Naar boven

Wisa

Wisa

WISA levert sinds 1865 sanitair van een hoogwaardige kwaliteit. Sindsdien zijn ze steeds verder gegroeid en vandaag de dag levert WISA wereldwijd een compleet assortiment sanitaire spoeltechniek en toebehoren.

Innovatie, design en waterbesparing spelen een grote rol bij WISA en dit zien we ook terug in het huidige assortiment. Zo zorgt bijvoorbeeld de water saving technology ervoor dat je 40% minder water gebruikt voor het spoelen van het toilet.

Het assortiment van WISA bestaat uit onder andere toiletbrillen, vlotterkranen, opbouw- en inbouwreservoir en bedieningspanelen.

Sorteren

Toiletbrillen van WISA

Een WISA toiletbril is altijd gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor wandhangende- en staande toiletten. Kies je voor een WISA D-star toiletbril, dan kies je voor extra hygiëne. Deze wc-bril heeft namelijk een quick release systeem (click-on-click-off) en hierdoor is de bril gemakkelijk los te maken van de pot. Zo kan je er gemakkelijk bij om alles goed schoon te maken.

Opbouwreservoir van WISA

WISA opbouwreservoirs zijn echte klassiekers in de sanitairwereld. Kies bijvoorbeeld voor een WISA 550 (laaghangend) of een WISA 285 (hooghangend). Beide opbouwreservoirs zijn makkelijk te monteren, maar mocht je een handleiding nodig hebben dan is deze uiteraard te vinden op de productpagina.

Inbouwreservoir van WISA

Ga je liever voor een inbouwreservoir? Dan kan je bij ons terecht voor het WISA XS inbouwreservoir. Dit inbouwreservoir is onderdeel van de complete serie inbouwsystemen.

Het inbouwreservoir is zo ontworpen dat alle installatiestappen elkaar logisch opvolgen, van het bevestigen van het frame tot het afstellen van het bedieningspaneel. Het Wisa XS inbouwreservoir is slechts 39 cm breed en de diepte en hoogte zijn traploos verstelbaar. Zo zit het inbouwreservoir precies waar je hem wilt hebben.

WISA vlotterkraan

WISA heeft vlotterkranen op de markt gebracht die geschikt zijn voor elk gangbaar reservoir. De WISA vlotterkraan universeel is zeer geluidsarm en heeft een korte vultijd. Deze WISA vlotter is zonder draadstuk te gebruiken voor alle Sphinx, Novoboch, Warneton duoblokken, WISA XS en XT inbouwsystemen. De vlotter is zonder draadstuk en met verkort schroefdraad te gebruiken in alle overige WISA inbouwsystemen. De WISA vlotterkraan is voorzien van het KIWA keurmerk en wordt geleverd inclusief membraan. Het WISA membraan is ook los verkrijgbaar bij ons.