Naar boven

Watts

Watts

Watts is een internationaal bedrijf dat zich richt op watertechnologie, denk aan onder andere drinkwaterleidingen en klimaatbeheerssystemen. Bij ons kan je terecht voor het Watts Vision-systeem voor zoneregeling en Watts vloerverwarming verdelers van RVS, maar ook voor het innovatieve antikalk systeem: de Watts OneFlow®.

Sorteren

Watts Vision

Het Watts Vision-systeem is geschikt voor elke situatie en om je goed om weg te helpen zijn er twee pakketten samengesteld.

Het Watts Vision Comfortpakket radiatoren zorgt ervoor dat je de radiatoren in je huis in zones kan aansturen. Dit comfortpakket is gevuld met het centrale bedieningspaneel, vier slimme thermostaatknoppen, een RF-module en een Watts Vision digitale ruimtethermostaat. Als je dit pakket aanschaft, dan ben je in één keer klaar om tot wel vijf zones aan te sturen.

Het Watts Vision Comfortpakket vloerverwarming zorgt ervoor dat je de vloerverwarming in zones kan aansturen. Dit comfortpakket is gevuld met het centrale bedieningspaneel, vier draadloze thermostaten, één aansluitmodule voor zes zones, één RF-module en zes thermische servomotoren. Als je dit pakket aanschaft, dan ben je in één keer klaar om tot wel zes zones aan te sturen.

Naast deze comfortpakketten hebben we ook losse onderdelen van Watts zoals de Watts Vision slimme radiatorknop. Zo kan je het pakket uitbreiden of iets vervangen als dat nodig is.

Watts Vision configuratietool

Wil je snel weten wat je nodig hebt van Watts om je Watts Vision-systeem compleet te maken? Gebruik dan de Watts Vision configuratietool. Hier vul je in wat je wensen zijn en de tool laat je zien welke producten je nodig hebt.

Watts vloerverwarming verdelers

De Watts vloerverwarming verdelers zijn voorzien van een onder- en bovenaansluiting en zijn gemaakt van RVS. Dit zorgt ervoor dat de verdelers duurzaam zijn.

Let op: De Watts vloerverwarming verdelers worden standaard geleverd zonder pomp. Om de pomp aan te sluiten op de verdeler heb je de Watts ISOMIX-F Pompmodule nodig. De pomp hoef je niet apart aan te schaffen, de module wordt geleverd inclusief de Wilo PARA SCU/6 pomp.

Welke Watts vloerverwarming verdeler heb ik nodig?

Welke Watts vloerverwarming verdeler je nodig hebt, is afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meter vloerverwarming. Iedere groep die je aanlegt kan maximaal 100 tot 120 meter buis bevatten. Dit is afhankelijk van de diameter van de buizen. Gebruik je de vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan worden de buizen dicht op elkaar gelegd. In dit geval kan één groep ongeveer 10 m2 verwarmen.

Stel je wilt in totaal een oppervlakte van 70 m2 verwarmen, dan heb je dus 7 groepen nodig. Kies dan bijvoorbeeld voor de Watts vloerverwarming verdeler RVS 7-groeps.

Wil je een groter oppervlak verwarmen? De Watts vloerverwarming verdelers zijn ook verkrijgbaar als 12-groeps, geschikt voor 120 m2.

Watts OneFlow®

Watts maakt naast de verwarmingsproducten ook een antikalk systeem, de Watts OneFlow®. De OneFlow® is geen waterontharder, maar gebruikt een innovatieve technologie: Template Assisted Crystallization (TAC), die de kwaliteit van het leidingwater verbetert door de kalk te neutraliseren.