Naar boven

VTE

VTE, Verwarmings Techniek Ede, is gespecialiseerd in vloerverwarming, leidingsystemen en koelingssytemen. VTE houdt de markt nauwlettend in de gaten en ze zijn dan ook continu gericht op uitbreiding en ontwikkeling van hoogwaardige, maar bovenal duurzame, producten. Bij ons kan je terecht voor vloerverwarming verdelers en isolatie van VTE.

Sorteren

VTE vloerverwarming verdeler

Een VTE verdeler is een vloerverwarming verdeler die standaard is uitgerust met een Low Energy Grundfos UMP3 label pomp. Ook is de verdeler voorzien van een beveiligingsthermostaat, dit is een beveiligingsmaatregel die de installatie af laat slaan als de temperatuur te hoog wordt.

De vloerverwarming verdelers worden verkocht zonder flowmeter, maar deze kan je uiteraard los aanschaffen. De BONFIX flowmeter is speciaal ontwikkeld voor de VTE verdelers. Je sluit deze flowmeter eenvoudig aan op de retour aansluiting.

VTE isolatie

Ook voor randisolatie en isolatiereflectiefolie kan je bij VTE terecht. Randisolatie voorkomt ongewenst warmteverlies langs de zijmuren en vangt het uitzetten en het krimpen van de vloer op. De isolatiereflectiefolie zorgt ervoor dat de vloer goed geïsoleerd is en dat de warmte gelijkmatig over de vloer wordt verspreid. Daarnaast zorgt de VTE Isofoam ook voor een goede contactgeluidsisolatie tussen de constructievloer en de dekvloer.