Naar boven

Vaillant

Sorteren

Vaillant thermostaten

De mogelijkheden van verwarmings- en warmwatersystemen kunnen alleen volledig en optimaal worden benut in combinatie met een kamerthermostaat of klokthermostaat van Vaillant. Met een verwarmingsthermostaat regelt u de parameters en instellingen van uw verwarmingssysteem om ze aan uw individuele behoeften aan te passen.

Om efficiënt gebruik te kunnen maken van een verwarmingssysteem, is een kamer- of klokthermostaat nodig met diverse bedienings- en regelfuncties. De werking van het systeem wordt beïnvloed door één of meer in- en outputvariabelen, zoals de intensiteit van de zon of de buitentemperatuur.

Door voortdurend actuele waarden (zoals de werkelijke temperatuur in de woonkamer) te meten en te vergelijken met de gewenste waarden (zoals de ingestelde temperatuur voor de woonkamer), kan het systeem zichzelf aanpassen om de ingestelde doelwaarden te halen.

Vaillant kamerthermostaten

Bij Vaillant heeft u de keuze uit compacte, eenvoudig te bedienen kamerthermostaten en moderne kamerthermostaten. 

Vaillant VRT50 kamerthermostaten

De Vaillant VRT50 kamerthermostaat is een modulerende kamerthermostaat met een simpele aan/uit-regeling. Deze thermostaat heeft een compact formaat en is eenvoudig in gebruik. Op het duidelijke display zijn de actuele en gewenste temperatuur af te lezen. Zo heeft u  altijd de gewenste temperatuur in huis. De VRT50 is gemaakt van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Vaillant klokthermostaten

Wilt u besparen op uw stookkosten en daarnaast uw cv-ketel optimaal benutten? Met de programmeerbare klokthermostaten van Vaillant is het mogelijk om uw woning op het juiste tijdstip op de gewenste temperatuur te verwarmen. Een Vaillant-klokthermostaat is eenvoudig te bedienen en zorgt voor optimaal comfort.

Vaillant Calormatic 350 klokthermostaat

De Vaillant Calormatic 350-klokthermostaat heeft een stijlvol design en biedt veel opties. Het scherm is helder met blauwe verlichting en de bediening is zeer gebruiksvriendelijk. Ook biedt de Calormatic 350 u de mogelijkheid om gemakkelijk een weekprogramma in te stellen.  De thermostaat regelt uw cv-toestel via eBUS aan/uit of modulerend. 

Vaillant Calormatic 370 klokthermostaat

Met deze programmeerbare, moderne Vaillant Calormatic 370-klokthermostaat geniet u van optimaal bedieningscomfort. De Calormatic 370 biedt zeer uitgebreide instellingsmogelijkheden en heeft een optie tot draadloze bediening. Het zwarte, hoogglans design met groot, duidelijk verlicht display geeft deze thermostaat een stijlvolle uitstraling. 

Vaillant Calormatic 450 klokthermostaat

De stijlvolle Vaillant Calormatic 450-klokthermostaat beschikt over weers- en ruimteafhankelijke regeling met veel handige opties. De thermostaat heeft een gebruiksvriendelijke bediening, waardoor u bijvoorbeeld eenvoudig een weekprogramma instelt. De thermostaat beschikt ook over een helder, blauw verlicht display.

Vaillant slimme thermostaten

De vSMART is de veelzijdige, slimme thermostaat van Vaillant, waarmee u geniet van maximaal comfort. Dankzij de bijbehorende gratis app kunt u de juiste temperatuur in huis op afstand instellen. Ook is de vSMART een zelflerende thermostaat die de temperatuur binnen twee weken geheel zelfstandig regelt. 

Vaillant Vsmart slimme thermostaat

De vSMART thermostaat kunt u bedienen met uw smartphone. De thermostaat heeft een elegant design en een draadloze WiFi-verbinding. Deze zelflerende thermostaat houdt rekening met de buitentemperatuur die via het internet wordt gemeten. Dankzij de draadloze verbinding kunt u de thermostaat overal in huis plaatsen.

Vaillant CV-ketels

Vaillant heeft voor elke woonsituatie een passende oplossing. Of het voor een kleine tussenwoning of een vrijstaande woning is met bad en douche, Vaillant heeft verschillende soorten geschikte cv-ketels. De cv-toestellen van Vaillant bieden jarenlange betrouwbare verwarming, die voor iedere woonsituatie een milieuvriendelijke oplossing bieden.

EcoTEC Plus cv-ketels

De Vaillant EcoTEC Plus biedt u gegarandeerd rendement. Het toestel is zeer efficiënt met een hoog warmwatercomfort voor veel verschillende toepassingen. Dit compacte toestel biedt praktische programma's voor een eenvoudige ingebruikname. De EcoTEC Plus is zeer degelijk en wordt in de fabriek 100% getest.

Besparingen zullen hoog oplopen dankzij het hoge rendement van de ecoTEC plus. Het hoge rendement wordt bereikt door onder andere een zuinige A-label pomp en een zeer laag stand-by verbruik. De hr-ketels van Vaillant hebben een groot blauw verlicht display. U kunt hierop eenvoudig de status van de hr-ketel uitlezen.

EcoTEC Pure cv-ketels

Bent u op zoek naar een hr-ketel voor warm water en verwarming in de meest zuivere vorm? Wilt u puur essentieel comfort? Kies dan voor de EcoTEC Pure, het betrouwbare basis toestel van Vaillant die u jarenlang zorgeloos laat genieten. Het sleutelwoord van deze serie is dan ook ‘super betrouwbaar’.

Met de Vaillant EcoTEC Pure voorkomt u waterverspilling, terwijl u volop kunt genieten van maximaal comfort. De toestellen zijn namelijk voorzien van een ‘warme start’-functie. De functie levert direct warm water op de gewenste temperatuur zonder te hoeven wachten. Ook beschikt de EcoTEC Pure over een duidelijk display.