Naar boven

Wilo pompen

Wilo

Wilo ontwikkelt producten en oplossingen welke het leven van mensen op vele manieren makkelijker maakt. De Wilo circulatiepompen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze circulatiepompen zijn op toepasbaar voor warmwaterverwarmingen van alle systemen, industriële circulatie-installaties, klimaatinstallaties en gesloten koelcircuits.

Wilo circulatiepomp

Het unieke aan de Wilo circulatiepomp (Wilo-Yonos PICO, Wilo-Yonos MAXO en Wilo STRATOS), is dat het mogelijk is om de opvoerhoogte zelf in te stellen. Dankzij de instelbare opvoerhoogte zal de vloerverwarmingspomp niet harder pompen dan nodig is, en dat is energiebesparend. Daarnaast zijn alle Wilo circulatiepompen voorzien van een frequentie-omvormer die de pomp in standby-stand zet.

Wilo-Yonos PICO 1.0

De Wilo-Yonos PICO heeft een instelbare opvoerhoogte van 1 tot 6 meter en is per 0,5 meter instelbaar. Het led-display geeft je inzicht in de huidige status van de verwarmingspomp, daarbij kan je ook het opgenomen vermogen zien in wattage, de gewenste opvoerhoogte en het huidige toerental. En wil je iets aanpassen? Dan kan dat met een eenvoudige draai aan de groene knop.

Wilo-PARA

Sommige fabrikanten gebruiken eigen pompen of speciaal ontworpen pompen in de cv-ketel. Deze pompen worden ook wel vaak OEM (Original Equipment Manufacturer) pompen genoemd. De Wilo-PARA is ook zo een OEM-pomp. Is jouw pomp een integraal onderdeel van het systeem? Neem dan contact op met de fabrikant van het apparaat om na te gaan welke pomp geschikt is.