Naar boven

SFA

‘Achter elke deur, een Sanibroyeur’, is geen onbekende slogan. Het is dan ook niet gek dat SFA Sanibroyeur de wereldwijde marktleider is op het gebied van eersteklas sanitaire installaties. In hun eigen fabriek in Brégy, Frankrijk, worden alle Sanibroyeurs geproduceerd. Zo heeft SFA het gehele productieproces in eigen hand en kan de kwaliteit hoog gehouden worden.

Het merk staat bekend om de vuilwaterpompen die ook geschikt zijn om fecaliën te verwerken. De messen in de pomp versnijden de fecaliën en het toiletpapier tot kleine deeltjes. Het water kan dan, samen met deze deeltjes, worden weggepompt naar het riool.

Sorteren

SFA Sanibroyeur vuilwaterpomp

De SFA Sanibroyeur vuilwaterpomp is verkrijgbaar is een aantal varianten. Om een goede keuze te maken hiertussen, is het van belang om te weten wat je wilt verpompen. Wil je de vaatwasser aansluiten? Dan moet de vuilwaterpomp heet water kunnen verpompen. Kies dan de SFA Sanibroyeur Saniaccess vuilwaterpomp. Moet de vuilwaterpomp geschikt zijn om fecaliën te vermalen? Koop dan de SFA Sanibroyeur X2 Silence UP fecaliënvernietiger. Deze broyeur is geschikt om het toilet op aan te sluiten en heeft zelfs een ingebouwd anti-geurfilter.