Naar boven

Wilo pompen

Wilo Nederlandse kwaliteit.
Sorteren

Wilo staat erom bekend al jarenlang kwalitatief hoogwaardige pompen produceren. Wij hebben daarom ook diverse Wilo pompen in ons assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk hieronder ons assortiment aan Wilo pompen en onderaan deze pagina leggen de verschillen uit tussen alle Wilo pompen samen met hun unieke eigenschappen.

Wilo is vandaag de dag één van de wereldwijde toonaangevende fabrikanten van pompen en pompsystemen voor verwarming, koeling en airconditioning en ook voor watervoorziening en vuilwaterafvoer. Wilo staat synoniem voor hightech in het pompsegment. Op de eerste plaats staat bij Wilo altijd de mens: met leiderschap en veel gevoel voor de behoeftes uit de markt ontwikkelt Wilo innovatieve kwaliteitsproducten, die het leven gemakkelijker en efficiënter maken. Wilo Nederland B.V. is gevestigd in Westzaan.

Wilo hydrofoorpomp Economy Booster

De Wilo Economy Booster is een drukverhogingpomp en hydrofoorpomp. Met een pompcapaciteit 5000 liter per uur, een maximale temperatuur van 35 °C en een opvoerhoogte van 40 meter is deze hydrofoorpomp uitermate geschikt voor hoogliggende waterafnamepunten op alle verdiepingen in een woonhuis. De Wilo Economy Booster drukverhogingspomp is geschikt voor grote hoge huishoudens, voor zwaar commercieel gebruik of industriële toepassingen.

 

Wilo dompelpompen

De Wilo TMW dompelpomp en Wilo TSW dompelpomp zijn geschikt voor transport van vooraf gereinigd afvalwater zonder fecaliën en langvezelige bestanddelen en vuilwater. Ook beschikken de dompelpompen over bedrijfsveiligheid door ingebouwde mantelkoeling, mechanische afdichting met afdichtingsruimte en een in roestvrij staal gekapselde motor. Deze dompelpompen zijn robuust, beschikken over een stootvast huis van roestvrij staal en zijn ideaal voor mobiele toepassing.

Wilo circulatiepompen

De Wilo circulatiepompen zijn van het type natloper. De pompen zijn toepasbaar voor warmwaterverwarmingen van alle systemen, industriële circulatie-installaties, klimaatinstallaties en gesloten koelcircuits. Wilo heeft 3 verschillende series circulatiepompen ontwikkeld, namelijk de Wilo Yonos Pico, Wilo Yonos Maxo en de Wilo Stratos. Het unieke aan al deze Wilo circulatiepompen is dat het mogelijk is om de opvoerhoogte zelf in te stellen. Hierdoor zal de circulatiepomp niet onnodig krachtig gaan pompen. Alle Wilo circulatiepompen zijn voorzien van een frequentie-omvormer die de pomp in standby-stand zet

Wilo Star circulatiepompen

Het bouwtype van deze pomp is een natloper circulatiepomp met draadaansluiting en blokkeerstroom bestendige synchroonmotor welke toegepast kan worden in tapwater circulatie systemen in industrie en gebouwentechniek. De serie kenmerkt zich door het lage verbruik van slechts 3 tot 5 W dankzij synchroonmotor.

Wilo Yonos Maxo circulatiepompen

De Wilo Yonos Maxo pompen zijn toepasbaar voor warmwaterverwarmingen van alle systemen, gesloten koelcircuits, klimaatinstallaties en industriële circulatie-installaties. De pompen beschikken over een compacte constructie en een eenvoudige bediening.

Wilo Yonos Pico circulatiepompen

Ook de Wilo Yonos Pico circulatiepompen zijn geschikt voor warmwaterverwarmingen van alle systemen, klimaatoepassingen en industriële circulatie-installaties. Daarnaast beschikken de pompen is deze serie over een elektrische aansluiting zonder gereedschap vanwege de Wilo-Connector.