzen aanschaffen.

Remeha slimme thermostaat

De eTwist is dé slimme thermostaat van Remeha. Deze thermostaat is geschikt voor bijna alle cv-ketels, dankzij het aan/uit- en OpenTherm-protocol. Deze thermostaat heeft een groot kleurendisplay met geïntegreerde bewegingssensor. Deze sensor activeert het scherm, waardoor de thermostaat voor slechtzienden toegankelijk is in het gebruik. Momenteel heeft ook Remeha een WiFi-thermostaat in het assortiment. Dit is de Remeha eTwist. Dit is een slimme thermostaat die wordt geleverd met een ketelmodule. De Remeha eTwist is gesch ikt voor iedere Remeha cv-ketel. Remeha maakt gebruikt van het OpenTherm-communicatieprotocol. Dit betekent dat elke OpenTherm-thermostaat geschikt is voor elke Remeha cv-ketel. Als u meer keuzemogelijkheden wenst te hebben naast de WiFi-thermostaat van Remeha, kies dan voor een OpenTherm-thermostaat met WiFi. 

Remeha iSense klokthermostaten

De klokthermostaten van Remeha zijn veelzijdige alleskunners die overal passen. U kunt meerdere klokprogramma's (ook voor tapwater) instellen. Daarnaast beschikken de klokthermostaten over een eenvoudige en gebruiksvriendelijke regelaar. De Remeha iSense-klokthermostaat biedt u maximaal comfort en maximale mogelijkheden. Deze thermostaat is in twee varianten beschikbaar. De iSense is bedraad en op een vaste plaats in huis op te hangen. Deze thermostaat communiceert direct met de cv-ketel. De iSense RF is de draadloze variant en kan op een willekeurige plek in uw huis worden opgehangen. U dient de iBase zender/ontvanger bij uw cv-ketel te plaatsen.

De Remeha iSense is een klokthermostaat die leverbaar is in twee uitvoeringen. De draadloze thermostaat (met RF-module) en de bedrade variant. De Remeha iSense werkt middels het OpenTherm-protocol en is alleen geschikt voor OpenTherm-modulerende cv-ketels. De Remeha iSense kan gekoppeld worden met een buitenvoeler. Deze thermostaat is te gebruiken bij alle Remeha cv-ketels en OpenTherm-cv-ketels.

Remeha qSense

De qSense is een simpele thermostaat die eenvoudig en snel te bedienen is door aan de knop te draaien. Deze modulerende thermostaat heeft de mogelijkheid om de opwarmsnelheid van uw cv in te stellen. De Remeha qSense is te gebruiken bij alle Remeha-cv-ketels en OpenTherm-cv-ketels. Remeha heeft momenteel één draadloze thermostaat in zijn assortiment. Dit is de Remeha iSense draadloze klokthermostaat met RF-module. Elke Remeha cv-ketel werkt met het OpenTherm-communicatieprotocol. Dit betekent dat u elke andere draadloze OpenTherm-thermostaat kunt gebruiken op uw Remeha cv-ketel.