Naar boven

Sanha

Sanha is een toonaangevende Europese fabrikant van leidingsystemen. Sanha heeft een groot assortiment, denk aan bijvoorbeeld NiroSan® buizen, muurplaten en koppelingen speciaal voor gasleidingen of perskoppelingen van koper, messing of staal.

Sorteren

Sanha NiroSan® buizen

De Sanha NiroSan® buizen hebben een hoge weerstand tegen corrosie en zijn geschikt voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan drinkwater en hemelwater, maar ook aan inerte gassen en perslucht. De NiroSan® rvs buis is verkrijgbaar in verschillende diameters.

Sanha koppelingen

Sanha heeft verschillende koppelingen in het assortiment. Bij ons kan je terecht voor draadkoppelingen en perskoppelingen. De Sanha draadkoppelingen zijn gemaakt van smeedbaar gietijzer en zijn voorzien van aansluitschroefdraad. Deze koppelingen hebben een hoge vibratie en stootbelasting en hierdoor kunnen deze koppelingen zelfs onder de zwaarste omstandigheden ingezet worden. Met de perskoppelingen van Sanha maak je verbindingen in een fractie van de tijd die nodig is voor het solderen van buizen. En zolang je de buis op de juiste manier voorbereid, is de verbinding onbreekbaar en even duurzaam als een gesoldeerde verbinding.

Sanha perskoppelingen voor gasleidingen

Speciaal voor gasleidingen heeft Sanha koperen perskoppelingen. Deze perskoppelingen zorgen voor een veilige, permanente verbinding met koperen buizen volgens EN 1057 en GW 392. De perskoppelingen worden koudverperst op koperen buizen en hiermee zorg je voor een snelle, tijdbesparende en brandveilige installatie.