Naar boven

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat al sinds 1748 en in de ruim 270 jaar dat het bedrijf bestaat, hebben innovaties van het bedrijf zowel het merk als de markt bepaald. Zo hebben ze de eigenschappen van keramiek verbeterd zodat kalkresten geen rol meer spelen.

Villeroy & Boch streeft op alle gebieden voortdurend naar innovatie. Denk bijvoorbeeld aan de TwistFlush spoeltechniek, het materiaal Quaryl® en de QuickRelease toiletzittingen. Bij Villeroy & Boch is klanttevredenheid het hoogste doel.

Sorteren

DirectFlush van Villeroy & Boch

De DirectFlush toiletten van Villeroy & Boch zijn toiletten zonder toiletrand. Doordat het toilet geen spoelrand heeft kan deze bijzonder snel en grondig gereinigd worden. Wil je ook een toilet zonder toiletrand? Kies dan bijvoorbeeld voor de Subway 2.0 DirectFlush of de Architectura.

Ga je liever voor een toilet met de TwistFlush spoeltechniek? Kies dan voor een Subway 3.0.

TwistFlush van Villeroy & Boch

TwistFlush is de innovatieve spoeltechniek van Villeroy & Boch. Deze nieuwe, bijzonder grondige en waterbesparende spoeltechniek reinigt het toilet met een krachtige straal van wervelend water.

De voordelen van de TwistFlush

  • Een besparing tot wel 19.700 liter* per jaar
  • Toiletborstels zijn praktisch overbodig
  • Vuil en bacteriën krijgen geen kans door de randloze (rimfree) pot, CeramicPlus toplaag en AntiBac
  • Praktisch spatvrij en fluisterstil

* 4-persoons huishouden, vergeleken met een gebruikelijke spoeling van 6 liter. Gemiddeld gebruik: 5x per dag/per persoon, op basis van informatie van het Duitse Bundesamt voor milieu.

Quaryl® van Villeroy & Boch

Als porseleinspecialist ontwikkelt Villeroy & Boch innovatieve producten zoals het materiaal Quaryl®. Quaryl® bestaat uit een mix van natuurlijke kwartkristallen en sanitair-acryl. Deze mix creëert een uniek materiaal met vele voordelen.

    • Geluiddempende werking
    • Poriënvrij materiaal en dus eenvoudig te reinigen
    • Warmte-isolerend en dus een aangenaam warm oppervlak
    • Slip vast oppervlak

QuickRelease van Villeroy & Boch

Het toiletschoonmaken is bij de aansluiting van de zitting altijd een lastige klus, maar Villeroy & Boch heeft daar nu de oplossing voor: QuickRelease. De zittingen kunnen met de QuickRelease-technologie met één handgreep verwijderd en teruggeplaatst worden. Zo kan je moeiteloos de closetrand schoonmaken.